לכולם!!!

רוול17

New member
לכולם!!!../images/Emo86.gif

שלום לכולם
רציתי לומר לכם,שעל האש
מנהל הפורום שלכם הוא הבחור הכי מתוק על אי האדמות
בנות , לכו על זה(שמעתי כבר שיש כמה שדלוקות עליך) טוב אז שיהיה שבת נפלאה!!! "מי שלא קופץ צהוב"
באהבה,רוול17

על האש

New member
רוולי ../images/Emo24.gif

מאיפה השמועות הזדוניות הללו?!
אני מכחיש כול קשר לעניין... ולגבי המחצית המשחק... למרות המחשק הכי גרוע שלנו העונה במשחק הזה (חוץ אולי מהמשחק מול הפועל פ"ת במחזור הראשון) והטעויות של קלמי וחוסר הניסיון שלו,והחילוף הענק של דרור אנחנו עדיין בתתמונת האליפות חזק חזק!!! רק עוד גול אחד קטן רק כדאי שהקישור יתחיל להתעורר (יוסי,והולמאי לתשומת ליבכם).

על האש

New member
הרסנו לעצמנו...../images/Emo10.gif

כנראה ששהתקפה שלנו שלא יודעת לנצל מצבים ולקרוע יריבות עלתה לנו ביוקר. תמיד שאנחנו במומנטום ומגיעים למצבים רבים אנחנו לא יודעים לדרוס !!! כמו בדרבי למשל שעם המצב היה הפוך מכבי הייתה מבקיעה לנו חמישייה ! אבל זאת הפועל שלנו שבדרך כלל מתבססת על גול שניים והגנה אגרסיבית. הבעייה שהיום שום דבר בקבוצה כמעט לא תיפקד כול הקבוצה נראתה רע ובדקות המומנטום לא ניצלה מצבים... יכול להיות שהיום העונה הנפלאה הזאת נגמרה אוו שלא אנחנו תלויים בפ"ת ונשאר קצת טעם מר למרות עונה מדהימה ! נכון נשאר הגביע וגביע הטוטו אבל זה עדיין לא משתווה לאליפות . נחזיק אצבעות לפ"ת ונתפלל שעדיין הכול פתוח.

אוףףףףףףףףףףףףף

איזה משחק מעצבן . אוףףף למה למה קשטן הכניס את אוסטריץ? למה לא את אודי כפיר? זאת השאלה . ולמה כל הפספוסים? טוב . זהו כנראה השנה הזאת הלכה לנו. הפועל לא משחקים טוב ואולי ינצחו את אשדוד בגביע הטוטו ככה אני מקווה . מאוכזבת קשות כינרת אחרת

!PuMiCkY

New member
ממש אוף../images/Emo70.gif ../images/Emo31.gif

דבר ראשון, אף פעם לא סבלתי את חיים יעקב...
הוא שופט עיוור, ומה שהוא צריך לראות הוא לא רואה
הפועל ממש מפספסת בזמן האחרון... בלילי באמת יכול היה להיות יותר טוב המשחק הזה ואבוקסיס יכול היה להבקיע לפחות שער אחד
טוב, תחזיקו אצבעות שמכבי חיפה לא יקחו היום את המשחק נגד הפועל פ"ת, כי אם הם לוקחים אנחנו כבר בהפרש של 8 נקודות מהם...
... מחזיקה אצבעות להפועל פ"ת, ויותר מזה להפועל ת"א
שאולי תתאושש מתישהו
~עדי
~

z O e i

New member
../images/Emo7.gif במשפט אחד

א-כ-ז-ב-ה... יהיה טוב... ונקווה שמכבי חיפה יפסידו היום... אדומה לנצח לירי

על האש

New member
כנראה שלא...../images/Emo10.gif

הם כבר מובילים 2-0 כנראה שחלום האליפות נגמר.

שמאלני

New member
תאכלו את הלב ../images/Emo6.gif

איןןןןןןןןןן אני כל כך מאושר !!!!!!!!!!!!!! איזה שחקן קוביקה אההה יראה לכם מאיפה משתין הדג,לא נורא לפחות יש לכם זכרונות מסן סירו
.

Gershenman

New member
אין גביע אין אירופה אין אליפות!

הפועל תל אביב חיזבאלה!

Gershenman

New member
אני מצטער על ההודעה הזאת

ולמרות שאני שונא הפועל-לא אני רשמתי אותה.. השתלטו לי על הניק,כנראה אחרי שראו שאני אוהד מכבי וכותב בפורום של מכבי

אז הפסדנו אז מה ?

לכל אלה השמחים שהפסדנו לאשדוד. תדעו לכם דבר אחד. האדומים שלי יעשו את הכל . יאספו את השברים לפאזל מושלם וימשיכו. אני עדיין אופטימית מלאת תקווה . נכון הייתי עצובה . אבל אין לי קבוצה אחרת זאת הקבוצה שלי באש ובמים. מי שלא יודע להפסיד לא יודע לתקן שגיעות. אני בטוחה שקשטן המאמן הדגול יעשה חשבון וידע איך ממשיכים הלאה . באש ובמים נתגבר על כולם כפליים. ולך באדבוי מתוק אני כל כך מתגעגעת אז לך חיבוקים ונישוקים כי גם אין לי קמע מתוק כמו שאתה . מכינרת אחרת האדומה ומקווה
חמסה חמסה שום בצל יין

yonini

New member
אולי....

תחסום את כל המוזרים האלה שחושבים שהם אוהדים כדורגל? הכוונה לשמאלני(הילד בן-12) והשני שתמיד בא כשלא הולך לנו? ההודעה היא לעל האש כמובן....

על האש

New member
יוני אחי... ../images/Emo13.gif

תן לילד להבטא הוא בסה"כ מוציא את התסכול על השיוויון הדרמטי של מכבי בדקה התשעים מול קריית גת (אחת מאריות הליגה) תוצאת תיקו למכבי היא כבוד גדול זה בשבילם כמו אליפות.
חוץ מזה הוא סתם אהבל לא מזיק...

yonini

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

גם את התיקו הזה הם לא היו צריכים לקבל. Akya maccabi dEL

שמאלני

New member
על האש.. כמה אשדוד הפועל "זין" ת"א?

אהה נכון 4-2,לך תעודד קבוצה אפסית זה בסדר. חוץ מזה אתה סתם אהבל לא מזיק
.

שמאלני

New member
חחחח הוא לא יודע לכתוב יוני באנגלית

איזה דפוק,כותב YONI. תשמע ילד תלמד לכתוב באנגלית אתה סתם מבזה את עצמך,אהה שכחתי אתה בן 10.

yonini

New member
באמת שמסכן....

כותבים Yoni ילד מסכן.... את השם שלך(שנכתב ונאמר בשפת האם) אפשר להעביר לכתב זר באיזו דרך שתחפוץ....

למעלה