לכולם ממורני

@tagel

New member
לכולם ממורני

אז ככה... לא רציתי עדיין להגיב כי אני במחשב של תגל ואני עוד זוכרת מפעם שעברה שקשה היה לכם לקלוט שזו אני ולא תגל.. :) בעניין ליאור ליאור עבר על חוקי תפוז במעשיו נגד גלדיאטור. גלדיאטור העיר הערות שלא התאימו לפורום הזה .. אני לא מחקתי את הודעותיו וזו כנראה הייתה הטעות שלי.. ובעקבותייה אני מודיעה שאני מתנצלת בפני ליאור. ההודעות של ליאור נמחקו מיכוון שהפעולה שהוא עשה עברה לטיפול תפוז. ההודעות לא יחזרו. מכאן והלאה אני עדיין לא יודעת אם ליאורי יחזור לכתוב כאן בפורום או לא. אני מקווה שכן. ואנשים.. אני באמת מבקשת שכל ההערות שלכם לנושא ייכתבו בטעם.. ללא הערות שלא מתאימות לכאן. ואני מודיעה גם כאן שגלדיאטור יכול להיכנס לפורום זה כרצונו. אל תשכחו - זהו פורום חופשי. ובפעם הבאה שלמישהו יש בעיה אישית עם דברים הנכתבים כאן הוא יותר ממוזמן להגיע אליי ... אני אעשה כל שביכולתי לפתור לו את הבעיה. אני חושבת שיש כאן הרבה``גב`` ממני לכל האנשים שיש כאן וגם גלדיאטור מכאן ולכן אני גם נותנת לו הגנה. אז.. בבקשה... אתם יכולים לדון על זה כאן ... על ההשלכות ועל כל זה... אני בכייף נותנת לכם במה חופשית לעניין. יום טוב אנשים שלי... :) מורן מנהלת הפורום...

בבר

New member
אני מצטערת אבל....ליאור B-(

כנראה לא יחזור, לפחות לא בתקופה הקרובה. במידה ומישהו/י רוצה להודיע לו משהו חשוב אפשר לעשות את זה דרכי. עמכם הסליחה, עינב.

shanikoo

New member
וואו,אני ממש לא מבינה מה קרה כאן...

אני בבלבול גדול,אבל הבנתי שמה שקרה כאן לא ממש טוב... בכל אופן,לי חבל שליאורי לא יחזור... אני דווקא אוהבת אותו. אוף,אני לא אוהבת דברים כאלה... :-(

למעלה