לכולםם..!!!

לכולםם..!!!

היי.. שמי נועם ואני חדשה... באתי לפגישת פורום והיה מדהים מי שהפסידה חבלללל!!!!! שמעתי שדילב חולהה אז תרגישי טוב מאמי דיברת איתך בטלפון אתמול משם...!!!! באו רק 8 בנות והיה ממש כיףף חבל למי שלא באה... רצינו לארגן עוד פגישה... ומי שיכולה להגיד באיזה תאריך היא יכולה או איזה יום שתוסיף.... האייסי שלי למי שרוצה הוא... 193889089 20/1 יום אחד הנדירים אושרי אתה האושר שלי!!!!!! ביוש..!!!

../images/Emo205.gifברוכה הבאה!../images/Emo24.gif

ליקרון 16 עוד חודש כפר סבא ט' השתלבות מהירה

../images/Emo110.gifנועם.....

את חדשה??? ראיתי כבר פעם תכינוי שלך בפורום חחחח בכול זאת אני ספיר=דמושית נהריה 15 ט' איסי:251713457 תוסיפי את כי שלי לא טוב חחח חולה על דמושלם כפרעליוו החיימשלי הוא
לוב יו ממי

תודה..!!

כן פעם נכנסתי אבל לא הייתי הרבה זמן ורציתי להיכנס שוב ומחקו את כל ההודעות שלי ולא כתבתי פעם שאני חדשה אז עכשיו כן..

לכולםם..!!!

היי.. שמי נועם ואני חדשה... באתי לפגישת פורום והיה מדהים מי שהפסידה חבלללל!!!!! שמעתי שדילב חולהה אז תרגישי טוב מאמי דיברת איתך בטלפון אתמול משם...!!!! באו רק 8 בנות והיה ממש כיףף חבל למי שלא באה... רצינו לארגן עוד פגישה... ומי שיכולה להגיד באיזה תאריך היא יכולה או איזה יום שתוסיף.... האייסי שלי למי שרוצה הוא... 193889089 20/12 יום אחד הנדירים אושרי אתה האושר שלי!!!!!! ביוש..!!!

../images/Emo182.gif היי נועם מה קורה?

שמי אוראל..-נוליאושית סנדלחמי!! בת 12 -4 חודשים.. כיתה ז' אוהבת (כמוך) את אושייי מחושמלת עליווווווו ואת נולי? בכלללל שרררוופפפה!! חולעל הצורה שלהם!! התשלבות נעימה וברוכה הבאה :))
(איזה כיתה את?)

../images/Emo110.gif נועםםםםםםםםםםםם

למה פתחת שוה הודעהה היית משרשרת את זהה למה שפתחת מקודםםםם אל תפתחי יותרררר דמושית....

למעלה