לכולם http://news.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=item&id=24708
ע עדי עצבני New member 15/4/03 #3 שבק''ס אימפרייה!!!!!!! דרך אגב אתם יודעים מה הראשי תיבבות של שבק''ס?? אני יודע!! ש=שופים ב=בופים ק=קטעים ס=סחטניים יענו שופים בופים קטעים וסחטניים.... שבק''ס אימפרייה! תיראו את כל הנקבות נכנסות להיסטרייה!!!
שבק''ס אימפרייה!!!!!!! דרך אגב אתם יודעים מה הראשי תיבבות של שבק''ס?? אני יודע!! ש=שופים ב=בופים ק=קטעים ס=סחטניים יענו שופים בופים קטעים וסחטניים.... שבק''ס אימפרייה! תיראו את כל הנקבות נכנסות להיסטרייה!!!
G gil sapir New member 15/4/03 #8 חחחח לפחות שמתם לב... נחמד אה? כל כך הרבה זמן לקח לכם להבין... חחחחח..... רן היחיד ששם לב להתאריך....
חחחח לפחות שמתם לב... נחמד אה? כל כך הרבה זמן לקח לכם להבין... חחחחח..... רן היחיד ששם לב להתאריך....
ח חומיס לשלטון New member 15/4/03 #9 גיל,זו התעללות!!! כבר הייתי בטוח שנה הבאה אני הולך להופעות שלהם והכל..... זה כואב!!
M Michael Corleone New member 16/4/03 #10 תראו מי שמדבר../images/Emo156.gif לפני שבוע וחצי אתה פרסמת שמתחילים ב-9 והראת כתבה על יום שהיה איזה שבוע לפני...
תראו מי שמדבר../images/Emo156.gif לפני שבוע וחצי אתה פרסמת שמתחילים ב-9 והראת כתבה על יום שהיה איזה שבוע לפני...