לכולכם!!!

t a m t a m 3 0

New member
בכל פעם...

...שאני שומע את השיר שלך "לשם", עובר בי רטט. אי אפשר לתאר את זה במילים. שירים בודדים בלבד עושים לי את זה (אחד מהם הוא למשל Your song של אלטון ג'ון כמובן). אז שמעתי שלא נבחרת לאשת השנה במוסיקה (זה נכון?). למרות שלפי השם שלך את נוהגת להסיק מסקנות (מסיקה...
)..במקרה כמו זה, אני חושב שלך היה מגיע התואר. צדק זה צדק, וזה הכל. תמשיכי לרגש בקול (תרתי משמע
).

botten2

New member
יוווו מירי

רק שתדעי שמאוד התאכזבתיי שלא זכית באשת השנה במוזיקה למרות שנורא הגיע לך לפי דעתי [ואני חושבת שלפי דעתו של כל הפורום]. את זמרת גדולהה והדיסק מעולה
המוןןן הצלחהה בהמשך ואהבה ממני ומהפורום :]

אריה31

Member
מנהל
מירי...

את בן אדם טוב ומקסים, וזה הדבר החשוב באמת. עכשיו אני עוד יותר שמח שהצבעתי לך. תמשיכי להאיר אנשים אריה

adidush111

New member
למירי ../images/Emo24.gif

אממ..רציתי להגיד לך קודם כל שאת זמרת נהדרת!! בפעם הראשונה ששמעתי אותך ב-לשם אמרתי לעצמי ..מי זאת ששרה כל כך יפה!! שמעתי שהתחתנת אז המון מזל טוב והמשך הצלחה רבה רבה... את מדהימה!

יאיייייייייייי../images/Emo99.gif

היית צריכה לזכותתתתתתת
את כזאת מלכה! אוף, תוציאי כבר עוד דיסקקקקקק
אה ו..אפשר להצטרף אליכם פה בפורום לפעמים?

miss pufi

New member
מירי כנסי!!

מירי, התואר הזה הוא שלך גם אם הוא לא הוכרז רשמית! תמיד אנחנו כאן ואנחנו אוהבים ותומכים בך יותר מכל בכל זמר/ת אחר/ת...

חיבוק למירי מסיקה ../images/Emo24.gif

היי מירי. אני לא כותבת כאן הרבה, אבל רציתי לומר לך שאת פשוט מדהימה, יש לך קול רך ועוצמתי כאחד, השירים שלך אותנטיים, מיוחדים ומעוררי השראה והזדהות. אוהבתותך
, שירה לי.

j e n n y lopez

New member
היא כזתא מדהימה../images/Emo99.gif../images/Emo115.gif

הצבעתי לה מלללללא באמת
לונורא אבל היא עדיין הזמרת הכי טובה בעלום

kren2

New member
../images/Emo24.gifמירוששששש

איזה מותק עליו ורק תצלחי ב"ה שהיה לך רק הצלחה אמן
ומירי אין לך מה לחשוב על זה שלא זכית פשוט שיריט זכתה בגלל שהיא זכתה באירווזיון אוהבתתתת מאודדדדדדדדדדדדדדד : קרןן

אין מילים..

אני מפחדת להרוו את השלמות.. אז אני אהיה עדינה ואומר ש.... את מלכה
! זהו... את חושבת שמישהו שם לב??

למעלה