לכולם.

Shaby Sababy

New member
לכולם.

כתבה מאוד מדאיגה. בלי קשר לזה שיש לכם ידע במיסטיקה, קראו את זה.

מטריד? מאוד.

מדאיג? לא. תמיד היו כאלה אנשים ויהיו אנשים כאלה. כאן זה גם ניצול פרובוקטיבי של שתי ילדות שכנראה בכלל לא מבינות למה הן נכנסו, תודות לאימן ה"גאונה". אין הרבה מה לעשות, חוץ מלקוות שה- ADL יעשו את עבודתם נאמנה.

Shaby Sababy

New member
ועוד קראת?

הם מתכוונות לעזור לנפגעי קתרינה, אבל רק ללבנים שבהם. צריך פשוט להגיד להם להפסיק לשיר.

ToryMaster

New member
דוגרי

גזענות מופגנת ומוצהרת כזו זה לא נגד החוק או משהו?

LiRs Lullaby

New member
את מחקת לי את התגובה?

או שסתם זאת הייתה בעיה במערכת? בכל מקרה, שאלתי אם היית נותנת למישהו לחש כדי להרוג נאצי פעיל או משו כזה

EvilFlame

New member
לא.

כל בנאדם חרא ולא עדין אין אנו מורשים לתת מידע כזה. אבל עם זה כל כך משנה תקראו ספרים שקשורים למאגיה שחורה וכו'... עד כמה שאני יודע ברשת זה רץ חופשי לחשי הרג או נזק שפועלים (בלי יותר מידי אימונים מקדימים..) אבל אסור לנו כך או אחרת לתת כאלה כישופים..

LiRs Lullaby

New member
אני לא ביקשתי לחש כזה,

רק שאלתי תיאורטית אם היו נותנים אחד כזה בפורום.

ToryMaster

New member
לא

שבנאדם ידע ליצור או למצאו בעצמו לחש או טקס, ואז אני אחשוב שהוא מוכן להטיל אחד. אבל לא, כמו שלא הייתי מלמדת אדם לירות באקדח במטרה להרוג מישהו.

imdark

New member
עצוב ודיי חבל

לפעמים אדם רואה רק מה שהוא רוצה לראות הם לא חשבו על הנקודה שאפילו עם לא היתה שואה ואפילו עם כל האנשים רק משקרים בזה שהבנות תומכות ברעיון של תורת הגזע אין שום דבר שיעצור את זה מכן לקרות בין עם כן היתה שואה או לא קריאות הייל הטלר שלהם לא שונות ממה שהם אומרות שאנחנו עושים בכך שאנחנו מפילים את אשמת המלחמה אליהם ובקשר לנקודה שלא היו 6 מיליון אני חייב להיתנגד אפילו עם תנסו לחשב את זה בצורה מתמטית תגלו שהיו יותר מ 6 מיליון אל פי מספר היהודים היום חוץ מזה באשר לציקלון אין לי דרך להיות בטוח אבל גם להן אין ושם נמצאת נקודה חשובה

DaviX

New member
זה דווקא די משעשע

כל נסיונות הכחשת השואה האלו. חח.

Ligeiro

New member
להכחיש שואה

זה באמת לחיות בניתוק מהמציאות...

imdark

New member
לא זה לא

תבינו שלכם אין שום אפשרות להיות בטוחים מאיפה אתם בטוחים בקיום של משהו שלא הישתתפתם בו כל הידע שלכם בא ממקורות אחרים זו בידיוק היתנקות מהמציאות אבל מצד שני אין לכם גם אפשרות לדעת שמשהו לא קרה ולכן בתור מכשפים אני מעמים שאלינו להבין את זה בצורה הנכונה ביותר והיא לראות את כל הצדדים ולמצוע טעויות בכל אחד ובכך לתקן את המציעת כיחיד בלי להפי מישהו אחר

Shaby Sababy

New member
שטויות במיץ תחת.

כשלסבתא שלי יש מספר על היד, ואני בטוח שהיא לא עשתה את זה לעצמה, כמו עוד רבבות, אין מה לא להיות בטוח. כנ"ל לגבי תצלומים שהיו אז, שהנאצים התגאו בהם. זה קרה, זה לא כמו סיפורי תנ"ך שאפשר לפקפק. זה קרה, ויש עוד אנשים חיים שחוו את זה. אחרי שאותם אנשים ימותוף לדעתי, יתחלו לפקפק.

למעלה