לכולםם..!!!

../images/Emo214.gif../images/Emo60.gifנועםםםםםםםםםםםםם

מה קורה? זו קרן חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

purple rose

New member
ברוכה הבאה נועם ../images/Emo13.gif

שמחה שנהנת במפגש.. מקוה לראות אותך כאן הרבה. נא לשמור על החוקים אם יש בעיה אפשר לפנות אלי או לאחד המנהלים האחרים (רצוי אלי או אל רעות אנחנו כאן הכי הרבה
)

היי ותודה

ממש תודה מאמי ועם תהיה בעייה אני יודעת שאני יוכל לסמוך עלייך יאללה גלישה נעימה מאמי..!!!

היי

ברוכה הבאה.... והשתלבות מהירה.. מריה סנדלר----נולנולית 13 אשקלון מאוהבת בנוליייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי שליייייייי שיהיה לך השתלבות מהירה..

../images/Emo39.gifלנועם

היי אני[?!]פטל חמי=]] ******************** 14+ ********************* צפון *********************** 349135571 ********************** השתלבות מהירה ונעימה פטל חמי=]]

יאוו מאמי ממש תודה ביבי שלי....

איי לוב יו ועם בא לך תוסיפי תאייסי שלי מאמי ביוש גלישה נעימה ותודה :)

נועעעם יפפפשלי?

כפרעליך היה הכי מצחיק אתתמממול:D... אני תכפ מוסיפה אותך.. אוווהבת אותך רצחחחח אושית שלי

לאורטלושששש

יא מושלמת שליי יפה שלי בובע מושלמת שליי ני מתה עלייך בובע שלי למה את לא מוסיפה אותי???? טוש שלחי לי את האייסי שלך אני יוסיף אותך כבר בובע קטנטנה שלי...!!!

../images/Emo15.gifחח חמוודה../images/Emo9.gif כן אני זוכרת אותך

ברוכה הבאה מאמי :) כבר מכירה אותי
השתלבווות מהיירה :) עם מי הלכת למפגש פורום ?

לןדילבושששש

היי מאמי הלכתיעם הבנות קסניה קרן ספיר לוראן אורטלווושששש המושלמת שנילושש ואני נועם..... לא היינו הרבהוהיה אבל ממש כיףף פשוט מדהיםם מי שרוצה לראות תמונות אצל אושית חמי.. (לור-אן אשר)

לנוני..לאהוב אושי

אני לא ממש זוכרת אותך מאמי.. מה השם שלך..? ואיך את יודעת שהיה לי קשתעם פפיון..? האייסי שלי הוא : 193889089 ביוש מאמי..

../images/Emo79.gif שלום נועם ברוכה הבאה.. כנסיי

קוראים לי בת-אל יוסף -> דמדושית יוסף
אני מאוהבת בדמדוש המושלם שלי
אייסי --> 351853037
השתלבות מהירה
דמדושית יוסף היחידה

למעלה