לכולם.

EvilFlame

New member
אני מסכים עם שבי...

יש רבבות (שרובם כבר מתים) שנשאו את המספרים הנוראים האלה על ידיהם עם אתם חושבים שהם עשו את זה לעצמם רק בשביל להפיץ איזה סיפור אתם טועים בגדול. היו לי קרובי משפחה שחיו בתקופה ההיא חלק מתו וחלק נלחמו בנאצים. אי אפשר גם להכחיש את התיעודים שמגיעים ליד ושם והתמונות והחפצים שמגיעים לשם ולמוזיאנום ולכל מיני מקומות שקשורים לשואה מידי שנה ושנה...

neophile

New member
תקשורת

אנחנו חיים בעידן תקשורתי , עוד 20 שנה סביר להניח שכבר לא יהיו ניצולים בחיים ואז יהיה אפשר לטעון של הצילומים הם זיופים... למה שילדים שיחונכו ככה יחשבו אחרת?

imdark

New member
אני יודע

אבל אתם אדיין מדברים על מידע שאין לכם קשר ישיר אליהם אנשים אפשר להפנט ולאשות שטיפת מוח (קיימות טכניקות של היפנוט שעולות מעל לכל דימיון ושטיפת מוח לא כל כך קשה לאשות היום) אנשים אני באמת לא נגדכם כל מה שאני עושה זה רק להראות לכם שנכון שנקודת המבט שלהם לא נכונה אבל אנחנו בתור מכשפים צריכים להבין שלאנשים יש הרבה בעיות להיתמודד עם המציאות ובדרך כלל הם מוציעים את זה בצורה הנוראית ביותר שיש אבל פעם נוספת הם חושבים שכל מה שהם זה ריאלסטים הוכחה היא שגרמניה פעלה הרבה יותר טוב תכת שלטון היטלר

RainBird

New member
גם לחשי שליטה לא קשה לעשות. אדם שהוא בובה על חוטים באמצעות מאגיה זה דבר מאוד קל להשגה. צריך קצת ניסיון ויכולת מחקר.

LiRs Lullaby

New member
אהם, סליחה?????????????????????????

גרמניה פעלה טוב יותר תחת שלטונו של היטלר? מאיזו בחינה? אתה מתכוון לגרמנים עצמם?? כלכלית המצב היה על הפנים. עשו לאנשים את המוות כדי לוודא שהם ארים. עד שלושה דורות אחורה. משום בחינה לא היה לאנשים אז יותר טוב, אלא אם אתה מתכוון לגרמנים ארים ממעמד גבוה שכנראה אהבו את היטלר. וסליחה, אבל איך בדיוק אפשר להפנט 6 מיליון איש? או לעשות שטיפת מוח? או למחוק את מחנות ההשמדה? או את התמונות והתיעוד? אתה מביא לי חררה.

Diableror

New member
מה נסגר?

"אנחנו בתור מכשפים" אנחנו בתור מכשפים צריכים מה?לקבל תואר בפסיכולוגיה כדי להבין את נפש הניצולים לעומק?לקבל את כל הדעות,גם המפורחות והשיקריות ביותר שקיימות? אין לנו שום חובה שכזו בתור מכשפים,או כבני אדם. Diableror

למעלה