לכולם

מורני !

New member
לכולם

היום נכתב פה שרשור בוטה ביותר. לאחר מחשבה רבה נאלצתי למחוק אותו. במקביל שלחתי אי מייל לנוגעים בדבר. רוויטל 33 בחרה להגיב לי בפורום זה... ובתגובתה היא חשפה את שמי המלא. לאור זאת היא נחסמה מהפורום. אני מקווה שאתם מבינים שהיתרון של האינטרנט זה הוירטואליות... ורוויטל, לצערי, לא כיבדה זאת. מעבר לכך, בנוגע לשרשור עצמו ... אני לא מעיפה כאן צנזורה בשום פנים, אני חושבת שכל אדם יכול לכתוב את אשר על ליבו כאן... אבל צריך להתחשב באלו שקוראים את ההודעות, בשאר חברי הפורום. אי אפשר לכתוב משהו שכל כל יזעזע ועוד בכותרת. הנוהג הוא לכתוב בכותרת ``טריגר`` שזה מזהיר את הקוראים ונותן להם את הבחירה האם לקרוא את ההודעה או לא. לילה טוב.

פלג^ר

New member
חבל שלאנשים קשה לקבל בקורת בונה

זה יכול לעזור הרבה בחיים

t@gel

New member
על איזו ביקורת בונה מדובר?

אני עוקבת אחרי הדברים כאן מקרוב ולא הייתה כאן שום ``ביקורת``. אני מצדיקה את פעולותיה של מורני. מורני הינה מנהלת פורום ותיקה ומנוסה, היודעת להבחין מתי עליה להתערב... היא בעלת שיקול דעת מצויין שאין עליו כל עוררין! אם היא מצאה לנכון להתערב במקרה של רויטל, אזי הייתה סיבה לכך. ייתר על כן...אם דבר מעין זה היה קורה בפורום שלי, לא הייתי מהססת להתערב. העובדה שרויטל קיבלה הערה בונה במייל מראה כי מורני לא התכוונה לפגוע או להביע מחאה פומבית, אלא להסדיר את העיניין בשקט. לפרסם פרטים אישיים של הגולשים והמנהלים ברשת זה דבר חמור שלא ייעשה. היום מדובר בשם משפחה, מחר ייפרסמו פרטים אחרים...אבוי אם נתיר את ההתנהגות הזו. עלינו להגן על עצמינו ועל חברינו מפני חשיפה שכזו. רוויטל עברה על חוק מספר אחד במדינת ישראל ``כבוד האדם וחרותו``. זו לא ``ביקורת בונה`` - זהו דבר שלא ייעשה!!!!!!!!!!! בברכת יום נעים תגל, מנהלת פורום הפרעות אכילה

פלג^ר

New member
אני בהחלט מסכימה עם הגישה שלמורן

ביקורת בונה כלפי ההודעה של רוויטל שעשתה צחוק

מורני !

New member
פלג^ר

רוויטל ממש לא עשתה צחוק ואת זה את לא הבנת בגלל זה מכתב נשלח גם אלייך. בבקשה שימי לב לדברים שכתובים בו.

פלג^ר

New member
בנוסח של ההודעה היתה נימה שללעג

אם טעיתי למרות שאני בספק...

מורני..אז אני מבינה ש...

לא רק ב-20 פלוס זה קורה.. טוב, קצת ברור..לצערי, תמיד יהיו ת`אנשים האלה. את יכולה להגיד שאני לא יודעת על מה מדובר או משו.. אבל ת`עיקרון...את יודעת שאני כן.. הבעיה היא..שחוץ מלחסום או למחוק אחרי שהיא כתבה את זה... אין משו אחר שאפשר לעשות.. וזו הבעיה בצ`אט/פורום ובאינטרנט בכלל... ולדעתי..את לא צריכה להתנצל.. גם אם זה פורום בנושא כזה..

פו-הדוב

New member
מורני פעלת בדיוק כמו שצריך

מורני אומנם לא חוויתי תקיפה מינית או משהו כזה אבל מדי פעם אני מגיב במילות תמיכה בפורום הזה, ולטעמי פעלת כהלכה כי ברגע שהודעה מכוונת או יכולה לפגוע במישהו מחברי הפורום את חייבת למחוק אותה לטעמי,כי את היחידה שיש לה יכולת למנוע פגיעה באנשים בפורום זה בתור המנהלת שלו. קבלי חיזוק על המעשה ביי אסף

עופריקו

New member
מורני..

פעלת כפי שצפוי , צר לי שהדברים התגלגלו לפסים כאלו , בקשתי לכולם השתדלו בתגובותיכם לא לפגוע באנשים... תודה עופר

למעלה