לכולם!

ashkeloni

New member
לכולם!

תהנו מהפרק של היום! וחסר לכם שאתם לא כותבים בשבילי את הצחוקים של הפרק הזה

זה כבר לא מצחיק אותי

אני עומדת לבכות מירוב שזה כל כך עלוווב! ה' ישמור! אתם יודעים, אני וחברה שלי (Sakura-Chan) היינו סתם לוקחות פרקים ומדובבות אותם ב-Cool Edit, וזה יצא יותר יפה מבעברית! ותבינו, אנחנו רק 2 בנות שמדובבות בנים. אם *אנחנו* עשינו את זה יותר יפה, ואנחנו עשינו פארודיות, זה רע מאוד. והנה הדברים שנחרדתי מהם היום: 1) מזה הקול הזה של מארון?! הו סליחה, מארונצ'יק! =] אפשר לדעת למה עשו לה ת'קול של "לורה" מהמטארו? הרי לורה היא ילדה קטנה! מארון לא! 2) מזה "שומי גרליק"? מה קרה, הם לא יכולים להחליט על או "שומי" או "גארליק"?! 3) ומי זה "קאמי גוד"? הקול שלו גם מחריד. וגם כאן הם לא יכולים להחליט על שם אחד. 4) מההה זההה הקול הזה של גארליק המסכן?! איזו השפלה! -_- זה מה שזכרתי... כמובן שיש עוד דברים שעצבנו אותי אבל אני לא ממש זוכרת אותם עכשיו.

Brolly

New member
ועוד דבר אחד -_-

ערוץ הילדים שמו לי תקווה להנאה כשהם השאירו את הקטע של פיקולו כשהוא מתאמן נגד 3 שכפולים שלו בפרק הזה, לא עשו קולות קרב לזה וזה היה מצוין
אבל אז היה את הקרב בין "שומי" ל"קאמי גוד" ושם הם עשו קולות, בצורה מאוד מחרידה גם...

Brolly

New member
אה... ועוד משהו ששכחתי

היה נחמד שגם הפעם לא צינזרו את הבירה, בכוסות של כולם היה משקה חום כזה שכמובן שזה בירה
אבל המשפט שקאמה סנין אמר, "את צריכה לבשל לי ארוחת בוקר במשך שבוע", אני לא יודע מה הוא אמר בגרסה היפנית או האמריקאית כי לא ראיתי את הסאגה הזאת שם, אבל לדעתי קאמה סנין יאמר משהו כזה "אני לא אסכים שתצאי עם קרילין עד שתתני לי לגעת לך בחזה" או משהו כזה זה הקאמה סנין שאני מכיר

OFIRB9

New member
שומי גארליק!?

הם עשו את זה בכוונה!!! ואגב, הדרקוני הזה של גוהן, מאיפה הוא מוכר לי..הוא מופיע בפתיחה? אני לא חושבת שהוא הופיע בתחילת הסדרה, אני טועה? למארון יש קול של הילדה הקטנה מ"המטארו"
עוד שבועיים בדיוק עד שטראנקס מגיע

bebi vegeta1

New member
כמו שאמרתי פאף פאף חחחח דרך אגב

ראית שAHQ מוציאים את פרקים 1-68(לבינתיים הוציאו רק 1-15) ואת סל סאגה{3 פרקים חח 166-168) נכון?

lgmtk

New member
בעברית צינזרו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ערוץ הילדים אלא מה............חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

ashkeloni

New member
באנגלית זה היה

"אני לא אתן לך לצאת עם קרילין אלא אם תנשקי אותי"

king kazabubu

New member
נכון אתה צודק...

באמריקאית הוא עושה פרצוף כזה ועם הידיים כאילו הוא נוגע בה ואומר שהוא צריך לנסות אותה קודם.... בכלל צנזרו את הקטע הזה ושמעו אותו בלי לראות בכלל....

חכו חכו לטראנקס

בהמטארו יש צוות של איזה 100 שחקנים. מי רוצה להמר איזה מהם ידובב את טראנקס? ובעוד 20 שנה כשתגיע סאגת בו, הם כנראה יקחו את אותו שחקן לדובב את טראנק, ואפילו לא בטוח שיגידו לו לעשות קול של ילד...

למעלה