לכולם

KeReN 0R

New member
לכולם../images/Emo124.gif

תגידו, למישהו יש מידע על דין קיין-זה שמשחק את סופרמן ב"לואיס וקלארק"

Reznik

New member
אף אחד לא מבין בדיחות בימנו???

אני יודע שזה היה כריסטופר ריב הכוונה שלי הייתה שגם הוא מפחד לעלות על סוסים כי הוא יודע שהוא לא סופרמן באמת!!!! שונא להסביר בדיחות

ToryMaster

New member
חשבתי כך ../images/Emo3.gif

אבל לא עשית לי כותרת, אז אני אעצבן אותך.

shellydeez

New member
דין קיין:

ובכן, את פריצת דרכו בעולם פרץ דין קיין דרך הסדרה לואיס וקלארק. דין קיין, בן ה39 נולד במישיגן ארה"ב. בשנים האחרונות בעיקר עשה תפקידי אורח במספר סדרות אך הבולטות ביותר מבין הופעותיו היו ההנחייה של הסדרה של ריפלי,ולאחרונה בסדרה אבודים בתפקיד ג'רמי סטנטון. בימים אלו הוא משתתף בסרט בשם firedog בו הוא מדבב דמות בשם טום. וזהו... להרחיב עוד? שלידיז

aviatiko

New member
תיקונים והרחבות

הסדרה היא "לויס וקלארק" - טעות שעשו גם בערוץ AXN וגם בתרגום של הפרקים הראשונים של הסדרה. דין הפיק והגיש את Ripley's Believe It Or Not "תאמינו או לא" ששודרה גם בערוץ 3. בין הסיום של "לויס וקלארק" לימינו דין הופיע במספר סרטים כמו "מועדון הלבבות השבורים" (Broken Hearts Club) שעל תפקידו שם זכה לביקורות טובות, שיחק בסרט הטלוויזיה לפני שנה שנקרא "The Prefect Husband: The Lacey Peterson Story" גם על תפקידו בסרט זה זכה לשבחים. בנוסף דין כיכב בכמה סרטים קטנים יותר ובתחילת העונה שודרו 5 הפרקים הראשונים בסדרה בכיכובו שנקראה "Club House" ובה דין שיחק כוכב בייסבול. התפקיד ב"Lost" הוא לא בסדרה "אבודים" כי אם בסרט עצמאי בו דין משחק בתפקיד הראשי ושאמור להיות מופץ בצורה מוגבלת לבתי קולנוע בארה"ב בעתיד הקרוב מאוד. דין אינו נשוי אך הוא חולק משמורת על בנו כריסטופר דין קיין בן הכמעט 5 עם אמו סמנת'ה טורס דוגמנית פלייבוי לשעבר.

KeReN 0R

New member
אבי../images/Emo24.gif

אהמ...אני רוצה לדעת עליו פרטים כי לא ממש מצאתי
למרות שאין מישהו שיחליף את וינסנט

למעלה