לכולם

shmulip1

New member
לכולם

אני לא שמרתי את הבאג לעצמי ושלחתי לערן הוא פשוט ענה תשובה מהרגילות שלו ולכן הבאג כשר וזה לא ממש באג לאחר שיחה עם כמה מנהלים אצלנו נוכחתי לדעת שלהגנה יש יתרון על ההתקפה

darkest

New member
להיפך

להתקפה אם כבר צריך להיות יתרון של היוזמה. אני אדבר עם ערן על הבאג ואנסה להבהיר לא את הבעיותיות ולא אסתפק בלא. לאנשים יש נטייה לסלף לעצמם דברים כדי לשכנע את עצמם שהם צדקו אבל חבל שמוליק- השגת אחלה הישג לעלות לעשיריה ועוד בשלב כזה וזה מה שחשוב גם אם לא היית מנצל את הבאג והייתי לוקחת לך 2000+ אדמה, זה לא היה משנה יותר מידי את הכוח שלך, או ההישג עדיף להתקדם הלאה, ואני אדאג לבאג. אני באופן אישי הייתי מצפה ליותר fair play יאללה הלאה

Shaycs

New member
שטויות שטויות שטויות

מתי בהיסטוריה בעולם היה יתרון לתוקף ולא לנתקף......... רק אם יש גורם ההפתעה זה נכון ומכיוון שלא היה לך אז זה נעלם הרי ידענו שאת הולכת לתקוף אותו והכנו את עצמו אז אין לך את היתרון............. ושוב אני יחזור על הנקודה כזאת תמימה את אז למה את לא מורידה לעצמך איזה 3 טריליון על הרמאות שלך עם המטוסי ביון???? זה גם היה ניצול באג..... אני לא מבין את הראש מה רק שטוב לך אז את שותקת אבל כשזה פוגע בך את מתחילה להתבכיין על פאייר פליי..... נכון הוא השיג השג מרשים.... עלה לעשרייה וקרע את מקום ראשון לשעבר... וגרם לה להפסיד 70 מיליארד מבאס אני יודע גם אני ההיתי מתבאס אבל זה עובדה.... אז מספיק עם ההשמצות שווא האלה.... הוא ניצח בצורה הוגנת ונכונה אז מספיק להתבכיין ותודי כמו שאם אני עולה עכשיו את קורעת אותי אם באג בלי באג נגמר ...... תגידי מצטערת שהשמצתי את ברית שאדוס ככה וזהו כי מה שאת עושה עכשיו את מורידה מערכך ....

darkest

New member
בקשר למלחמה

הבליצקריג של גרמניה על פולין, צרפת ורוסיה- הרוסים היו מוכנים:) לא עזר גם אחרי זה מאוד מעניין איך הרוסים הדפו חזרה את הגרמנים. לא היה טקטיקה מלבד יתרון מספרי ואבידות מטורפות- סטלין היה מטורף אני לא מבינה מה היה הרמאות בביון. אשמח אם תסביר. אבל באמת:) אמרתי שאני מצטערת שהשמצתי אם השמצתי את שאדוס. העברתי ביקורת על ניצול הבאג של שמוליק 70 מיליארד זה כסף קטן. 2 טריל לא. הוא השיג השג מרשים שעלה לעשיריה ויש לו טכנולוגיות כמו שיש לו. לא שהוא "קרע" אותי. וההבדל בניצול הבאג זה ההבדל בין שחקנים כאלה לשחקנים שאני מעריכה כולל מבריתות אויבות כדוגמת צחי, או בלובל בתקופה שהיה בטרור אבל באמת אני רוצה להבין את באג הביון- לפי מה שאני מבינה היה רווח של 20% לא? או שהיה יותר?

lidor500

New member
איזה היו מוכנים?

את משווה פה למלחמת העולם השנייה, דבר שבכלל אי אפשר להשוות.. ולמה? בגלל שבמשחק מנהיגי עולם, את יכולה לתקוף רק מי שבסביבות הכח שלך (אבל במקרה שלך להתקף ע"י כולם). במלחמת העולם השנייה, בריטניה וצרפת עוד היו על הקרשים מהמלחמה הקודמת, דבר שהקל מעוד על גרמניה (שלמרבה הפליאה הצליחה להרים כח חזק מאוד לאחר המלחמה הקודמת), רוסיה הייתה גם חלשה בגלל המהפכה הקומוניסטית ובגלל הבידוד והחרם שכל העולם עשה לה.... גרמניה היא באמת דוגמא מאוד יפה.. היטלר היה בן זונה, אבל הוא היה בן זונה ענק שהצליח להרים צבא כזה חזק לאחר כל מה שקרה לגרמניה במלחמת העולם הראשונה..

thesharkman

New member
שי מטוסי הביון איזה באג זה היה ?

עד שערן לא הגביל את הרווח חצי משחק נבנה על מטוסי ביון...

Shaycs

New member
במלחמת העולם הראשונה

הם נכנסו ברוסיה לא בהפרש של פי 4 מכל אחד כמו שאמרתי אחרי הכול רוסיה היא אחת המעצמות הגדולות במשחק.... ועובדה כמו שאני טוען הם ידעו גרמניה נכנסו לקחו קצת ואז רוסיה העיפה אותם קיבינימט מהשטח שלהם אני לא בטוח בקשר לידעו לא ידעו כנראה היו בטוחים בעצמם יותר מדי כמוך
אבל העובדות הם שרוסיה לקחה חזרה כל מה שלקחו לה וזה לא באג אני עדין טוען לא משנה מה תגידי..... הוא קנה מוקשים לפני שתקפת באסה לך תתמודדי אם זה ותחשבי פעם הבאה על משהו אחר... ולא להגיד כל הזמן ניצול באגים ניצול באגים

lidor500

New member
למה להתקפה צריך להיות יתרון?

מה את שולחת את כל הצבא שלך לתקיפה? במטוסים יש הגנה של טילי הגנה אווירית בחלק מהמקרים, בשאר יש הגנה שהאוייב מכיר את השטח שלו יותר טוב (סתם דוגמא אני בטוח שערן לא חשב על זה כשעשה את המשחק). במסוקים גם יש מסוקים וטילי הגנה אווירית נגד מסוקים.. במתקפה ימית ההגנות יהיו גם מוקשים, גם ספינות וגם צוללות... מתקפת כיבוש אדמה יש הגנות של מוקשים, טנקים, רכבים מוגנים וחיילים מול הרכבים המוגנים והחיילים שלך.. במתקפת קומנדו, את מן הסתם לא שולחת מלא צבא, כי זה לא יחשב קומנדו, ואז גם מן הסתם לצבא של האוייב יהיו יותר הגנות... הדבר היחיד שבאמת להתקפה יש יתרון על ההגנה הוא בבליסטים, משום שהטילים נגד טילים עולים פי כמה וכמה מהבליסטים ואם אני לא טועה הם דורשים גם אזרחים..

A S S A S I N

New member
להפך

טנ"ט הרבה יותר זול מבאליסטיים, כדי להפיל טנ"ט 1 שעולה 2 מיליון צריך 100 מיליון כח ט"ב

AshkenaziAmiti

New member
לא נכון....

הנה מההוראות,המחיר הקבוע: טיל בליסטי 1,000,000 טיל נגד טילים 2,000,000 ולקנות טיל נגד טילים רמה מאה עולה 200,000,000 בעוד שלקנות 4 טילים בליסטיים רמה 25 כדי להפיל אותו עולה רק 100 מיליון

hakim

New member
רק שכחת דבר אחד

טנט רמה 1 מוריד 100% טיל באליסטי טיל באליסטי רמה 1 לא פוגע אלה אם תשלח 100 כאלה במחיר של 100,000,000

Shaycs

New member
עוד משהו קטן ששכתם..

נניח שיש לי 4 טנט 100 כמה אתה צריך לירות בשביל להוריד אותם עכשיו.???? מעל 400 שזה כבר תעשה את החישובים הכספיים של הבדלים ועכשיו תעשה את זה על משהו כמו ה100000 של ניסה.... אתה צריך מעל 4 טריליון לפחות אין לי כח לחשב.... אבל זה בטוח יותר מזה כי עשיתי את זה פעם כשהיה לה פחות...... ואני מבטיח לך שאין לה טנט ב4 טריליון...... אז כן זה גם בעייתי כמו שאתה רואה

למעלה