לכולם,למרות

sovlanit

New member
לכולם,למרות

שבאופן אישי השנה האזרחית היא לא חג בעבורי מצאתי לנכון לברך את אלו שעבורם היא כן... אז,כל טוב ושנה טובה. נא להדליק רמקולים...

שנה אזרחית מוצלחת

שתהיה מוצלחת יותר מקודמתה, לא שיש לי תלונות אבל יהיה נחמד יותר אם תהיה קצת יותר טובה אצלי היא מתחילה ברגל ימין ומקווה שתימשך אוהבת אותכם המונים

שנה טובה לכוללללללללם../images/Emo24.gif

ולכל הכלות הצעירות ששופכות את ליבן בפורום - קודם כל עדיף שתעשנה זאת במסגרת הפורום ולא תפרוקנה את כעסיכן על החמות, כי זה רק יגרום למריבות במשפחה ולמתחים לא רצויים עם הבעל. למרות שאני באופן אישי מסתדרת יפה מאד עם שתי כלותיי ואני בטוחה שהן מחבבות אותי ומתנהגות איתי יפה מאד, הן מספרות לי שהחברות שלהן מקנאות בהן שיש להן חמות כמוני. בכל זאת אני זו לא אמא שלהן ואני מרגישה טוב טוב את ההבדלים ואני נעלבת הרבה מאד - אולי כי אני רגישה מדי - אבל אני לא אומרת להן מילה ואני בולעת את העלבון וממשיכה הלאה. רק במקרים קשים, אני מדברת עם הבן שלי, מספרת לו על מה נעלבתי, והוא כמובן אומר לי שלא הייתי צריכה להעלב, כי זה לא בכוונה. אבל אני כבר מתכוננת למצב הזה מאז שהתחתנתי, כי כל החיים שלי חמותי אמרה לי שכלות זה לא בנות ואני אמרתי לה שזה לא נכון שאני אוהבת אותה כמו את אימי, אבל עכשיו , שאני גם חמות, אני יודעת שהיא צדקה ב-100%. כמה שאני אתן לילדים שלי, ונתתי המון החל מחצי חתונה, עזרה בקניית דירה,כמעט כל הבגדים לנכדים, מתנות וצעצועים ועכשיו גן הכנסנו אותם שותפים לעסק, בכל זאת, כלתי מספרת לי על כל פיפס קטן שההורים שלה קנו לנכדים. יכול להיות שהיא משמיעה לי כדי להראות לי שגם ההורים שלה נותנים, אבל אני לא מדברת פה על כסף, אלא על יחס. אין ספק שיש אפליה לטובת ההורים שלה. אין לי בנות, ואני יודעת טוב מאד שאני זו שצריכה להיות בסדר, כי אחרת אני אפסיד את הכלות והנכדים ואבן אני מבליגה .

אנילה1

New member
פוצי, מכיון שיש לי גם בת וגם בן,

אני יכולה לומר לך בלב שקט שבן זה לא בת. הבן הולך אחרי אישתו. והבת נשארת עם אמה. כלה היא בפירוש לא בת. נדיר למצוא כלה שיש לה התאמה ריגשית עם החמות. ואומר לך עוד, שילדים זה לא נכדים. אהבתי יותר את ילדי מאשר את נכדי. כי את ילדי גידלתי ואת הנכדים לא. ההנאה שלי הייתה בגידול שלהם. את נכדי אני אוהבת בצורה שונה.

רונתי

New member
את ממש מתארת כאן את ההרגשה שלי

אומנם שני הבנים שלי קטנים עדיין אבל לכל המתעניין אני מסבירה את הרצון העז שלי בבת לא בשביל שתהיה לי בובה להלביש אלא בשביל שאחרי זה כשהם יהיו גדולים הבת תשאר תמיד שלי בעוד הבנים יהיו בעלים לנשותיהם ואין לי מושג עדיין מה יהיה טיב היחסים ביננו.אני לא רוצה לפחד לדבר כי אולי אני אפסיד אותם ולא רוצה שיעשו לי טובה שאני אראה את הנכדים פעם בשנה.

רונתי - שלא תוותרי על הולדת בת.

זה מה שחמותי אמרה לי כל הזמן - גם לה אין בנות - ואני לא שמעתי לה. כי לא רציתי להגיע למצב, כמו שהרבה בנות פה מתארות אותו. רציתי להיות מבוססת מבחינה כלכלית ולתת לילדים שלי את כל צרכיהם. גם כשיגדלו וינשאו. הסתכלתי על טובתם ולא על טובתי ואני אכלתי אותה. היום בדיעבד אני יודעת שהייתי צריכה לנסות ללדת בת, לפחות נסיון אחד נוסף וגם לא הייתי מתנגדת שיהיה לי בן נוסף. היום זו העצה שאני נותנת לכלתי - זו שיש לה שני בנים. שלא תוותר על הבת, אני מקווה שהיא תשמע בעצתי. אני מאד קשורה לנכדים שלי ואוהבת אותם לא פחות מאשר את בניי. אני רואה אותם לפחות פעמיים בשבוע. בן אחד גר לידי וכלתי באה מדי פעם במשך היום לבקר או אחרי הגן של הילד. עכשיו היא בחופשת לידה. הבן השני גר קרוב לעסק שלנו ואני רואה את הנכדים לפחות פעמיים בשבוע כשאני נוסעת לעבודה. זה חוץ מכל סוף שבוע שני שאני מכינה ארוחה למשפחה ומביאה אליי גם את חמותי שתראה את כולם. אני מכירה הרבה חמיות שיש להן בנות, שמזלזלות ביחס שלהן לכלה, כי הן בטוחות באהבת הבת והן לא מתאמצות לפתח את מערכת היחסים עם הכלה. מאחלת לכולם שנה טובה. לא שמתי לב שהשעה 12 הגיעה ופספסתי את בעלי - הוא כנראה נרדם בעודו מחכה לנשיקת חצות.

רונתי

New member
ואת בטח לא מצטערת על אף אחד

אני מתה על הבנים שלי אבל אם היו מבטיחים לי בת היום הייתי נכנסת להריון מכיוון שאין ערובה לבת אני אנסה עוד שנה ומקסימום יהיה עוד בן אומנם יש לי " רק" שניים אבל שניהם היפר(מוגדרים ככאלה רפואית) אז זה ממש כמו ארבעה.

למעלה