does your parents knows?
א אור פרסמן New member 1/11/02 #46 כעסה וכאלה, אבל נגמר ועכשיו אני... מעשן חופשי. שלחתי מסר לJ TO THA LO, אני לא יכול לשלוח לשניכם ביחד... אני אדבר איתה ואחרי זה שהיא תגיד לך מה היה...
כעסה וכאלה, אבל נגמר ועכשיו אני... מעשן חופשי. שלחתי מסר לJ TO THA LO, אני לא יכול לשלוח לשניכם ביחד... אני אדבר איתה ואחרי זה שהיא תגיד לך מה היה...
א אור פרסמן New member 1/11/02 #51 היום... לא יהיה לי זמן כי אני הולך עכשיו לישון, קם יותר מאוחר ויוצא היום לשתות..
J JLO freak New member 2/11/02 #57 אור! השתגעת?! אתה בן 15 סתאאאם תשתה מה שאתה רוצה אח שלי! איפה אתה שותה? מי ייתן לך בכלל?
א אור פרסמן New member 2/11/02 #58 איפה ומי? אני שותה מאחורי אחד המרכזים שלנו ועובדה, חבר שלי קנה לנו בפיצוציה. כמה הקאות הבאתי אתמול אבל זה היה שווה את זה
איפה ומי? אני שותה מאחורי אחד המרכזים שלנו ועובדה, חבר שלי קנה לנו בפיצוציה. כמה הקאות הבאתי אתמול אבל זה היה שווה את זה
א אור פרסמן New member 2/11/02 #60 לטקילה יש טעם של מין לימון... ערבבנו טקילה וספרייט... אתה שואל אותי איך נתנו לחבר שלי... ואין לי שמץ. הוא לא ממש חבר, הוא מין ידיד כזה והוא מכיר את הבעל של הפיצוציה..
לטקילה יש טעם של מין לימון... ערבבנו טקילה וספרייט... אתה שואל אותי איך נתנו לחבר שלי... ואין לי שמץ. הוא לא ממש חבר, הוא מין ידיד כזה והוא מכיר את הבעל של הפיצוציה..
J J To The Lo New member 3/11/02 #61 זה נורא קל.. מוצאים איזה ידיד/חבר או יותר נכון סנג´ר שעבר את גיל 18 נותנים לו כסף הוא קונה, רוב הסיכויים שהוא או החבר של החברה,או החבר הכי טוב של ידיד, ואז הוא גם שותה איתכם... Never Happend to Me!
זה נורא קל.. מוצאים איזה ידיד/חבר או יותר נכון סנג´ר שעבר את גיל 18 נותנים לו כסף הוא קונה, רוב הסיכויים שהוא או החבר של החברה,או החבר הכי טוב של ידיד, ואז הוא גם שותה איתכם... Never Happend to Me!
E eranmc New member 1/11/02 #48 ../images/Emo140.gif אמממ אני מבקר כל כמה ימים ד"א היום מצאתי את הסרט ג´ק - הסרט הכי אהוב עליי