שנה טובה לכוללללללללם../images/Emo24.gif
ולכל הכלות הצעירות ששופכות את ליבן בפורום - קודם כל עדיף שתעשנה זאת במסגרת הפורום ולא תפרוקנה את כעסיכן על החמות, כי זה רק יגרום למריבות במשפחה ולמתחים לא רצויים עם הבעל. למרות שאני באופן אישי מסתדרת יפה מאד עם שתי כלותיי ואני בטוחה שהן מחבבות אותי ומתנהגות איתי יפה מאד, הן מספרות לי שהחברות שלהן מקנאות בהן שיש להן חמות כמוני. בכל זאת אני זו לא אמא שלהן ואני מרגישה טוב טוב את ההבדלים ואני נעלבת הרבה מאד - אולי כי אני רגישה מדי - אבל אני לא אומרת להן מילה ואני בולעת את העלבון וממשיכה הלאה. רק במקרים קשים, אני מדברת עם הבן שלי, מספרת לו על מה נעלבתי, והוא כמובן אומר לי שלא הייתי צריכה להעלב, כי זה לא בכוונה. אבל אני כבר מתכוננת למצב הזה מאז שהתחתנתי, כי כל החיים שלי חמותי אמרה לי שכלות זה לא בנות ואני אמרתי לה שזה לא נכון שאני אוהבת אותה כמו את אימי, אבל עכשיו , שאני גם חמות, אני יודעת שהיא צדקה ב-100%. כמה שאני אתן לילדים שלי, ונתתי המון החל מחצי חתונה, עזרה בקניית דירה,כמעט כל הבגדים לנכדים, מתנות וצעצועים ועכשיו גן הכנסנו אותם שותפים לעסק, בכל זאת, כלתי מספרת לי על כל פיפס קטן שההורים שלה קנו לנכדים. יכול להיות שהיא משמיעה לי כדי להראות לי שגם ההורים שלה נותנים, אבל אני לא מדברת פה על כסף, אלא על יחס. אין ספק שיש אפליה לטובת ההורים שלה. אין לי בנות, ואני יודעת טוב מאד שאני זו שצריכה להיות בסדר, כי אחרת אני אפסיד את הכלות והנכדים ואבן אני מבליגה .