לכולם D:

Miss Insanity

New member
פאק,מה זו ההתנפלות הזאת?../images/Emo210.gif

היא כולה הציעה לכם משהו, מה אתם מתנפלים עליה ככה ? כל אחד והרעיונות שלו , שכל אחד יעשה מה שהוא רוצה הרי בסך הכל כולנו מעריצים את פאראמור ורוצים אותם בישראל. במקום לעזור לזה אתם סתם עושים ההפך. כאילו מה היא כבר אמרה . זה מה זה לא הדרך,תרדו ממנה.

DarkDevil1

New member
אבל תראי את הדרך שלה

באיזה דרך היא מנסה לשכנע שפה יש פרסומות ואיטי פה אגב גם שם יש פרסומות והיא גם לא דיברה לפניי זה עם שחר מה שקצת מאוד חוצפה מצדה בהתחלה שקראתי את ההודעה הראשונה אמרתי סבבה. ואז הבנתי שלשחר אין מושג על הפרסום האדיוטי שהיא עשתה כאן ואז היא ניסתה להביא בקטנות עם המשפטים הדביליים האלה של "דרך אגב , רק לי הפורום איטי כזה ? לא יודעת. וגם יש פה מלא פרסומות וזה.שם לא. ,ואם נרשמים נרשמים רק לפורום ולא לתפוז עצמו. זה די מחרפן להירשם לתפוז <_< יש שם עיצוב מסודר והכל ..מודים חדשים." מה זה הזיבול הזה? לדעתי מן הראוי שהיא תגיד סה"כ משהו בערך כזה "נפתח פורום נוסף למעריצי פראמור. במטרנו להפוך אותו לפורום הכי גדול בישראל." וכל מי שאומר לה אם הוא רוצה או לא שתשתוק אבל לאאא, היא חופרת. סורי ><... על הדלקות כאילו חחחח אני לא נחמד בוויכוחים לא אישי D:

Johnni456

New member
../images/Emo207.gifלכולםXD

היי לכם, קודם כל, הפורום נראה ממש נחמד ,עם אחלה אנשים. שנית, יש לSUM41 פורום שנפתח מזמן, הוא כבר לא פעיל, כמעט 2 פעילים כל הזמן. רציתי לשאול אתכן אם באלכם לעבור אלינו לעבור ולהציף. אני יודעת שחלק מכן לא יאהבו את הרעיון אבל הפורום שיש לנו הוא לא יותר מקצועי מזה, אנחנו אפילו בדרך להסגר (!) , אבל רק אם הפורום יהיה לא פעיל ואנחנו צריכים את עזרתכם. 1. עדיף שמעריצי סאם41 יתאחדו לקהילה אחת לא ? שיהיו המון מעריצים מכל מיני מקומות במקום אחד.. 2. קון וסטיב כתבו לנו (כןכןכן, הם כתבו לנו, במייספייס >< וזה הם באמת) , "תודה על התמיכה, אנחנו נשמח לבוא לישראל" ועוד כל מיני דברים כאלה. 3. כל המנהלות שפה, אנחנו לא נשמח לשים אתכן מנהלות גם שם. (יש לנו כבר את יסמיןXD) תחשבו על סאם41, על העתיד שלהם בארץ. עדיף שנהיה קהילה אחת גדולה לא ? אנחנו רוצות לעשות מפגש של מעריצי סאם41 בארץ ואני יודעת שפה כל המעריצות הכי גדולות. אז תעשו מאמץ קטן, בשביל סאם41. גם אם זה אומר להגיב בפורום אחר. בלי עיצוב. אני בטוחה שתהנו שם בדיוק כמו פה. בנוגע לרשמיות - אין לנו דרך להשיג רשמיות , זה עדיין בטוח כי צריך שהפורום לא יהיה בתפוז. ואני יודעת שבטח חלק מכן יגידו " נו ו...? פה זה פורום מעריצים " . זה מה שאנחנו רוצות מעריצים. גם לא מעריצים אמיתיים. תחשבו על זה :) http://www.tapuz.co.il/forums/main/forumpage.asp?forum=634 ועכשיו באמת, בבקשהבבקשהבבקשה תגיבו אפילו תגובה אחת! רק כדי להראות לתפוז שהפורום כן פעיל XD

Emergency Exit

New member
אני מציעה שכולנו נרגע,

רישמי לא רישמי, טוב לנו כאן. ואנחנו ממש לא נסגור פה בגלל שהיילי ענתה לילדה בשם משי, שהיא כותבת באנגלית תקינה כמו שאני דוברת רוסית. ואת מוזמנת לחפש פה בפורום, יש עוד 6 כמוך שאמרו שהם הפורום הרשמי ושיש להם כבר 1,2,20 פעילים מה זה כבר משנה. יאללה ביי וד''ש להיילי. (לא). :)

Sacred Lie

New member
מגיבה לכולם בקצרה.פרה|

אני מסכימה עם כל מה ששחר אמרה ובאמת אני לא חושבת שיש אתר יותר מקצועי מתפוז. לא הכי פשוט לנהל פה פורום וגם אני בתור מנהלת של פורום דמדומים הייתי צריכה לנסוע לראיון ברמת גן בשביל זה.. ואני מסכימה גם עם כל מי שאמרה שהפורום קצת רדום לאחרונה, אבל שתדעי שלפני כמה חודשיםם היה פה מפוצץ, אם הייתי עושה רענן היו כבר מלא תגובות חדשות, וזו רק שאלה של זמן עד שזה יחזור לזה שוב. בקשר להיילי,היא בקושי עונה בטוויטר שלה מה את עושה צחוק ? לדעתי את ומי שמנהל אצלכם בפורום רק רוצה לנהל קהילה שלמה של מעריצי פראמור, אבל נראלי ששחר עושה את העבודה בסדר אז זה לא ממש ילך. :D בהצלחה ואין דבר כזה קללת דמדומים !!!11

למעלה