לכולם משהו
יש לי כמה דברים להגיד לכולם (לידע אישי אני אומר את זה מצער ולתקווה שיסלו לי)
שיר להביע כמה אני מצטער
כשאתה מרגיש משהו שאינך מזהה אתה מרגיש את הדילמה בינך לבית עצמך אתה יושב וחושב דעפים קדימה אתה חושב על הרע אך שאתה כבר בפנים,בתוך המחשבות זה גורם לך לאי החלטה.מה יקרה אחרי זה.איך תרגיש! עם כדי או לא? אך אני בעצב הזה מרגיש חולשות מרגיש מה אני מפסיד "חיים רק פעם אחת" עומד במרפסת עם סגריה ביד וחושב שזה יפתור את הבעיה שצתרוצצת בתוכי... זוהי הפעם השניה בחיי שאני ממש חושב... על הכול,על החיי,ורואה שהם, חיי,סך הכול צרים ,בסיומו של דבר ובא דבר חדש,אני מגלה את האנושות ובאמצא אני בורח,מתוך מחשבותיי הרגשתי כל כך הרבה דברים בחיי,תחושות,סכנה זעם,כאב,אך דבר אחד הבנתי אוו אין כיף או שהרגשתי את מה שרציתי או אין לי הסבר אחר... אך זה החיים ולפעמיים צריך לקחת את זה שלא יהיה לידום סיכון או מה שהוא אחר שאוכל להיתמודד איתו והכי חשוב שתחיה שלם אם הצעד הזה הצעד שאני לא עוד שלם איתו. זה היה השיר בבקשה תקראו אותו סם והדר זה שיר שאומר לסלוח ולא אף אדם אינו מושלם ואנחנו רק בני אדם וכולנו עושים טעויות וזהו אני מקווה שתסלחו לי ותהיו שלמים עם עצמכם כי אני לא שלם עם עצמי כי אתם שומאים אותי (לין אני מתחנן על תמחקי את זה אני רוצה פעם אחת שהם ידבור איתי וכול מי שרוצה להגיב על השיר שיגיב אניע פה) זהו
יש לי כמה דברים להגיד לכולם (לידע אישי אני אומר את זה מצער ולתקווה שיסלו לי)