לכווולם!!!!

Vdrums

New member
אף אחד לא יהרוג אותך, דבר מתי

שבא לך ...:) נווה, חיפה זה לא כ"כ רחוק מת"א. יש רכבת זה לא קריטי...

ניפגש בטשרניחובסקי 6 שעה 5!!!!!!!

אלא אם כן יש למישהו בית שאפשר לבוא אליו. בינתיים ניקבע בטשרניחובסקי 6 שעה 5 שזה ליד דיזינגוף סנטר בת"א. ואם יהיה למישהו בית שאפשר לבוא אליו, אז ניפגש אצלו. איו ספק שת"א זוהי העיר של משינה ות"א היא מקום מפגש ראוי ביותר. אז מה דעתכם על טשרניחובסקי 6 שעה 5 ?

N a V e

New member
אני מקרית אתא...ליד חיפה

שמעו,אם אני אוכל אני אשמח להגיע... נתארגן כל החבר'ה מהצפון ו...אאמממ אופס בעצם יש רק 2 למיטב ידיעתי. אני ו"צריך משינה לוריד" שגם הוא גר כאן בקריתנו הקטנה...
"השומר של הגן",אם נבוא,תוכל לארגן לנו איזה סינטי?
וואי,VDROMS,אתה מתופף לא? *מה לגבי סקסופוניסט?

Vdrums

New member
יש לי חבר תל אביבי שהוא מנגן על

קלידים, סקסופון ואקורדיאון (אני רציני לגמרי) מזכיר לכם מישהו???

Vdrums

New member
הקפצצצצצההההההההה פעם שניה

אני לא עף אני לא עף אני לא עף אני לא עף עף עף עף עף עף עף אני עף

N a V e

New member
תומר..אולי אפשר אצלך עם תופים?../images/Emo13.gif

ד"א החבר שלך אוהב משינה?

Vdrums

New member
הלוואי והיה לי את המקום לארח את

הפגישה... וחבר שלי אוהב מוזיקה ישראלית בכלל. והשבוע הוא לקח ממני את הספר של משינה...

pinky365

New member
פתרון! (אולי....)

גם אני בעד מפגש פורום בחופש פסח בת"א. אני ירושלמית, אבל אני אוכל להישאר לישון אצל אחותי, אז זה יוצא בסדר. בדירה של מישהו זה באמת כנראה הרעיון הכי טוב, אבל השאלה היא אם מישהו באמת יכול להכיל את כולנו.... אני מוכנה לשאול את אחותי הגדולה. היא גרה לבד בדירה שכורה די גדולה ומרווחת ממש במרכז ת"א (באיזור דרך נמיר ובמרחק של חמש דקות הליכה מהתחנת רכבת, לכל הצפונים...) והיא כל היום בעבודה. למרות שעכשיו זה נשמע לי יופי של רעיון אני לא בטוחה שאני אצליח לשכנע אותה כי היא די צפונית-פוסטמה כזו והיא בטוח תגיד "מה פתאום להביא אנשים זרים לבית שלי, אתם תשברו, אתם תהרסו...." אבל אני מבטיחה לנסות ולדווח. יש סיכוי!

Vdrums

New member
יאללה לפנות את 21-20 באפריל!!!

תתחילו לחשוב על זה יש לכם חודש.

עדיאל18

New member
רעיון טוב

אני מבאר שבע מנגן על קלידים.התחלתי על גיטרה מהחופש ויודע הרבה שירי משינה. רעיון טוב תודיעו איפה ומתי עדיף בתחילת החופש ובבית של מישהו למרות שגם סתם לשבת באיזה פארק זה טוב.תארגנו.

לירן17

New member
אני

מרגישה שעוררתי סנסציה בפורום לפי מספר התגובות לגבי הרעיון לערוך מפגש פורום

למעלה