חחח בואי נחנוק אותה ביחד
Y yafit93 New member 1/3/06 #24 חחחח אם אני יתפוס אותה אני באמת יהר וג אותה אבל בנתיים אל תתיחסו אלייה היא תלך ל ב ד
ג גילווש New member 2/3/06 #33 באיזה תאריך היה את הכתבה בגיא פינס עם הבויז? דחוף אני צריכה את התאריך .. נ.ב ב24 יש עכשיו את הכתבה עם ציקי מי שרוצה לראות..
באיזה תאריך היה את הכתבה בגיא פינס עם הבויז? דחוף אני צריכה את התאריך .. נ.ב ב24 יש עכשיו את הכתבה עם ציקי מי שרוצה לראות..
O Oshri siso New member 1/3/06 #17 כן../images/Emo4.gif באמת דפוק!! מי יכוול לשמוע ב-10 בבוקר רדיו?! יש לימודים!! מה בכוח הם רוצים שכול ילדי ישראל ישבו בבית?! הם אשכרה הכריזו על יום שביתה!!! סתםסתם..
כן../images/Emo4.gif באמת דפוק!! מי יכוול לשמוע ב-10 בבוקר רדיו?! יש לימודים!! מה בכוח הם רוצים שכול ילדי ישראל ישבו בבית?! הם אשכרה הכריזו על יום שביתה!!! סתםסתם..
ק קוריי חמי New member 1/3/06 #19 נצל"ש דחוףףף..!! קשיבוו.. צריך לרשום באיזה דרכים אפשר להצביע לבויז בארוויזיון כדי שמי שלא יודעת תצביע ! אז תרשמו פה.. מי שיודעת..
נצל"ש דחוףףף..!! קשיבוו.. צריך לרשום באיזה דרכים אפשר להצביע לבויז בארוויזיון כדי שמי שלא יודעת תצביע ! אז תרשמו פה.. מי שיודעת..
C CaMiLa TqM New member 2/3/06 #32 אם כבר מדברים על הקדם אז... בערוץ 11 התחילו לעשות פרומו אבל כזה מטומטם לא מראים כלום רק כתוב "ב-15...11 התחרו" משהו כזה לא זוכרת בדיוק אבל משהו מוזר כזה חח ואני כולי בריגושים שיראו אותם או משהו כזה ולא הראו כלום
אם כבר מדברים על הקדם אז... בערוץ 11 התחילו לעשות פרומו אבל כזה מטומטם לא מראים כלום רק כתוב "ב-15...11 התחרו" משהו כזה לא זוכרת בדיוק אבל משהו מוזר כזה חח ואני כולי בריגושים שיראו אותם או משהו כזה ולא הראו כלום
ט טוולי New member 2/3/06 #37 בנותתתתתת כנסווווווווווווווווו=] נממ כנסו לקישור שלמטה יש שם תמונעעעעע של הבויז עם כל הפרטים על הארווזיון.... והכל... נממ תעבירו את זה לעוד ילדים
בנותתתתתת כנסווווווווווווווווו=] נממ כנסו לקישור שלמטה יש שם תמונעעעעע של הבויז עם כל הפרטים על הארווזיון.... והכל... נממ תעבירו את זה לעוד ילדים
מ מאוהבת באושרי מי ליי New member 2/3/06 #39 .יששש בדיוק ביוםם שאני לא הולכת לביצפר...חחח אני בלהקה של ביצפר ואנחנו צריכים להקליט שירים וזה מלא עבודה וזה מזה מעייף אז משאירים אותנו בבית ורק באחד אני הולכת לביצפרר
.יששש בדיוק ביוםם שאני לא הולכת לביצפר...חחח אני בלהקה של ביצפר ואנחנו צריכים להקליט שירים וזה מלא עבודה וזה מזה מעייף אז משאירים אותנו בבית ורק באחד אני הולכת לביצפרר