לכולם:)

אמממ בגלל בקשת האנשים אז...........

הנה כמה תמונות מהתחרותה היום.. אממ אני לא יודעת כל כך מי זה מי.. כי לא כתבתי רק צילמתי.... אבל אני יודעת חלק.. אבל מחר יהייו תמונות בפט נט!!!
מקווה שתהייה תמונה שלי!! צילמו אותי!!

shanyz

New member
וואו, זאת ממש קפיצה יפה!

זאת קפיצה ממש גבוהה.. זה נחשב לגבוה מה שהוא קופץ? ואיזה יפה הסוס... =) עווווווווווד מצטערת שאני מבקשת עוד פשוט זה כל כך יפה!! וכמה שיותר מקרוב שיראו את הסוס:) (מצטערת על הדרישות..חיחי)

Sweet SuGaR

New member
זה 1.10 אבל הסוס הזה קופץ ממשש

גבוה!!1 ח"ח על התמונה דורון היא מדהימה!!!! הנה תמונה שאני צילמתי בפארק

shanyz

New member
יווו זה ממש גבוה!!!!!!!!!!!!!!1

לא הגיוני שאפשר לעבור דבר כזה!! זה איזה 2 מטר!!!!!!!!!!!!!!!!111 אמאללהההה כל הכבוד לסוס שהוא מצליח לקפוץ כזה גבוה!! חחה:) באמת! באיזה פארק זה? ברמת גן? עוד..=)

אמממ בגלל בקשת האנשים אז...........

הנה כמה תמונות מהתחרותה היום.. אממ אני לא יודעת כל כך מי זה מי.. כי לא כתבתי רק צילמתי.... אבל אני יודעת חלק.. אבל מחר יהייו תמונות בפט נט!!!
מקווה שתהייה תמונה שלי!! צילמו אותי!! זאת תמונה של רונה גוב על רעם ב-1.10 היא זכתה גם מקום שני!

איזה תמונה יפה הראשונה!

השניה לא משהו כי היא קצת יושבת עליו... אבל הראשונה מהממת! חוץ מזה שהסוס קפץ מקרוב יותר מדי...

התבלבלתי.. זאת רונה גוב על רעם ו...

שני תכנסי לקובץ המצורף ועל תסתכלי על זה שאת רק פותחת את ההודעה כי זה יהייה קטן כנסי לתמונה שהיא תהייה גדולה יותר...

Sweet SuGaR

New member
דרור יש לך יותר מדי חול בתמונה

את צריכה להתמקד במטרה או לצלם את זה בזווית אחרת אבל התמונה ממש יפה!

אמממ הנה עוד אחת... ושי......

הקטע זה שלא יכולתי לקרב יותר את המצלמה... כי זה היה הכי רחוק שהיא יכולה... וגם הקטע שהמסלול שהיה בכנות אז המגרשים היו עם הרבה מאוד זמן כדי לסדר את הסוס ולחשוב מה המכשול הבא.... והמכשולים היו רחוקים מן הגדר.. אז לא יכולתי להיכנס לתוך המגרש ולצלם.. אבל בחווה אצלנו אני יצלם תמונות מבפנים!

shanyz

New member
חהה כן אני יודעת, ברור:)

הכוונה שלי הייתה שהתמונה עצמה שיראו את הסוס מקרוב, כאילו שצילמו מקרוב שאני אוכל לראות ממש ממש את הישיבה וזה:)

למעלה