לכולם D:

ParamoreIsrael

New member
לכולם D:

היי לכם, קודם כל, הפורום נראה ממש נחמד ,עם אחלה אנשים. שנית, יש לי ולכמה חברות פורום שנפתח היום, הוא כבר די פעיל, כמעט 20 פעילים כל הזמן. רציתי לשאול אתכן אם באלכם לעבור אלינו לעבור ולאחד. אני יודעת שחלק מכן לא יאהבו את הרעיון אבל הפורום שיש לנו הוא יותר מקצועי מזה, אנחנו אפילו בדרך לקבל רשמיות (!) , אבל רק אם הפורום יהיה ממש פעיל ואנחנו צריכים את עזרתכם. 1. עדיף שמעריצי פאראמור יתאחדו לקהילה אחת לא ? שיהיו המון מעריצים מכל מיני מקומות במקום אחד.. 2. היילי כתבה לנו (כןכןכן, היילי כתבה לנו, וזאת היא באמת) , "תודה על התמיכה, אנחנו נשמח לבוא לישראל" ועוד כל מיני דברים כאלה. 3. כל המנהלות שפה, אנחנו נשמח לשים אתכן מנהלות גם שם . תחשבו על פאראמור, על העתיד שלהם בארץ. עדיף שנהיה קהילה אחת גדולה לא ? אנחנו רוצות לעשות מפגש של מעריצי פאראמור בארץ ואני יודעת שפה כל המעריצות הכי גדולות. אז תעשו מאמץ קטן, בשביל פאראמור. גם אם זה אומר לעבור לפורום אחר. עם עיצוב. אני בטוחה שתהנו שם בדיוק כמו פה. בנוגע לרשמיות - יש לנו דרך להשיג רשמיות , זה עדיין לא בטוח כי צריך המוןהמון משתמשים. ואני יודעת שבטח חלק מכן יגידו " נו ו...? פה זה פורום מעריצים " . זה מה שאנחנו רוצות מעריצים. מעריצים אמיתיים. תחשבו על זה :) Paramore.3ff.co.il

FallOutGirl

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo80.gifאני לא ממש במצב רוח אבל

אני אענה על הכמה שורות הראשונות שקראתי. אז סליחה מראש. המ.. אני לא חושבת לעבור. כן, אני המנהלת כאן וטוב לי כאן. אני חושבת שפשוט האנשים כאן רגילים לתפוז כי יש כאן עוד פורומים ועוד אנשים חוץ מרק על פראמור. יותר קל לעבור בין הפורומים ולא ללכת לשרת אחרת לגמרי. גם מצטערת להגיד לך אבל אין יותר מקצוע מתפוז(!). זו חברה ארצית שעובדים בה עשרות ואם לא מאות של עובדים שזה למחייתם ומקבלים כסף. אומנם ניהול פורום הוא התנדבותי אבל מאוד מהנה :) זו קהילה על רמה.. תחשבי על זה שכל מנהל פורום שקיים בתפוז - היה חייב להגיע למשרדי החברה, לעבור ראיון מיוחד ורק אז שיקבעו אם אני כשירה לנהל פורום. צריך להיות מעל גיל 16. צריך להיות בוגרים ומתאימים. לא כל אחד. אני אחזור לענייני שלא יהיה לי מצב רע בבית/משפחה אני אחזור לקרוא את השאר.

ParamoreIsrael

New member
X:

אוקיי מה שאת רוצה, פשוט, אנחנו עומדים לפתוח אתר עם סיימות co.il, ופשוט היה לי יותר נחמד עם כל המעריצים היו יכולים להיות במקום אחד רשמי ומאוחד. אבל יש לי רעיון ישמצב שמתי שאנחנו עושים מפגש מעריצים אתם גם תבואו ? כי אנחנו רוצים לעשות וידאו מיוחד ממעריצי ישראל. כל המעריצים לא רק אלה שבפורום..

rachel malasa

New member
הוממ...

דבר ראשון, תתחדשו על הפורום :) אמ.. דבר שני.. אני אישית רגילה לפורומים של תפוז, אז אני לא יודעת אם אני אוכל להסתגל למערכת פורומים אחרת.. [גם כן.. רק לפני כמה שעות, התחלתי להיות רשמית פעיל שוב בתפוז] דבר שלישי.. אני לא יודעת אם שמת לב.. אבל הפורום שלנו [שהיה פורום פעיל חבל"ז] קצת נרדם בזמן האחרון. בגלל האלבום שהם מוציאים בקרוב [מן הפסקה כזאת ], וגם בגלל קללת דמדומים [כן! כן! קללה.
]- שכולם פתאום נטשו אותנו נטישה פתאומית ועברו לפורום דמדומים.. אז לא נראה לי שיש כאן מישהו חוץ מאלה שעדיין נשארו פה פעילים שייראו את ההודעה שלך.. =\, וגם אם כן- הרבה פעמים מתפרסמות הודעות -לאוו דווקא פה- על פורומים חדשים שהקימו .. ולאפחד אין כח להכנס אליהם כי הרוב- מעדיפים ורגילים לתפוז.. בקשר למפגש, יכול להיות נחמד.. אולי זה יעבוד.

ParamoreIsrael

New member
אוקיD:

תודה, לפני המפגש אנחנו נעדכן אתכם, זה הולך להיות מפגש ענק לכל מעריצי פאראמור ולא רק לפורום, אנחנונפרסם את זה בכל מקום אפשר.

Johnni456

New member
../images/Emo45.gifלך ולשחר

דוגרי שתיכן אמרתן כבר את מה שאני חושבת חח

ParamoreIsrael

New member
עוד משו

בתכלס, אתן לא חייבות לעבור לשם, אתן יכולות להיות גם שם וגם פה D: אבל מה שבאלכן, בהצלחה לכן עם הפורום הזה :)

ParamoreIsrael

New member
כנסי

אנחנו עומדים לפתוח אתר עם co.il . בנוגע לרשמיות, שהפורום יהיה יותר גדול,נחליף כתובת, ורשמיות בטוח יהיה. יש לנו דרכים. >.<

היי גם לך. :) ../images/Emo23.gif../images/Emo141.gif

בלי זלזול, אבל יש לי כמה דברים להגיד: ת'אמת שזה שאתם פתוחים יום אחד ויש לכם 20 פעילים זה לא חוכמה. דברי איתנו עוד שבוע וספרי לנו אם אותם 20 פעילים אשכרה פעילים. מעבר לזה... היילי כתבה לכם בפורום? אתם פתוחים יום והיילי כבר כתבה לכם? מצטערת, אבל זה נשמע לי קצת הזוי.... וכמו ששחר ורייצ' אמרו, לא נראה לי שזה מציאותי שכולם יעברו לרשת אחת, ולפי דעתי תפוז היא רשת הפורומים הכי נוחה. ועוד משהו... למה אתם מציעים לנו לבוא אליכם במקום לבוא אלינו? למה לפתוח פורום חדש כשכולכם יכולים לבוא לפה ולהפוך את הפורום הזה ליותר פעיל? כמו שאמרת, "עדיף שנהיה קהילה אחת גדולה, לא?" חומר למחשבה.
אבללל.... בקשר למפגש מעריצים! זה רעיון מעולה!!! קבעו תאריך, דברו איתנו.

ParamoreIsrael

New member
כנסי.

בקשר לפורום, כן. יהיו אותם פעילים. ככה זה נראה. בנתיים. דבר שני,אם נפתח אאתר,ונשנה את הכתובת של הפורום,האתר יהיה רשמי 100%. יש לנו את הדרכים להשיג את הרשמיות. >.< בנתיים לא, אנחנו מחכים שהפורום יהיה יותר גדול. בגלל זה אנחנו מכינים את הוידאו- יש לנו דרך להעביר להם את זה ישירות. שיהיה תאריך נודיע.

בולשיט. ../images/Emo23.gif../images/Emo141.gif

רשמיות ממי בדיוק? >< איזה דרכים? זה שאת מסתורית לא גורם לי להאמין לך יותר...

ParamoreIsrael

New member
XD

חח בולשיט ? אני לא אומרת לך מה הדרכים כי ברור שאתן לא תאמינו. אין לי כוח לכל ה"כן בטח" . את לא רוצה להאמין,אל תאמיני. שיהיה אתר הוא יהיה רשמי . >< תחליטי את אם להאמין או לא.

יאפ. בולשיט. ../images/Emo23.gif../images/Emo141.gif

זה שאת אומרת לי שאני לא אאמין לדרכים לא משכנע אותי שהן אמיתיות. מה אכפת לך לנסות? אוקיי. אז אני מחליטה שלא להאמין, ולתת לך לחיות באשליות. :)

Johnni456

New member
../images/Emo45.gif

כל הזמן אתם אומרים "רשמיותרשמיות" ומבלבלים ת'שכל על הפורום הרשמי שיהיה.קודם שיהיה רשמי ואז נראה. בינתיים הוא אפילו לא נראה לי כ"כ פעיל. (לא שזה יותר טוב מהפורום בתפוז אבל המערכת פורומים כאן הרבה יותר נוחה.) ובאמת, למה שלא תעברו לכאן אתם? הרי היילי או ג'רמי או ג'וש או זאק או טיילור או ווטאבר לא באמת יגיבו שם, וגם לא כאן. והמערכת פורומים כאן יותר נוחה אז למה לא להפוך את הפורום הזה לפעיל?

ParamoreIsrael

New member
כנסי. +משהו למעריצי פאראמור.

אנחנו לא מבלבלים בשכל.. שיהיה אתר, הוא יהיה רשמי 100%. ובנוגע לזה שנעבור לפה, תקשיבו, אני יודעת שאתן פה, אז אתן חושבת שזה הכי נוח אבל מי ששם חושבת ששם זה הכי נוח. כל המערכות פורומים שנפתחות איפה שאנחנו פתחו (לא בחסות הספציפית הזאת) נהיית רשמית. פורמים בתפוז הם לא כל כך נהיים רשמיים לפי מה שאני רואה. שמה הפורומים יותר מסודרים לפי קטגוריות.. יותר נוח. לא יודעת , ככה זה נראה לי. דרך אגב , רק לי הפורום איטי כזה ? לא יודעת. וגם יש פה מלא פרסומות וזה.שם לא. ,ואם נרשמים נרשמים רק לפורום ולא לתפוז עצמו. זה די מחרפן להירשם לתפוז <_< יש שם עיצוב מסודר והכל ..מודים חדשים. אבל מה שתרצו, לא נשכנע אתכם לעבור. ועוד משו למעריצי פאראמור בארץ שייגרום לכם להיות קצת יותר שמחים .: http://i32.tinypic.com/24mxpwz.jpg היילי אשכרה ענתה לי. רגע - לפני שאתן אומרות שזה לא אמיתי. זה מתוך הצ'אט של AP.NET. זאת היא באמת והכל, היא גם כתבה בטוויטר (האמיתי) שלה. >.< היא כזאת מתוקה *-*

סבבה, אני מצטרפת

ומעכשיו לשתי הפורומים. אני גם בקרוב עושה פינה בחדר שלי (שהוא די בשיפוצי פוסטרים) מוקדשת רק לפארמור. טיפ: מומלץ גם לפרסם את זה בראש 1 ובמעריב לנוער.

DarkDevil1

New member
טוב נראה לי ש..

הבהרנו לכם את הרמז בדוגרי בימינו פורום רשמי אמיתי זה הכי תפוז בטבעי אני יודע לחפש פה ראשון זה שבאת לפה ופירסמת את הפורום שלך בלי לבקש ממנהלת הפורום קודם, זאת חוצפה. והיילי לא כתבה לך, היא כתבה למשי שי. ואם את משי, את כולה ב14 או 15 לא? מה את יודעת על ניהול פורום? ועוד הרשמי והגדול בישראל? ואני אספר לך כמה סודות |חוחו| אחד, הקהילה הכי רשמית שיכולה להיות זאת תפוז, והיא וותיקה יותר מהקהילה לא קיימת שלך וזה שתשיגי רשמיות, מה הכוונה? רשמיות... תזכירי לי מה זה? שזה רשמית הפורום לפראמור כאילו? גם זה פורום רשמי אז לכי על הדרכי 100% שלך, מבחינתי את יכולה לדחוף אותם לתחת. ועוד עם הדרכי שיכנוע שלך עם הלינק וה"וואי קצת איטי פה ופירסומות". נההההההההההדר לי בתפוז אנשים. עדיף לך שלא תגיבי. חוצפנית.

למעלה