לכולם:)

shanyz

New member
לכולם:)

היי לכולם! לפני כמה זמן ביקשתי אם אתם יכולים לשים תמונות שלכם, או לא שלכם, זה לא משנה קופצים מעל מכשולים, ושמו רק איזה 2,3 אז חשבתי אולי לבקש שוב ושעוד אנשים ישימו כי אני מממממש רוצה לראות בדיוק כאילו את הגבהים, איך יושבים וזה.... תודה רבה!!!!! שני=)

shanyz

New member
וואו זה נראה ממש גבוה!!!

איך הסוס מגיע לגובה הזה?:)

shanyz

New member
ועוד משהו, אתה לא נופל מהסוס!?

כאילו כשהסוס חוזר לאדמה הוא כזה נופל קדימה, איך לא נופלים קדימה ועפים מהסוס!? זה נרהא לי משמ מפחיד.. אממאאאאאא יוו אני כל כך רוצה להתחיל ללמוד גם!!!!!!!!!!! הבעיה שהחוות סוסים קצת רחוקות ממני... ואני גם לא בטוחה שיהיה לי זמן כי אני עכשיו התחלתי גם נהיגה.. עכשיו שאלה לכולם, כמה פעמים בשבוע אתם לומדים רכיבה וקפיצות וכל זה? איך יש לכם זמן למבחנים וכאלה..? =)

the kingzeos

New member
אני....

זכיתי מקום ראשון במטר על זאוס ההם מפט נט אמרו שזה יפורסם מחר בערב

יפתח ודרור חזרו

יפתח זכה ראשון במטר! ולדרור היו 2 הפלות אבל זה ממש לא נורא כל עוד היא רכבה מעולה!!! והיא רכבה מעולה

shanyz

New member
איזה סוס/ה יפה!!!

אמממ שימו עודדד:) זה כזה יפה לראות אותם קופצים! =) עם אנשים עליהם...

shanyz

New member
אגב, כשמגיעים למכשול

אז אתם צריכים לעשות משהו לסוס כדי שהוא ירפוץ או שהוא קופץ מעצמו כשהוא רואה את המכשול? או שצריכים לתת לו איזה דחיפה, או מכה קטנה איפשהו?

ברור!

לפי הקצב שאת קובעת מראש הסוס מתכנן לעצמו מתי לקפוץ, כמובן הסוס לא יעשה כלום אם גם את לא תעשי! זה די מסובך אני לא יכולה להסביר את זה פשוט מרגישים

shanyz

New member
אבל כאילו אם פשוט תריצי את הסוס מהר

לעבר מכשול ולא תעשי לו כלום, פשוט תריצי אותו לעבר מכשול, אז הוא יקפוץ או שהוא יעצר ואת תעופי קדימה?

shaililo

New member
כל סוס...../images/Emo25.gif

כל סוס מגיב אחרת... יש סוסים אוטומאטים (אהמ*אזארו*אהמ) שלא משנה מה תעשי הם יקפצו
אני משערת שאם רק תריצי את הסוס בלי לשמור עליו שלא יברח הצידה או בלי לתת לו דחיפות הוא לא יקפוץ... או שהוא יעצור או שהוא יזוז הצידה.

shanyz

New member
אההה

אז אם קורה (ומה שנאי הולכת לכתוב קורא רק בסרטים אבל אני חשובת, אם..) שהעיניים שלי מכוסות במשהו, או משום מה אני לא יכולה לראות, והסוס התחיל לרוץ לי באמצע היעץ, ויש פתאום גזע עץ שנפל, ואני לא רואה, והסוס רץ ממש מהר...אז הוא יקפוץ?:) חחה טוב את בטח לא יכולה לענות לי על זה, כי כמו שאמרת כל סוס זה שונה.. =) אבל בכלליות, מה רוב הסוסים יעשו?

shaililo

New member
השאלות שלך מוזרות../images/Emo13.gif../images/Emo25.gif

לדעתי הסוס יקפוץ רק אם הוא נבהל ממשהו, בעצם לוידעת! שאלה מוזרה! למה שלא תתחילי לקפוץ ותראי בעצמך? כי זה באמת כייף... ובקשר לשאלה ששאלת בתחילת השרשור- אחרי שהסוס יורד מהקפיצה את לא נופלת, טוב תלוי בקפיצה קרה לי הרבה פעמים שנפלתי אחרי הקפיצה... אבל רוב המקרים לא. כאילו זה מסתדר ככה שאת פשוט לא נופלת, וזה גם מאד מהר.

shanyz

New member
חהה=) כן, לפעמים יש לי שאלות

מוזרות:) קורה:) חחהה אני ממש רוצה להתחיל לקפוץ!!! אבל אני לא יודעת אם יהיה לי זמן וזה גם הרבה כסף והתחלתי עכשיו נהיגה אז לא בטוח שההורים ירשו... אגב כמה פעמים בשבוע וכמה שעות את רוכבת? ו... זה נראה לי ממש כואב ליפול מהסוס בקפיצה! לא שברת איזה משהו?:)

למעלה