רוצים לדעת על השישי שבת שלי?!
גם אם אתם לא רוצים אתם בכל זאת תשמעו... הכל התחיל ביום שישי אחרי בצפר ב-14:30 הייתי צריכה להיות בצופים עכשיו...היה לנו טקס אש היום אז היינו צריכים לבנות דברים כדי שישרפו אותם,אז עשינו קצת ביו שישי בין 14:30 ל-20:30 ב-20:30 הפסקת אוכל,ומה שיש לאכול זה רק פיתה, חומוס, סלט עם מלאאא כרוב (כרוב=בעע), וקבבים כאלה... קיצר הכל היה בעעע אבל היה לנו בסוף לפחות גלידהההה יאמי טוב ואז עבדנו ובנינו עד 12 בלילה/בוקר איך שתקראו לזה... ועכשיו, למרות שזה קרוב לבית ישנו במצע הפארק כמו אנשים מפגרים!פחחח ואז...היה כזה אקשן וכו' וכו' אז לא נרדמתי...ובאמצע הלילה ילדים הלכו לסופר באבא פתוח 24 שעות) וקנו אוכל ושתייה וכו' וכו' ולי קנו מסטיקים שנגמרו אחרי שעתיים חחחח או אפילו פחות...חחח סה"כ ישנתי שעה בלילה בין 4-5 וב-5 הלכנו אני ועוד 2 ילדות לבית של ילדה אחת לשירותים ואז עוד פעם לסופר באבא (הנ"ל חחח) לקנות אוכל כי חשבנו ש=יהיה עוד פעם אוכל מגעיל... קיצר רק ב07 התעוררו המדריכים...אהה ואפורי הלכה הביתה באמצע הלילה כי זקרו לה כדור בראש...חחח אבל היא חזרה בבוקר וזהו...כל היום עבדנו ובלה בלה בלה ונתנו לנו שעה ללכת הביתה להתקלח ולחזור לשבט לטקס...אבל סה"כ היה כיף וזה היה שווה את זה חוצמזה שאני הרוסה מעייפות! חח ועכשיו מי זבאמת קרא את כל זה שיכתוב כותרת של הודעה כזאת:תודה לך מה המצב? חח זה מה שעלה לי בראש החצי מת והחסר מוח שלי חחחח