לכולם משהו

הוגו

New member
לכולם משהו

יש לי כמה דברים להגיד לכולם (לידע אישי אני אומר את זה מצער ולתקווה שיסלו לי)
שיר להביע כמה אני מצטער
כשאתה מרגיש משהו שאינך מזהה אתה מרגיש את הדילמה בינך לבית עצמך אתה יושב וחושב דעפים קדימה אתה חושב על הרע אך שאתה כבר בפנים,בתוך המחשבות זה גורם לך לאי החלטה.מה יקרה אחרי זה.איך תרגיש! עם כדי או לא? אך אני בעצב הזה מרגיש חולשות מרגיש מה אני מפסיד "חיים רק פעם אחת" עומד במרפסת עם סגריה ביד וחושב שזה יפתור את הבעיה שצתרוצצת בתוכי... זוהי הפעם השניה בחיי שאני ממש חושב... על הכול,על החיי,ורואה שהם, חיי,סך הכול צרים ,בסיומו של דבר ובא דבר חדש,אני מגלה את האנושות ובאמצא אני בורח,מתוך מחשבותיי הרגשתי כל כך הרבה דברים בחיי,תחושות,סכנה זעם,כאב,אך דבר אחד הבנתי אוו אין כיף או שהרגשתי את מה שרציתי או אין לי הסבר אחר... אך זה החיים ולפעמיים צריך לקחת את זה שלא יהיה לידום סיכון או מה שהוא אחר שאוכל להיתמודד איתו והכי חשוב שתחיה שלם אם הצעד הזה הצעד שאני לא עוד שלם איתו. זה היה השיר בבקשה תקראו אותו סם והדר זה שיר שאומר לסלוח ולא אף אדם אינו מושלם ואנחנו רק בני אדם וכולנו עושים טעויות וזהו אני מקווה שתסלחו לי ותהיו שלמים עם עצמכם כי אני לא שלם עם עצמי כי אתם שומאים אותי (לין אני מתחנן על תמחקי את זה אני רוצה פעם אחת שהם ידבור איתי וכול מי שרוצה להגיב על השיר שיגיב אניע פה) זהו

הוגו

New member
להדר וסם ולכוו הלאה ששונאים אותי

תקראו את הכול זה ממש חשוב!!!!!!! וביחוד את ההקדשה בסוף

Paige

New member
אופפייייררררר..... ../images/Emo46.gif

אם כולם שונאים אותך, אתה לא צריך להסיק מזה מסקנה מסויימת? אין פלא שאין לך חברים. אני מתפלאה שלא איימת על אף אחד אחר שתהרוג אותו. אל תפנה אליי, אל תכתוב את השם שלי. אתה לא קיים עבורי.

As I Am

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo103.gif

לין מפחדת...

הוגו

New member
לין זה בסדר גמני מפחד(הדר)

1 יש לי חברים 2 אני אמרתי לך 100 פעם לא איימתי עליך זה היה הבצחוק ואני יודע שלא היתי צריך אפילו להגיד את זה בצחוק אני מצטער עשיתי טעות אבל אני רק בן אדם כולם עושים טעויות נכון לין אני בטוח שגם את עשית הדר אבל אני עשיתי את הטעות הענקית שאמרתי לך שאני יהרוג אותך (זה היה בצחוק לא ידעתי שתכחי את זה ממש קשה) דרך אגב חגיתתתתוש זאת חברה שלי

Woogyman

New member
אבל למה אתה לא מבין

שלא רוצים לדבר איתך? אתה לא רצוי, אז דיי להיות דחף! צא לנו מהחיים ותפסיק לכתוב. אתה רושם לי פעם ביום הודעה באיסיקיו של "טוב אני יותר לא כותב לך" ואחר כך כותב לי עוד פעם. וזה כמובן בלי לשים לב לכל ההודעות שאתה שולח לי דרך המסרים של הפורום...

הוגו

New member
טוב, לא צריך לתקוף אותי!

אמא´לה איתכם, כול אחד תוקף אותי על נקודות, פסיקים, שאני שקרן,אחד מעצבן.סליחה אני ינסה להישתפר! אבל בלי לתקוף אותי טוב אופל? תודה וסליחה

Ophel McNeil

New member
קודם כל, לא תקפתי אותך,

הערת לך - יש הבדל. דבר שני, אני באמת שמחה שאתה מנסה להשתפר, אבל יש לי עוד בקשה אחת, אוקי? תפסיק לכתוב י כשאתה מדבר על עצמך בעתיד! לא כותבים "ינסה" אלא "אנסה", לא כותבים "יכתוב" אלא "אכתוב". אתה לא יודע כמה הדברים האלה מפריעים בעיניים (בטח כמו אני והמספרים שלי.... ^_^), זה פשוט משגע!

Woogyman

New member
אוי אופל הבגרות בלשון תהיה

לך כ"כ קלה... מה שאי אפשר להגיד עליי...

Ophel McNeil

New member
בלה.

לך תגיד את זה ללין (הידוע גם כמיסיס גרייוורדס, ומתקנת הלשון ממאדים), שכל מילה שניה שלי היא מעירה לי שלא ביטאתי אותה נכון (ועל זה נגיד - שלושה?! שלושה?!) חוץ מזה, נא לא להזכיר לידי בגרויות בלשון. אמי היקרה, מורה ללשון זה שנים רבות, בדקה כמה מהן בבית. ראיתי אותן - ונהיה לי שחור בעיניים. אימאל´ה!

הוגו

New member
מסכנה גם אמא וגם חברה

לין,אני יודע שהיא מתקנת עיברית וזה טוב ,היא תהיה חכמה מאוד ואמא שלך מורה וכולם מתקנים אותך אוי זה דיי מעצבן שמתקנים כול הזמן! אני מכיר את זה אבא שלי אומר יושנת . חבר וחברה של אחותי אומרים ישנה וכול מי שאני אומר לו יושנת אומרים לי ישנה ,אז למי להקשיב,לאבא , לא לאנשים? לין, אופל מה אתן אומרות?

אין יושנת, כמו שאין תינוקים.

(או שיש. אני לא ממש עוקבת אחריהם) אין יושן/יושנת. ישן, ישנה. על רגל אחת ידיעות הלשון: לא שמים רווח לפני פיסוק (.,:?!). שמים רווח *אחרי* יש שלושה גופים ביחיד. אני, את\ה, הוא\היא. יש שלושה גופים ברבים. אנחנו, אתם\אתן, הם\הן. בעתיד משתמשים באותיות אית"ן (ותודה למישהו מאחד הפורומים שאני משתתפת בהם). אני אעשה, את\ה תעשה\י, הוא\היא יעשה\תעשה. אנחנו נעשה, אתם\אתן תעשו (תעשנה, אם אני לא טועה...), הן\הם יעשו.

As I Am

New member
*מוחה דמעה ונאנחת באושר* ../images/Emo103.gif

רואים שיש ביננו קשרי משפחה... ~_^

PopPy

New member
*מבוהלת*../images/Emo85.gif

רואים שיש בינך לבין מייג´ן קשר משפחתי.. כנראה שזה מדבק... אופל תתרחקי, זה מסוכן..!!!!

As I Am

New member
ביני לבין מייג´ן יש קשר משפחתי? ../images/Emo103.gif

God, I hope not...

למעלה