לכולם מאח של מורן

מורני !

New member
לכולם מאח של מורן

בזמן הקרוב מורן לא תהיה על המחשב. אני נשלחתי על ידה למסור שהיא תהייה בסדר.. הלכה לנוח קצת .. ואל תדאגו. אני אחיה.. והיא תחזור.. ואז תשמעו ממנה מה קורה. היא מדגישה שלא תדאגו. ושמישהו ידאג לאושר, להיות אצלה ולהוציא לה את התדפיסים של הפורום מעמוד 265 והלאה. אי אפשר להשיג אותה בפלא.. אז נכון לעכשיו אני אנסה להגיע לכאן ולהוציא לה הודעות מהפורום. אם מישהו צריך אותה.. תשאירו לה הודעה בפלא. אני אקשיב ואמסור לה. שבוע טוב.

מה קורה פה???

קודם תגל.. אחר כך מורן.. מה נהיה? כולם פורשים? משאירים פה את אקס לבד?

@tagel

New member
הממממ - לא בדיוק

לא פרשתי, אני כאן רני חולה קמעה זה קורה, זה עובר אין צורך לדאוג היא בחברת אחיה תהיו ילדים בוגרים תתנהגו יפה ואני כאן לשעשע אמממ.... אם גלדי ישאל אל תגלו שאנחנו משחקים כאן... הוא יכעס עלינו... הוא רוצה הרצאה בנושא ``קוסמו-פוליטיקה של היבחוש הוורוד המלכותי`` יאללה אני כאן רוצים טריוויה?

shanikoo

New member
כן,אני רוצה טריוויה..

אני צריכה משהו שיעסיק אותי,או שלפחות יסיר דאגה מליבי! יאללה- מי היה הנשיא הראשון של ארה``ב... 8-p

shanikoo

New member
אוף,חשבתי על זה!!!!

פעם הבאה אני אלך על תחושת הבטן שלי... אמממממ,לא בא לי להמשיך. חוצ`מזה,תגל לא כאן,והיא בכלל זאת שהציעה את הרעיון... שלא נתחשב בעובדה שאף פרט טריוויה לא עולה לי לראש... אולי מרוב דאגה.

shanikoo

New member
לא משנה כמה תדגיש...

אמממ,כולי עכשיו נורא דואגת... אני אפילו לא יודעת למה אני כל כך נלחצת... וואי,מורני,אני כל כך מקווה שאת בסדר ושאני סתם נלחצת. אז,אני מקווה שהכל יהיה בסדר, ותודה לאח של רני,שעושה את זה בשבילה... אוהבת המון המון המון ועדיין מודאגת שניקו

bduya

New member
אח של רני,

תראה, כבר הספקתי לדבר איתך באיי סי, אבל אתה בטוח שמורן בסדר? רק תגיד לה שאני אוהבת אותה. ותודה רבה רבה לך... על כל זה. מקווה שהכל בסדר, מתגעגעת. דואגת.

למעלה