לכולכם!!!

shai202

New member
יאאאאאא איזו מהממת!!!! אפילו

שאני מאוד אוהב את שירי מימון,אותך אני אוהב יותר,ולדעתי את היית צריכה לזכות!!! אל תדאגי יהיו עוד הרבה הזדמניות,כי המוזיקה שלך,היא משהו מיוחד,כל שיר ושיר להיט..לא רק כמה שירים.. וחוץ מזה שהיית מהממת בטקס,ומאוד הסתקרנתי מה לבשת! חיח מקווה שתבקרי הרבה בפורום אוהב...

אני לא רוצה להתחתן איתה!!!../images/Emo180.gif

לי יש מישהו אחר להתחתןאיתו...
אמרתי משהו?|הלם| |עבר ההלם|

ל-מירי מסיקה

אז אתמול לא ממש יצא לי לראות את אנשי השנה. לא ידעתי שהיית מועמדת. ועוד זכית. אין לך מושג כמה אני שמחה בשבילך. את באמת זמרת אדירה עם כשרונות גדולים. (ואני אומרת לך את זה, אני נורא בררנית במוזיקה )... אבל לך,! יש שירים מדהימים. במיוחד השיר האהוב עלי "נובמבר" תמשיכי להצליח , ומזל"ט על הזכייה. נ.ב- הבנתי שיש הופעה שלך מחר זה לא פייייר בכלל לא התעדכנתי. מתי יהיו עוד באיזור המרכז?

J o n i B

New member
את מדהימה../images/Emo70.gif

ואם הבחירות לא היו נשלטות ע"י ילדים בני 14, גם היית לוקחת... אבל מה זה חשוב - בשביל רבים מאיתנו את הזוכה האמיתית, ולא צריך אף פרס שיאשר את זה. הייתי בהופעה שלך בזאפה, ואני חייב להגיד לך שהיתה הופעה פששוט מדהימה. אהבתי מאוד את העיבודים, ובכלל - הביצועים לא נפלו מהדיסק. אולי רק התעלו...

J o n i B

New member
את מדהימה../images/Emo70.gif

ואם הבחירות לא היו נשלטות ע"י ילדים בני 14, גם היית לוקחת... אבל מה זה חשוב - בשביל רבים מאיתנו את הזוכה האמיתית, ולא צריך אף פרס שיאשר את זה. הייתי בהופעה שלך בזאפה, ואני חייב להגיד לך שהיתה הופעה פששוט מדהימה. אהבתי מאוד את העיבודים, ובכלל - הביצועים לא נפלו מהדיסק. אולי רק התעלו...

CAN2

New member
../images/Emo24.gifשנה הבאה בע"ה

מיריי שנה הבאה בע"ה את לוקחת את אשת השנה במוזיקה :) ואת עוד תראי כי לך יש קול הכי יפה בארץץץ ובטח עוד כמה שנים את תוכלי להופיעה באמפי בקיסריה את תראי:)) ואני השפעתי על כל המשפחה שלי לאהוב אותך ולשמוע את המוזיקה שלך חחח כי כל היום אני שומע את השירים שלך אז הם
התאהבו בקול שלך ובשירים שלך

למעלה