לכולם

benjamin angel

New member
לכולם

לכל הפורום שלום: יש פורום חדש ופצצתייייי על ג'סטין אז כל המעריצות והמעריצים תיכנסו זה שווה את זה וגם מי שלא תוך שניה תתאהבו, פורום פצצההה וסליחה על ההודעה החדשה גמר חתימה טובה לכולםםםם

../images/Emo99.gifווסטלייף../images/Emo99.gif

אהבתי ת'חתימה שלך! *ת'קטע עם ווסטלייף חחח
* ובהצלחה עם הפורוםםםםםם

J To The Lo

New member
אני חייבת לנצל שירשור....

זה היה אמור להיות ה-ערב כאילו..היהודים בהופעה..איזה כיף!! זה התחיל מזה שהיו המון המון ה--מ--ו--ן אנשים מעבר לדמיון.. המכירה המוקדמת מכרה יותר מדיי והכרטיסים בקופות פשוט נחטפו בצורה שהיא אפשר לדמיין..אבל נחזור לזה קיצר,הדרך הטובה לעבוד על מאבטחים היא סצינות בכי/חניקה זה הכי טוב.. קיצר..דחפו אותי מאחורה ואני כזה "אני נחנקת תעזור לי אני נחנקת"..בקול יבבני אז הוא הכניס אותי..אבל לצערי הגדול שתי חברות שלי נותרו בחוץ אני וחברה שלי היינו בטוחות שהם כבר בפנים,קיצר איפה שחיפשנו אותם טוטי הסולנית של היהודים עמדה לידנו ושיו כמעט התעלפנו על המקום היא כזאת כוסית...וכל כך מסטולה!! הם ניגנו קח אותי,מחפש תשובה,מעשה בזונה ועוד אבל פתאום המשטרה הפסיקה את הכל בגלל עומס אנשים זה היה מבאס..שעה שלמה של הופעה הם ביטלו בגלל זה עכשיו אני בבית מה אתם עשיתם?

ביטלו?? איזה זבל זה...

אתמול חברה שלי שלא ראיתי בסביבות השנתיים ומשו הייתה בת"א אז נפגשנו.. חחחחחחחחחחחחחחחח היו קטעיםםםםםםם היה שיא הכיףףףףףףף וגם יצא לי לסוע עם אבא שלי באמצע הלילה להביא אופניים לאחותי חחחחחחחחחח פירקנו חצי אוטו עד שהם נכנסו פנימה חחחח וזהו פחות או יותר...

QueIronia

New member
אני בזבזתי ערב ../images/Emo4.gif../images/Emo70.gif

לא יצאתי, כי היום הייתי צריך לקום מוקדם כדי לפרמט את המחשב. אז עשיתי מה שאמרו לי: לפתוח את העטיפה של הדיסק של ה- windows, להכניס לכונן, לעשות הפעלה מחדש ואז הלעאה מתוך דיסק. אבל הייתה בעיה אחת קטנה: הדיסק שנתנו לי היה של office, ולא של windows
אז גם קמתי מוקדם סתם, וגם בזבזתי ערב

gal be

New member
../images/Emo29.gif על איזה סרט אתם מדברים?

דרך אגב ראיתי אתמול אמריקן פאי שלוש סרט גדול... היה ממש כיף

All I Have

New member
רוצים לדעת על השישי שבת שלי?!

גם אם אתם לא רוצים אתם בכל זאת תשמעו... הכל התחיל ביום שישי אחרי בצפר ב-14:30 הייתי צריכה להיות בצופים עכשיו...היה לנו טקס אש היום אז היינו צריכים לבנות דברים כדי שישרפו אותם,אז עשינו קצת ביו שישי בין 14:30 ל-20:30 ב-20:30 הפסקת אוכל,ומה שיש לאכול זה רק פיתה, חומוס, סלט עם מלאאא כרוב (כרוב=בעע), וקבבים כאלה... קיצר הכל היה בעעע אבל היה לנו בסוף לפחות גלידהההה יאמי טוב ואז עבדנו ובנינו עד 12 בלילה/בוקר איך שתקראו לזה... ועכשיו, למרות שזה קרוב לבית ישנו במצע הפארק כמו אנשים מפגרים!פחחח ואז...היה כזה אקשן וכו' וכו' אז לא נרדמתי...ובאמצע הלילה ילדים הלכו לסופר באבא פתוח 24 שעות) וקנו אוכל ושתייה וכו' וכו' ולי קנו מסטיקים שנגמרו אחרי שעתיים חחחח או אפילו פחות...חחח סה"כ ישנתי שעה בלילה בין 4-5 וב-5 הלכנו אני ועוד 2 ילדות לבית של ילדה אחת לשירותים ואז עוד פעם לסופר באבא (הנ"ל חחח) לקנות אוכל כי חשבנו ש=יהיה עוד פעם אוכל מגעיל... קיצר רק ב07 התעוררו המדריכים...אהה ואפורי הלכה הביתה באמצע הלילה כי זקרו לה כדור בראש...חחח אבל היא חזרה בבוקר וזהו...כל היום עבדנו ובלה בלה בלה ונתנו לנו שעה ללכת הביתה להתקלח ולחזור לשבט לטקס...אבל סה"כ היה כיף וזה היה שווה את זה חוצמזה שאני הרוסה מעייפות! חח ועכשיו מי זבאמת קרא את כל זה שיכתוב כותרת של הודעה כזאת:תודה לך מה המצב? חח זה מה שעלה לי בראש החצי מת והחסר מוח שלי חחחח

J To The Lo

New member
אני קראתי עד הסוף.........!

מה המצב?הכל סבבה..מה איתך יא גבר?(אצלי הכל בסדר...) טוב רציני התאהבתי בחצאית אדומה מקסטרו אני חייבת חייבת חיייייייייייייייייייייייייייייבת אותה אני רוצה רוצה רוצה רוצה רוצההההההה אותה למי בא לקנות לי אותה? כל הכסף של הבייביסיטר הלך על חצאית אחרת...

כדור בראש??? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

ייאאאאאא גמני הייתי אתמול בבאבא חחחחחחחחחח קנינו כמויות מסחריות של שישיות מים חחחחח באיזה 1 ומשו בלילה וכשעברתי שם לא ממש ראיתי אנשים.. oh well...

All I Have

New member
סופר...

אהה ושכחתי להזכיר שאכלנו בסוף ג'חנון בבוקר!!!יאמיייי וכן שרפנו את הפארק חח...מור אחותך אולי הייתה שם?!

למה שהיא תהיה שם??

חחחחחחחחחח שהיא תבנה?? שירה קניתי סטרפלס בדיזלללללללללללללללללללל של M-O-R-G-A-N ייאיייייייייייייייייייייייייייייייי ועומר פתחה ת'ראש ביום שישי... סיפור ארוך...

למעלה