לכולם!

LIRONSH100

New member
באמת רעיון מעולה...

רק יש לי רעיון כזה נשלח שלושה מכתבים 1.לערוץ 19 השני לערוץ שתיים והשלישי תתפלאו אבל ערוץ 1 ככה נגדיל את הסיכויים ונוכל לבקש בשעות לא של לימודים ולא מאוחרות למשל 4וחצי?

nitzan s

New member
אממ ארבע וחצי זה לא ממש טוב זה

מוקדם מידי ובדרך כלל אנשים לא בבית בשעות האלה אפשר בשש שבע ככה ואפשר גם לבקש מערוץ הילדים ישימו את זה בערב עם כל התוכניות שהם שמים בדרך כלל בערב...

LIRONSH100

New member
אין סיכוי...

בשעה שש ושבע.. כי בערוץ 2 יש חדשות עד שבע משש וב שבע עוד משהו (לא זוכרת..) ערוץ עשר משש עד שבע יהיה מעולה כי יש שם את לחיי האהבה.. אחר כך לוח השידורים שלהם מפוצץמלונדון את קירשבוים ולחדשות של שמונה... ערוץ הילדים רעיון ממש טוב רק (שלא יורדיו את אחיות אןו לא להיות זה בשידור חוזר ואני ממש אוהבת את אמנדה.) ערוץ אחד טוב אצלהם זה מי זוכר (חוץ מזקנים) את לוח השידורים שלהם (חוץ ממכבי...) אבל אפשר בכל ערוץ לכתוב הצעכות מתי הם יכולים לסים את התוכנית (לפי זה..)

nitzan s

New member
מממ צודקת =] ערוץ שש אבל נראה לי

הכי טוב כי זה בערך אותו סגנון של תוכניות ששמים שם שישימו את זה במקום את הקרצייה הזאת רייבן או משהו כזה

annafff

New member
אבל ערוץ הילדים זה לא טוב כי...

זאת לא תוכנית לילדים, ילדים מתחת לגיד 11/12 לא יראו את זה וזה גם לא כל כך בשבילם...האמת שמבחינת גיל זה בסדר משמונה ומעלה אבל אני לא בטוחה שזה יעניין ילדים יותר קטנים...

nitzan s

New member
ברור שזה לא יעניין אותם

אבל לא נראהלי שגם הצלצול הגואל או אחיות או לא להיות מעניין אותם... =]

annafff

New member
לא יודעת... אחותי בת השמונה וחצי

רואה את התוכניות האלה.....

nitzan s

New member
חחחח אז גם בטח זה יעניין אותה

נראה לי שפעם זה היה בערוץ שש אם אני לא טועה... נראה לי שאנחנו צריכות לבדוק באיזה ערוץ זה היה פעם ולבקש מהם להחזיר את הסדרה =]

annafff

New member
חחח זה לא כל כך לגילה כאילו יש שם..

סמים,רצח ודברים כאלה זה לא לילדים קטנים......

נועם64

New member
רעיון מעולההה ומשהו לאור מרום

אגב זאת דנה אבל אני במשתמש של חברה שלי ולאור מרום אממ היום ראיתי שלט ענקק פרסומת לבית ספר או משהו שקוראים לו...אור מרום חיחיחי

יש לי הצעה...

היי, אני חדשה ישנה בפורום, הייתי ממש ממש פעם מזמן קצת ועכשיו התחלתי לחזור לכל עניין הפורומים באינטרנט,. אז ככה, יש לי הצעה לשיפור הרעיון היותר מגאוני הזה! הרעיון שלי זה איך שהוא להעביר במכתב ששולחים גם חתימות של כמה שיותר אנשים שיראו שיש הרבה אנשים שישמחו לראות את הסידרה ואולי זה ישכנע אותם יותר לקנות אותה. אז זהו, זה הרעיון ואני ישמח לחתום! ג'וני דפ ה-מ-ה-מ-ם!! ד.א. קוראים לי אלמוג

annafff

New member
היי אלמוג ברוכה הבאה! ו..

גם אני חשבתי על זה... אבל נראה לי שאין צורך, אם הם יחזירו לנו מכתב שיגידו שאין מספיק ביקוש לסידרה, אז נעשה את מה שהצעת!

פאני14

New member
לדעתי...

לא צריך לשלוח מכתב אחד בשם הפורום. צריך שכל אחד מאיתנו ישלח מכתב, ואז זה ייראה כאילו הרבה אנשים מתעניינים ואז זה ישכנע אותם שיש ביקוש.

annafff

New member
אבל זה יכול להראות כנידנוד ולא

כמשהו רציני... אולי נשלח מכתב אחד ואם לא יחזירו לנו אז נשלח עוד אחד ועוד אחד ועוד....

פאני14

New member
טוב, אז

בואו נחבר משהו ביחד. ולמטה נחתום "פורום ג'וני דפ בתפוז". ועם חתימות של כל אחד מאיתנו, של חברי הפורום (בשמות פרטיים ומשפחה, כדי שזה יראה רציני ומכובד). מה דעתכם?

למעלה