לכולם לידיעה...

Shaycs

New member
לכולם לידיעה...

עמי דבר ראשון דחוף אבל מזה דחוף אני צריך אותך במסנגר ברגע שתוכל.... דבר שני וחשוב... כול מי שקונה במשחק עכשיו מערבים ספינות חייב לדעת דבר חשוב.. הערבי הזה מנהל של צבא ענק הוא יודע עיברית אז הוא בטח גם נכנס לפורום פה ורואה... מישהו מהברית שלי קנה את הספינות ואחרי כמה דקות זיינו לו את המדינה .... בגלל הספינות כי הוא גם קיבל ביחסים הודעה על זה... תיזהרו ..... ושוב עמי צור קשר דחוף

Shaycs

New member
מי שרוצה יותר פרטים למה והצעות

שיפנה אלי בפרטי רק אנשים שאני מכיר אני עונה להם... אז מי שיש לו שאלה ולא ברשימה שלי עכשיו שיפנה דרך המנהלים שמכירים אותי ...

anovis

New member
לקנות ולפרק

הם חייבים פחם כדי לייצר, או שנדאג להעביר אותם למיקי באיזה דרך

anovis

New member
כמובן שזה כרוך בהפסד של כמה מיליארדים טובים

Shaycs

New member
בלי לפגוע כן

אבל אם ההית רציני אתה אחד המפגרים במשחק חחח מה לפרק עד שיש ספינות אתה רוצה למכור חח? מי מיצר הם משדרגים ינוב......

Shaycs

New member
גברבר באמת

אבל באמת שאתה נוב... תפנה אלי כשתלמד קצת

anovis

New member
אני יכול ללמד אותך לשחק

הצעתי פיתרון איך לשמור על הספינות האלה, לא נראה לך - אל תגיב

Shaycs

New member
לתת הכול לבן אדם אחד זה לא פיתרון במיוחד שהוא

הולך לאבד חצי מהאדמות שלו בעוד יום יומיים אז נובי שב בצד ואל תציע הצעות מפגרות כאלה במיוחד כמו הפירוק חחחח

A S S A S I N

New member
ואם בא לי לדבר איתך עכשיו?

Shaycs

New member
אז אני יגיד

אני פונה ללב שלך בבקשה אם רק תוכל להאמין לי בעניין הזה.. ולהזהיר את הילד יש לו משפחה חולה שני חתולים ושפנפן הרים. שלא יקחו להם את האדמה.

anovis

New member
עזוב, אני יכול להמשיך להתחרקש איתך

אבל אין לי כוח. רק תעשה טובה פעם הבאה אל תגיב לתגובות שלי ואני לא אגיב לתגובות שלך

Shaycs

New member
כמו שאמרתי ...

אי אפשר לפרט פה מסיבות ביטחוניות (בטחון שדה) מאיזה ברית אתה ומי המנהל שלך??

HuriCaN

New member
משורשר אלייך בכוונה

אם יהיו אצל מי קי ספינות, אין מצב בעולם שיקחו לו אותם חיילים 100 מוכ\גנים רמה מאוד גבוהה מטוסים מעל רמה 30 מה יעשו? יתאבדו עם השמדים? שחרורים? לא יעזור להם כל כך ואתה תראה שלא יגעו בו כי בלי או"ם הערבים לא שווים הרבה הם תוקפים כמו התחת של אחמדינג'ד שיבדל לחיים קצרצרים ביותר אמן

למעלה