לכולם!!! :)

הילוש

New member
לכולם!!! :)

בוקר טוב לכולםםםםםםםםם מה שלומכם היום????? אני ממש על הפנים אני חולה ונמאס ליייייייייייי. לא הכלתי היום לבית ספר מצד אחד כיף אבל מצד שני ממש לא כי אני משועממת בטירוףף. החלטתי לעבור לפורום פה שהמנהלת שלו היא מורני ואני חולה עליהההההה. נמאס כבר מפורום 20 פלוס רק מציפים וכל שאר ההודעות עם התוכן נעלמות מזה שווה. לא כיף בכלל לרשום שמה הודעות. אז יהייה נעים לי מאוד לרשום לכם כאן מידי יום הודעות ומורני הבטחה שלי אני מבטיחה לך שאני לא יציףף. אז שיהיה לכולם יום טוב אוהבת המון הילה

shanikoo

New member
הילוש,אחותי היקרה...

קודםכל,ברוכה הבאה. את יודעת שאני מתה עלייך,ותמיד כיף לראות אותך. הפורום הזה נפלא,האנשים פה גם כן... בכל אופן,אנחנו נשמח לקבל אותך לשורותינו,אני חושבת.. חוץ מזה,תרגישי טוב! אוהבת המון שניקו

bduya

New member
היל היל,

אהלן מתוקה, נדמה לי שהיית פה פעם, אם אני זוכרת נכון... רגע, תני לי שניה... ח כן זו היית את! את שבאת, בירכת אותנו, הצפת ואז בלי חוצפה גם נעלמת... ככה מציפים והולכים???? חחח סתם... תהיי פה ואל תלכי! וואי, איזה מזל רק שלא תציפי הפעם. (סתאאאאם) אחותייייייייי אני חולההה עליך.!!!!!!!!!!! ואת נשמה, בובה מקסימה... {להמשיך?} יאללה דארלינג... סי יו אראונד?

למעלה