../images/Emo207.gifלכולםXD
היי לכם, קודם כל, הפורום נראה ממש נחמד ,עם אחלה אנשים. שנית, יש לSUM41 פורום שנפתח מזמן, הוא כבר לא פעיל, כמעט 2 פעילים כל הזמן. רציתי לשאול אתכן אם באלכם לעבור אלינו לעבור ולהציף. אני יודעת שחלק מכן לא יאהבו את הרעיון אבל הפורום שיש לנו הוא לא יותר מקצועי מזה, אנחנו אפילו בדרך להסגר (!) , אבל רק אם הפורום יהיה לא פעיל ואנחנו צריכים את עזרתכם. 1. עדיף שמעריצי סאם41 יתאחדו לקהילה אחת לא ? שיהיו המון מעריצים מכל מיני מקומות במקום אחד.. 2. קון וסטיב כתבו לנו (כןכןכן, הם כתבו לנו, במייספייס >< וזה הם באמת) , "תודה על התמיכה, אנחנו נשמח לבוא לישראל" ועוד כל מיני דברים כאלה. 3. כל המנהלות שפה, אנחנו לא נשמח לשים אתכן מנהלות גם שם. (יש לנו כבר את יסמיןXD) תחשבו על סאם41, על העתיד שלהם בארץ. עדיף שנהיה קהילה אחת גדולה לא ? אנחנו רוצות לעשות מפגש של מעריצי סאם41 בארץ ואני יודעת שפה כל המעריצות הכי גדולות. אז תעשו מאמץ קטן, בשביל סאם41. גם אם זה אומר להגיב בפורום אחר. בלי עיצוב. אני בטוחה שתהנו שם בדיוק כמו פה. בנוגע לרשמיות - אין לנו דרך להשיג רשמיות , זה עדיין בטוח כי צריך שהפורום לא יהיה בתפוז. ואני יודעת שבטח חלק מכן יגידו " נו ו...? פה זה פורום מעריצים " . זה מה שאנחנו רוצות מעריצים. גם לא מעריצים אמיתיים. תחשבו על זה
http://www.tapuz.co.il/forums/main/forumpage.asp?forum=634 ועכשיו באמת, בבקשהבבקשהבבקשה תגיבו אפילו תגובה אחת! רק כדי להראות לתפוז שהפורום כן פעיל XD