לכולכם..

HELCHI י23

New member
לכולכם..../images/Emo91.gif

ובכן....כיוון שכבר נכנסתי ,מה שאני לא עושה כדרכי ולמי לעזאזל יש זמן , החלטתי גם אני להוסיף לכם מחשבה לחיים אופטימים ..(האמינו לי ,זה אפשרי כמי שיודעת מקרוב..) אני מניחה שכבר שמעתם את ההגיגים האלה אבל אולי רצוי שתשננו שוב.. 1. חייכו כל הזמן, זה לא עולה לכם כסף ..גם כשרע ועצוב, אנשים בחוץ לא אוהבים לראות אתכם עם פרצוף חמוץ ..החיוך שווה ,החיים יחייכו אליכם בחזרה גם יקח קצת זמן. אפילו קחו שיטה להסתכל כל יום במראה ולחייך לעצמכם כמו אנשים "עם בעיות" גם אם החיוך לא ירצו לבוא תמתחו אותו ..יום ועוד יום ובסוף הוא יהיה שם ,קודם בלב ואחר כך משודר לכל עבר וכשלא תבינו לבסוף איך דברים קורים לכם ,תדעו שזה בשל הסיבה הזאת. 2. שיר מדהים של וטני יוסטון מלפני שנים : אני שרה אותו בדרך כלל מבחירה אישית בכל מיני ארועים והזדמנויות והוא מתאים להכל : שננו : i desidee long ago never to walk in anyone shadow" if i fail, if i secced,at least i live as my beleive no mater what it takes from me,it can't take away my dignetty... becouse the graetest love of all is happening to me , i found the graetest love inside of me... learning to love yourself it is the graetest love of all"

למעלה