לכולם!!!!!!!!!!!!!

dana22222222

New member
לכולם!!!!!!!!!!!!!

עכשיו בגלל שנפסקו השידורים של העונה השישית בארה"ב הפורום דיי יבש... למרות שהוא היה דיי יבש גם מקודם.. (מצטערת אבל אתם חייבים להסכים איתי) אז עלה במוחי רעיון... "מגרש ביתי" היא סידרה שמוכרת כסידרה שהשירים בה ממש טובים.. ואת זה כולנו יודעים.. אני בעד שכל אחד יכתוב פה כמה שירים שהוא לקח ממגרש ביתי ושתמיד נימצאים בפלייליסט האישי שלו.... אז יאללה אל תהיו יבשים ותשתפו פעולה... אני אתחיל: ROSS COPPERMAN - They'll never know Bethany Joy Galeotti - Feel This Gavin Degraw-she holds a key Bethany Joy Galeotti -halo GET UP KIDS- Like a man possessed Gavin Degraw- More Than Anyone Keane- She has no time מה איתכם?

anahi21

New member
אוווו רעיון מצויין!!

כמעט כל הiTunes שלי מלא באוסף התקליטים של פייטון. היא הדמות האהובה עליי (כן כן אני יודעת שאפאחד לא נקשר אליה במיוחד.... אבל אני כן!!) The Cure - Wish באמת אלבום מצויין!! Dashboard Confessional- don't wait אחד האהובים עליי Gym Class Heroes- Good Vabrations -למרות שהייתי רגילה לגרסה של הביצ' בויז, זה בהחלט קאבר מצויין audioslave- Be yourself אוהדת אאודיו סלייב עוד לפני מגרש ביתי Led Zeppelin- Ten Years Gone וכמובן- Gavin DeGraw- I Don’t Want To Be איך לא....

kereniko4

New member
hmm...

אני ממש אוהבת את בררוק :O היא מצחיקה אותי , תאמת גם פייטון . אני אוהבת את כולם O:

AVriL AddiCt

New member
../images/Emo13.gif רעיון טוב

nada surf-inside of love tko-le tigre train-calling all angels she will be loved-maroon 5 i don't wanna be-gavin the fray-look after you stereophonics-maybe tomorrow like a man possessed-get up kids when the stars go blue wait for love-matt white i dare you to move-switchfoot feel this-bethany great companion-landon pigg it's tricky- run dmc sway-the perishers augustana-boston more than anyone-gavin degraw center of attenation-jackson waters chasing cars-snow patrol יש לי עוד הרבה אבל אין לי כוח לרשום הכל

Robin Sparkles

New member
הנה

i don't want to be feel this halo when the stars go blue יש עוד אבל אני לא זוכרת מה בדיוק

lir972

New member
רעיון מעולה!

אחד הרעיונות הטובים לדעתי.... כידוע, או שלא כל כך, אחת הסיבות שאני כל כך אוהבת את הסדרה זה בגלל השירים. השירים עושים לי את ההנאה מהסדרה יותר גדולה. למשל פרק 10 בעונה ה-6 - היה מדהים! אני מאוד אוהבת את איך שהם משלבים את המוזיקה עם העלילה - מאוד תורם! בהשארת הסדרה, יש לי בפלייליסט את כל השירים של קייט, הידועה יותר כמיה. מוכשרת מאוד, ואחלה מילים. את כריס לא סבלתי מהפרק הראשון שהראו אותו ועד לאחרון, אבל השיר Glad הוא אחד השירים הכי אהובים עליי, לא רק בהקשר לסדרה. וכמובן, הגדולה מכולן, בת'אני. השירים שלה מדהימים.

OTH 7

New member
בלי לחשוב פעמיים..

Bethany Joy Galeotti - Feel This ווו halo וכמובן שיר הנושא ..!! ועוד מלא אני פשוט לא זוכר

DotCom05

New member
וואי יש מלאאאא

יש מאות לדעתי חחח חלק מהם: The National- Slow Show Patty Griffin - Burgundy Shoes Adele - Hometown Glory Bethany Joy Lenz כל השירים כמובןן Bryan Greenberg - Someday זה ג'ייק שר לפייטון :( Chris Cornell-Scream Dashboard Confessional - Hands Down Fall Out Boys - Dance, Dance Feeder - Feeling a moment Foo Fighters - Times Like These Gavin DeGraw גם כל השירים שהיו חחח Grace Potter ft Bethany Joy - I Want Something That I Want INXS - Never Tear Us Apart Jackson Waters - Come Undone James Morrison - This Boy Jet - Are you gonna be my girl Keane - Everybody’s Changing La Rocca - Non Believer Led Zeppelin - Babe I'm Gonna Leave You Live - Lightning Crashes Michelle Featherstone- We Are Man And Wife Nada Surf - Always Love Kate Voegele - Hallelujah ושאר שיריה המדהימים.. The Get Up Kids - Like a man possessed ray lamontagne - within you וכמובן Tyler Hilton הלא הוא כריס קלר כפרה עליו שיש לי את הדיסק המהמם שלו :] ואלה כמובן רק קמצוץ...באמת הסדרה הביאה שירים מעולים

למעלה