ובסרט "ברוס הגדול מכולם" בתור אישתו של ברוס..
B Bull Shit New member 28/9/07 #23 לויודע.. כבר לא רואים אותה בתוכניות שלנו.. אחח אני מתגעגע לחברים.... חח... וחשבתי שהיא כבר מעל 40.. חח..
לויודע.. כבר לא רואים אותה בתוכניות שלנו.. אחח אני מתגעגע לחברים.... חח... וחשבתי שהיא כבר מעל 40.. חח..
J just adiki New member 28/9/07 #24 יש חברים ב-star world שני-חמישי ב-6. וב-10 וחצי, למען האמת נגמר בדיוק פרק של "חברים" עכשיו [גם ב7 בבוקר יש] והיא עובדת עכשיו על 3 סרטים. סתומרת כרגע סרט אחד אבל יש עוד 3 סרטים שהיא עומדת להוציא. היא עוד לא 40 והיא יפיפייה הנה קח תמונה
יש חברים ב-star world שני-חמישי ב-6. וב-10 וחצי, למען האמת נגמר בדיוק פרק של "חברים" עכשיו [גם ב7 בבוקר יש] והיא עובדת עכשיו על 3 סרטים. סתומרת כרגע סרט אחד אבל יש עוד 3 סרטים שהיא עומדת להוציא. היא עוד לא 40 והיא יפיפייה הנה קח תמונה
B Bull Shit New member 28/9/07 #25 יפה היא תמיד הייתה.. יש לה חיוך שובר לבבות חח.. ואני איך להגיד את זה מעדיף להפעיל את חוש הקריאה מאשר את חוש השמיעה..
יפה היא תמיד הייתה.. יש לה חיוך שובר לבבות חח.. ואני איך להגיד את זה מעדיף להפעיל את חוש הקריאה מאשר את חוש השמיעה..