לכולם...

Oshri siso

New member
לכולם...

ביום ראשון הקרוב בשעה 10:00 בבוקר תהיה תוכנית בת שעתיים שבה ישמיעו את כל שירי המתמודדים של הקדם אורוויזיון..!! {וגם הגיימבויז יהיו שם מן הסתם} אהרון פרה{השדרן} הבטיח לקיים שיחות עם המתמודדים בתוכנית . יש למה לחכות. התוכנית תעבר ברדיו רשת גימל!! תודה לפורום ''ארוויזון''

יאא תודה../images/Emo13.gif

אבל איזה טיפשים הם... למה הם עושים את זה בזמן בית ספר.? כל המעריצות יהיו בבית ספר... איך ננדבר איתם?? יחיח טטוב קיצר יום ראשון>> אני בבית חיחי
14.2>> יומושלם.. אושרי ואדם> חיי

CaMiLa TqM

New member
אמממ

כי זה לא בשביל מעריצות זה בשביל שאנשים ישמעו חחח אבל זה עדיין מטומטמם 10 בבוקר חחח טוב נו נקליט :)

יחיחחיח בכל מקרהה

גם אנחנו רוצים לשמוע את ההגיייםבויז.. לא רק מבוגרים.. .. 14.2>>יומושלם. אושרי ואדם> חיי

yafit93

New member
יאאא זה מוקדם לי וגם אנשים בעבודה

טובבב אנחנו נחזיק לבויז שלנו אצבעות שיזכו בקדם ובארויזיון כפרה עליהםםם

ירדוששש

New member
נצל"שששששששששש!!!!

אז ככה! קודם כוללל, ראיתי שיש לדיימונז הערצה אדיררררררהה והשיר שלהם, אומרים שהוא ממש שיר ששייקח אותנו לאתונה! ובזמן הזה שכולם משבחים את הדיימונ'ז, יורדים על הגיים בויז! בפורום ארוויזיון כתבו עלייהם "גייבויז" ואתם לא רוצים לדעת עוד! אנחנו חייבות\חייבים :p להמשיך לפרסם אותם, ומי שקורה להם גייבויז?! פשוט להכנס בוווו כי מקללים אותנו ואנחנו לא עושות כלום בקשר לזה.. [ככה ראיתי בפורום ארוויזיון.. לא יודעת בפורומים אחרים!] :( אזז.. אני מקווה שהבנתן ובכול מצב! גם עם הגיים בויז לא לוקחיייים! [וזה לא ייקרההההההההההה טפו טפו טפו] הם יהיה הלהקה מספר 1 ! אז יאלה למהשיך להראות לכולם שהגיים בויז?! הם אלה שיהיו איתנו באתונה! אוהבת אותכם

yafit93

New member
צודקת שימו פה עוד פעם את החתימות של

הבויז אני רוצה לפרסם הכללל תודה בננות ותצביעו להן ותגידו לכל מי שאתם מכירים ואל תשכחווווו ה ג י י ם ב ו י ז הם הלהקה מס 1

גילווש

New member
צודקת..איזה אחד מפורום אירויזיון

נדלק על ערן ושם מלא תמונות שלו.. על השירשור של אורטל..

גילווש

New member
תסתכל בפורום אירויזיון בשרשור הזה:

גיים בויז? דיימונדז? ועוד איזה אחד ..לא זוכרת .. חפשי שם שירשור כזה וסתכלי כמה תמונות הוא שם של ערן . .

גילווש

New member
נצל"ש דחווווף

באיזה תאריך היה בגיא פינס את הכתבה עם הבויז ?..דחוף תענו לי..

תראו מה קרה לי שדיברתי אם אביחי

אתם לא יודעות מה קרה לי היתקשרתי לאביחיוש ומה קרה ??.. אחד ענה לחברה שלי ואנחנו מבקשות את אביחי לוי הוא עושה כזה מדבר .. טוב המספר שיש לכול הבנות זה של אביחי לוי אבל לא מהגיים בויז איזה אחד עורך דין קוראים לו גם אביחי לוי וכול הבנות חשבו שזה שלו וסתם פרסמו טלפון של עורך דין והאיש הזה בכלל בן 30 ויש לו ילדה בת 3 מזה חמודה דיברנו איתה ... הוא גם פתח אתר << כי הוא עורך דין>> והרבה בנות חשבו שזה אביחי לוי מהבויז אז כול מי שיש לה תמספר שלו שהוא נגמר ב :508 רוב הסיכויים שזה לא שלו ..סוריי

לא יודעת אבל מה אני לפני

כמה ימים דיברתי אם אביחיושש ואני חושבת שזה היה הוא כי זה היה הקול שלו וואי אני לא יודעת .. אני חושבת שזה לא הוא אבל כולם אומרים שזה כן הוא

yafit93

New member
מאמי אל תגיבו לה אתן ממשיכות להגיב

בגלל זה היא ממשיכה לרדת עליהם אל תתנו לה יחס היא תלך לבד!!! אוהבת אותכן

סבבה אבל שתביני היא לא עושה את

זה רק בקומונה שלו אלה בש כולם זה מעצבן תיכנסי לאדם ואושרי ולשרון ואושרי ולאושרי ו.תיראי זה מטריף לי ת'מוח אני לא יכולה איתה.. בא לי לחנוק אותה ..

למעלה