לכולם!

tali44

New member
משהוא די קצר,

כתבתי את זה ברשמיות: לחברת קשת שלום רב! רציתי לבקש שתשדרו את הסדרה "רחוב ג'אמפ 21" בכיכובו של השחקן ג'וני דפ. אני ועוד הרבה מעריצים של ג'וני דפ היו מאד שמחים לראות את הסדרה לנוכח העובדה שהשתתף בסרט הקולנועי המצליח "שודדי הקאריביים - תיבה של איש מת" ועוד הרבה סרטים. אשמח אם תקחו את דברים אלה לתשומת לבכם. ואני מאמינה שאני פונה בשם עוד אחרים רבים. תודה. אבל הרעיון הכי טוב זה לעשות מכתב אחד בשם כולם ויחתמו פה בנות.

ginjul

New member
כן, זה הרעיון הכי טוב לדעתי אז

בואו נתחיל לחבר משהו בנוסח מכתב רשמי שלא יראה כאילו אנחנו מזלזלים או משהו. למישהו יש רעיון התחלתי? XD נ.ב. שאלה לא קשורה- איך לעזאזל אני משנה את החתימה שלי?!!? אני לא מצליחה למצוא את המקום הזה. X_X

nitzan s

New member
אפשר משהו כזה:

ל: (הערוץ שנשלח אליו את המכתב) אנחנו מעונינות לצפות בסדרה רחוב ג'אמפ 21 ששודרה לפני כמה שנים בטלוויזיה אם את יכולים לשדר אותה נשמח מאוד על החתום: פורום ג'וני דפ תפוז http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?forum=864 זה יהיה נחמד אם ניתן להם גם את האתר שיראו שאנחנו רציניות =]

ginjul

New member
כן משהו כזה

אבל צריך באמת ערוץ שיש גם ליס וגם להוט, כי אחרת זה יהיה מאוד מתסכל.....

tali44

New member
כן, ערוץ 22 או 11. (או 10)

אבל לא נראה לי ש10 ישימו את הסדרה... ותריך לעשות את זה רשמי כזה. ולפטפטנית - את החתימה את משנה בעולם שלך > עוד על עצמי > חתימה. מקווה שעזרתי.

ginjul

New member
יאי תודה!!!! [בקשר לחתימה]

חחח וקוראים לי ג'ולי, אבל אני פטפטנית XD

LIRONSH100

New member
אי אפשר לדעת... אבל צריך לבקש מכל

גורם אפשרי... ולא כאלה של הוט או יס כי זה לא יהיה הוגן לכאלה שהן ביס או בהוט... אז בואו נכתוב את זה עוד הפעם רק הפעם לצרף את כל רשימת הסרטים של ג'וני... (אולי הם יביאו את הסרטים האלה אי אפשר לדעת...) וצריך משהו שיודע לנסח ברמה של מורה ללשון או משהו כזה....אז שאחת תעביר את זה למורה ללשון שלה לפני ששולחים..

SIMPLEdavidPLAN

New member
חחח אני לא מתקרבת למורה ללשון שליXD

אני שונאת אותה :)) [זאת ginjul החלפתי שם משתמש] אבל אחלה רעיון, רק תוציאו את המורה ללשון מזה XD

גם אני רוצה לענות

אז דבר ראשון, היי לכולם. אני חדשה פה. קוראים לי אלמוג ואני חולה על ג'וני - עבודתו וגופו...
ועכשיו לתשובות: מתי התחלתן להעריץ את ג'וני? בערך לפני 3 שנים, ראיתי את שודדי הקאריבים 1 וכמעט התעלפתי! ואז התחלתי להבין שראיתי מלא סרטים שלו בלי לדעת שזה הוא וחזרתי על כולם והוספתי עוד. איזה סרט של ג'וני אתן הכי אוהבות? אני חושבת ששודדי ההקאריבים 1. איזה סרט הכי פחות? בנתיים כל מה שראיתי אהבתי. אם הייתן יכולות לשחק עם ג'וני בסרט, באיזה סרט הייתן בוחרות? אני חושבת שדון חואן כי אז רוב הסיכויים שהיינו עושים דברים שאני חולמת לעשות לו..
איזה סרט של ג'וני ראיתן הכי הרבה פעמים? שוקולד ובני וג'ון. מה הסרט הראשון של ג'וני שראיתן? מסתבר שהמספריים של אדוארד, אבל הבנתי שזה הוא רק אחרי שראיתי אותו בשודדי הקאריביים. זהו, זה שלי. מקווה להיות שותפה פעילה בפורום מעכשיו.

annafff

New member
צריך שמישהו יתנדב!

בבקשה שמישהו יתנדב כי לי אין זמן לשבת על זה!

LIRONSH100

New member
טוב באו נכתוב כולנו ביחד משהו??

אז אני יתחיל לכבוד ערוץ____ הנידון :הצעה לתוכנית. אנחנו חברות קהילת פורום ג'וני דפ בתפוז (מצרפים את הכתובת כמובן..) מבקשות ממכם לשקול העלהת הסידרה רחוב גאמ'פ 21 בכיכובו של ג'וני דפ שהיתה בשנות השמונים סידרה זו מדברת על שוטרים סמויים כתוכוניסטים למניעת סמים וכדומה... אנו מאוד נשמח עם תוחלו לשדר אותה בשעות שמי5 (שעות אחר בית הספר לרובינו..) סדרה זו בעצם גיטלתה ת ג'וני ואנו חושבות שצטופים רבים יתענינו בה ולא רק אנו.. (מכאן תמשיכו..)

annafff

New member
צריך את שניהם...

אני חושבת שמי שמחבר יכול לשלוח אבל אולי מישהו אחד יחבר ואחד ישלח... יש מתנדבים?

למעלה