לכווולם!!!!

לירן17

New member
לכווולם!!!!

אמנם הצטרפתי רק אתמול אבל לדעתי כדאי לקיים פגישת פורום בקרוב ואני לא מתכוונת להגיד סתם משהו באוויר אלא באמת כדאי לתכנן פגישה (אלא אם עשיתם אחת כזו לא מזמן לפני שהצטרפתי)

לירן17

New member
שוב לגבי פגישת פורום...

אז כדאי להתחיל לתכנן משהו ברצינות

טוב, בואו ננסה

לפחות ננסה. תקציר הפרקים הקודמים: חתיכת ענף הבאנו פה שדיבר על מקומות מפגש אפשריים. מיינו את האיזורים לצפון, מרכז(שכולל את ירושלים וגוש דן) ודרום. לא זוכר כרגע את התוצאות והן השתנו מאז. בעיות אפשריות זה מרחק, נסיעות הלוך וחזור, ולינה אם אי אפשר לחזור בתחבורה ציבורית כשהעסק מסתיים. מרחק: ארצנו הקטנטונת היא לא מעגל, אבל להיפגש במרכז, דהיינו גוש דן נשמע לי הפיתרון הכי פרקטי. אני לדוגמא מירושלים. נסיעות הלוך וחזור: ר' מרחק, מי שלא ממונע ולא יכול לתפוס טרמפ עם מישהו כזה, יכול להגיע בתחבורה ציבורית. לינה: אם מקיימים את המפגש בשעות היום באיזה יום בחופש פסח המגיע על התיכונים לטובה, הוא יסתיים בשעה סבירה לתחבורה ציבורית והבעיה הזו קטנה עד נעלמת. בעיה אחרת שנוצרת היא אלה מאיתנו העובדים והלומדים לא בתיכון שאין להם חופש. אני מוכן לקחת יום חופש במקרה שמפגש יצא לפועל. ענין פעוט (פעטעט) נוסף זה מקום: צריך לבחור בין בית שמישהו מוכן לנדב או איזה בית קפה (מקום ציבורי). מקום ציבורי נראה מעשי יותר. אלה הנתונים. בואו נראה בתור התחלה מי מוכן לבוא לאן ומתי.

Vdrums

New member
אני גם מוכן לקחת יום או חצי יום

חופש מהעבודה. לדעתי יש יומיים של חול המועד בפסח ואני חושב שזה נוח לכולם, התיכוניסטים בחופש ומי שעובד יכול לחתוך מוקדם ומי שבחופש אז בכלל מסודר. יאללה להתעורר אנשים

NISAN1000

New member
יאללה אנשים אני מוכן בכיף לבוא

בכל יום שיהיה (כל עוד אין מבחן באותו היום) בנוסף לכך אני חושב שעדיף לעשות את המפגש בבית ככה עם כמה גיטרות ועם כמה בירות ואולי איזה סינטי ויהיה סבבה!!!

Queen Of Rain

New member
מתנדבת....

להביא גיטרות , ואם יהיה מגבר בסביבה, אז אולי גם את הבס שלי..

הממ נשמע לי סבבה

אני בעד חול המועד כי אני גם אהיה בגוש דן איזה יומיים שלושה בכל מקרה. מה שכן, אני חושב שעדיף בית של מישהו. דוגרי, לא יהיה הכי כיף לשמוע שירים ולראות קטעים על משינה כל היום? זה ייתן עוד מימד למפגש חוץ מהעובדה שפוגשים את אלה שאתה מדבר איתם כל השנה...

אפשר להיפגש.....

בהופעה של מישהו או שאפשר ללכת להופעה של מישהו ומשם לבית של מישהו

Vdrums

New member
הופעה זה בעייתי ודורש אירגון

ממש טוב בגלל שהופעה זה מאוחר ולא כולם פה הם בגיל רשיון+רכב וגרים באיזור המרכז... אז מה הם יעשו אח"כ? זה אפשרי רק אם לאנשים תהיה דרך נורמלית הביתה...

כל עוד זה באיזור תל אביב

ובחופש פסח אז יש סיכוי טוב שאני אבוא. הופעה זה באמת לא רעיון טוב...עדיף בשעות הערב המוקדמות כדי שאחר כך עוד תהיה תחבורה ציבורית

שלמונזה

New member
בוא נגיד ככה:

אפשר לעשות מפגש פורום בפסח כי גם תלמידים וגם מסכנים שעובדים יש להם חופש... המפגש יהיה צריך להיות במקום פתוח כי אל נראה לי שיש מי שירצה להזמין את כולנו לבית שלו! והכי הכי הכי חשוב: זה צריך להיות במרכז!!! אני אשמח לבוא, רק תגידו לי מתי

N a V e

New member
למה במרכז? ../images/Emo10.gif

מה לגבי תיכנון תוכן הערב? יש רעיונות? ד"א,עוד מישהו מנגן גם על קלידים חוץ ממני? או על גיטרה שמאלית?

שלמונזה

New member
נווה הוא מחיפה

ולמה במרכז? כי הרבה יותר נח תמיד זה להגיע למרכז!!! יתר קל להגיד לאנשים מהדרום/צפון להגיע למרכז מאשר לקצה השני של הארץ שיתן עוד שעות נסיעה... לגבי תוכן ערב: זה נורא תלוי איפה זה יהיה!!! אם זה בבית אצל מישהו אז א פשר להביא קלטות ישנות של משינה ולארגן גם ערב שירה בציבור... אבל אם אין מתנדבים לבית (מה שאני חושבת שקורה) אז נצטרך להפגש במקום פתוח כלשהו מה שאומר קניון או משהו כזה... ותחשבו על זה מההההההההההההההההה

Cartman

New member
עדיף בית פרטי!

אתם בטח תוהים מה אני מתפרץ כי אני כותב הודעה פעם בעשור, אבל אני צופה שקט בפורום, אז אל תכו אותי! אני לא מבין מה הבעיה שאחד מחברי הפורום הבוגרים (כרונולוגית, לא נפשית), שיש לו דירה משלו, ינדב את הבית שלו. כולנו אנשים בוגרים פה, אני חושב, אפשר לסמוך שלא נהרוס את הדירה.

למעלה