לכולם!

annafff

New member
לכולם!../images/Emo13.gif

חשבתי על רעיון שבטח כולם יסכימו איתו....(אני מקווה...
) חשבתי שאולי, נשלח מיכתב לערוץ 2 או 10 או כל ערוץ שיש גם להוט וגם ליס, בבקשה שישדרו את הסידרה "רחוב ג'אמפ 21" אני בטוחה שכולם פה יראו את הסידרה ובטח עוד אנשים... השאלה היא האם נראה לכם? ומי ישלח את המכתב ולאיפה? טוב תגידו מה דעתכם! גם אם זה לא יצא לפועל לא נורא...
אנה.
(אם מישהו לא מכיר את הסידרה ורוצה תקציר או משהו אני אשמח לפרט ובטח גם עוד אנשים פה...
)

ginjul

New member
אני לא מכירה את הסדרה :)

אם תוכלי להסביר לי אני אשמח

annafff

New member
בשימחה!../images/Emo13.gif

סידרת משטרה. הסידרה מספרת על חבורת נערים שעובדים במשטרה ו"מתחפשים" לתלמידי בית ספר, הם רודפים אחרי מוכרי סמים, גנבים ופושעים אחרים... כמובן שבין הנערים נוצרים קשרים ואכזבות... (אני אישית ראיתי כמה פרקים זה כל כך מעניין!!!!!!) ג'וני הוא הכוכב הראשי, לסידרה יש חמש עונות אבל הוא השתתף רק ב-4 (אם אני לא טועה...
) אני נתתי לך את התקציר שלי (המאוד מקוצר) אבל יש תקצירים מלאים בכל מיני אתרים...(באנגלית כמובן...) אני ראיתי כמה פרקים וזה מאוד מתח אותי ועניין אותי! אני ממליצה החום! (חוץ מיזה שג'וני שם כל כך חתיך!!!!!! הוא בערך בן 20 שם ועדיין משחק כמו מלאך...
) מקווה שהצלחת להבין ואם לא את מוזמנת לשאול שוב!

ginjul

New member
תודה:)

ראיתי גם סרט של ג'וני כשהוא היה צעיר, "נער שוליים" סרט יפה. וג'וני כרגיל חתיך :))

bobit marely

New member
רעיון טוב...

אני חושבת שכל אחת מאיתנו יכולה לשלוח את המכתב (אני יכולה אם תירצו) וצריך פשוט לשלוח את זה לאי-מייל של אותו ערוץ (22/10) ולהציע את זה בדרך ידידותית
תאמרו מה דעתכם ואם כן אז נצא לדרך ב ה צ ל ח ה

זלדה 2

New member
וואי מעולה!!

ניסיתי למצוא תא הסדרה בדיוידי לא היה... נראה לי רעיון מצויין צריך לשלוח את לכתוב ולשלוח

annafff

New member
מצויין! את מתנדבת לשלוח את המכתב?

אם כן כל הכבוד לך! כולנו נשמח מאוד! אם החלטת שאת רוצה את מוזמנת קודם לכתוב אותו פה שנראה ואז לשלוח לשם...(איזה ערוצים שנבחר או את לא יודעת...
)

n o g n o g

New member
==>

ערוץ 10:http://10.tv/ יש גם למעלה (מתחת לפרסומת עם התכניות, לוח שידורים, חדשות 10) יש צור קשר, וגם למטה למטה.
הרשות השניה (ערוץ 2): http://www.rashut2.org.il/public_info.asp הקישור הוא לפניות ציבור וקהילה, תלחצו על "נציב התלונות פועל כנציג שלך ברשות השנייה" תרדו למטה בחלון שנפתח ואפשר לכתוב שם.
קשת (ערוץ 2) http://www.keshet-tv.com/Odot_item.asp?ItemID=32414&GroupID=1658 תלחצו על: "למשלוח מייל- לחצו כאן"

nitzan s

New member
אממ אולי נבקש מערוץ 2 כי אני לא ממש

מתה על ערוץ 10 ואין לי ת'ערוץ הזה בחדר...

ginjul

New member
אחרי שהסברת על הסדרה

אני חושבת שזה יהיה ממש מגניב אבל בבקשה בבקשה בבקשה אם שולחים את המכתב, אז אתם מבקשים גם שעה או משהו לא? אם כן אז שזה לא יהיה בשעה מאוחרת, כי אחרת אני לא אוכל לראות..... בבקשה? :)

annafff

New member
בגלל זה ביקשתי שמי שכותב יפרסם

את המכתב קודם כן ורק אחר כך ישלח לאן שהוא שולח...

בואנה זהו רעיון גאוני....... אנה כל

הכבוד לך .. מתה עליך... רק נקווה שזה יצא לפועל

Aviyush

New member
רעיון טוב../images/Emo70.gifאבל-

זו סדרה נורא ישנה לא? לא בטוח שאפשרי להשיג אותה אבל תמיד שווה לנסות (=

annafff

New member
תראי אם שידרו את זה פעם בטח יש

את זה איפה שהו... אני מקווה...

למעלה