לכבוד תחילתת החופש...

mayakol

New member
גליה מותק...

שמירת הלשון. בדיוק דיברנו על התבטאויות מסוג זה בפורום אחר. אין דרך אחרת להתבטא?

reutרעות

New member
לילך, דחוף!!!

תמסרי ד"ש חם חם חם לכל הבנות בשבט אלעד (כיתה ט') ותגידי להם שאני מתגעגעת אליהם!!!!! ואל תשכחי אף אחת!! אני סומכת עליך... מ...רעות מרמג"ש!!!!! תודה רבה!!

שרוך

New member
שבת פרשת קורח סניף ב"ע .com מונה כ

בס"ד לכבוד המפקד הרני להודיע : ערב שבת קודש סניף בני עקיבא הורטואלי הראשון בעולם!! מונה כ 45 חניכים !!!(בערך) בזכותנו ובזכות כל אחד ואחד מפה !! שבעזרת ה' במפקד הבאה נגדל ונעלה ה' עמכם שיהיה לכם שבת שלום!! שרוך נ.ב תודה לתמר!! שעזרה לי לספור את חברי הסניף!!

אני

ו-44 פיצולים שלי...

tamarhp

New member
אז ככה:

ליאור הדסה שרוך tamarhp מישהי אלמונית mgirl lali מיכלוש7 נקמת המלפפונים מוצארט עמיצורית mayakol liaD קינלי פרארי אדומה שולי פ תחיה אושרה beckham tiki tiki אפרת 3 נקודות מ י ש י coolit אור בחשכה רעות פקח אני פורקת סחורה נמאס מחמאס דתיה גאה מהושעיה eviv lord nor אשקלוני מיטל הנסיכה אח של אורלי גליה משבט אלעד אלעדית SGVB עטרה22 מחורפנת שכמוני חגי מצטערת אם יש טעויות בשמות, כתבתי מהר בלי לבדוק ממש וכרגע זה 39... אתם מוזמנים להוסיף את מי ששכחנו. וד"א - אל תתייחסו לסדר, זה לא מראה על חשיבות.

tamarhp

New member
אז

39 + פבפ + אסתי - מיכלוש7 + הצנועה והענווה = 41 איך אני?

ST

New member
תודה שמישהו זוכר. ../images/Emo9.gif ../images/Emo29.gif

tamarhp

New member
אז ככה

יש לנו 40 חניכים שאנחנו זוכרים ובטח יש עוד כמה שאנחנו לא זוכרים או שנעלמו (קינלי, איפה את??) כלומר - יש לנו בין 40 ל50 חניכים שזה אומר - בערך 45. עכשיו הכל מובן? ושרוך - אלפי סליחות.

למעלה