לכולם!!!!!! פרידה...

סיון...

New member
לכולם!!!!!! פרידה...

אז ככה אנשים קודם כל צהריים טובים.... דבר שני... היום יש יום הורים אז באתי להפרד ממכם......... כי יהיה רצח אחרי שההורים שלי יגלו את הציונים.... הם יקשרו את זה לזה שאני בערך כל היום פה....= אין יותר מחשב אז מורנ`וש המנהלת פורום הכי בעולם תודה שנתת לי להציף נאסטי יא בינתי אנא בחיבק שינקו הכי כלה פה....חולה עלייך! צוש......היחצן הכי פצצה בעולם.. בבר אחותי....מתה עלייך!! היה נחמד.....היה אחלה חולה עליכם המון!!!! בבבבבבבבבבבבבבביייייייייייייייייייייייייייי...... סיון...

nasty-

New member
סיון!

אנא בחיבק גם יא מסעודה!! ואני לא אומרת ביי לא מקבלת את זה...לא נראה לי אני רוצה לראות אותך פה גם בערב וגם מחר!!! לא אומרת ביי!! :-( לא ביי

סיון...

New member
חחחחחחחחח......יא בינ>אסטי<תי...!!!!!

טוב אז לא ביי...... נפרד ככה בלי שלום.... לא ביי גם לך..... סיון... :)

nasty-

New member
יאאא מסס)יון(עודה

מה את אהבלה??? הכוונה היתה שאני בכלל לא רוצה שתלכי... כן כן יא מסעודה...אני בחיבק תתפלאי ואני לא רוצה שתלכי מה שאומר שאת נשארת איזה כיף!!!! לא ביי

סיון...

New member
יא בינתי......

את שפוכה........ באלוהים...... חחחחחחחחחחחחחחחחחח...... לא ביי סיון...

nasty-

New member
רגע סיון

רגע רגע רגע רגע.......שפוכה??? את קוראת לי שפוכה יא מסעודה??? זה טוב?? שו שפוכה?? אני מקווה שזה מבובן הטוב של המילה!!@! לא ביי nasty

shanikoo

New member
יא בינתי ומסעודה!!!!!!

יאלללה,שתיכן דפוקות(במובן הטוב של המילה....) יקרות שלי,אני חולה עליכן....וסיון,את לא הולכת לשומקום..אני לא מרשה...ואם ההורים בכל אופן לא מרשים,אני יכולה להתחלק בהורים שלי- צוש ותפוזינה ננה...הם הכי טובים בעולם... (הם בטח יכעסו שאני מביאה להם ככה עוד ילדים,אבל חפיף....) טוב,לילה טוב לכן....וביי

צוש

New member
אל תדאגי

סיונוששששש לא בא בחשבון. את לא יכולה ללכת. אם צריך אני אדבר עם ההורים שלך, או עם המורים שלך. אם צריך נפתח חדר וניתן לך שיעורים פרטיים בכל המקצועות. רק תכתבי לי מה קורה. צוש המודאג

למעלה