תמר זה בסדר!! ש"ש תודה!
L lali37 New member 29/6/03 #37 את יכולה למחוק את מיכלוש7.... אין לה אינטרנט ומן הסתם גם לא יהיה.... אבל שיהיה לפחות זה מגדיל את המספר שלנו....
את יכולה למחוק את מיכלוש7.... אין לה אינטרנט ומן הסתם גם לא יהיה.... אבל שיהיה לפחות זה מגדיל את המספר שלנו....
T tiki tiki New member 29/6/03 #41 רציתי קודם אבל... לא הצלחתי לשלוח- אלישבע, בת 14 (כמעט), שבט הרא"ה- למרות שאני לא הולכת לסניף....
פ פרארי אדומה New member 29/6/03 #48 שקט!!! אנחנו כבר 4 ילדים פה משבט מעפילים ואנחנו נראים צוציקים... אבל לפעמיים אנחנו יותר טובים מהגדולים מה לעשות!!!
שקט!!! אנחנו כבר 4 ילדים פה משבט מעפילים ואנחנו נראים צוציקים... אבל לפעמיים אנחנו יותר טובים מהגדולים מה לעשות!!!
S SGVB New member 29/6/03 #45 לא הייתי בשבת בבית אז לא יצא לראות שי עוד חודשיים 13( בר מצווה ) מעפילים
ה הצנועה והענווה New member 29/6/03 #51 שלא תדעו מצרות...../images/Emo6.gif אני הכי קטנה פה... מה נראה לכם? נוית, (כמעט) 12, מעלות
R r3fl3ct10n New member 29/6/03 #52 הייייי מה המצב? את חדשה לא? אני מדריך (כנראה בדימוס-עובר לנבטים) של מעלות!!!
ה הצנועה והענווה New member 29/6/03 #53 ממש לא!../images/Emo8.gif אני כבר חודשיים פה, רק שאני "נחבאת אל הכותבים"... ויש לי סיבה לעשות את זה