לכבוד פרק 3

POISEN G

New member
מת על השיר......חחח יפה מאוד!!

ומסמל הרבה לגבי קשר 2 הדמויות הנ''ל

זה אתר מקיף ביותר לסדרה

וכמובן שיש קישור: http://lost-media.com/ יש אתר דומה ל alias אז הייתי בטוחה שכולם יודעים מה זה...

netaK

New member
רק זהירות עם lost-media.com

הוא נוטף ספויילרים בכל פינה, ספויילרים לפרקים ששודרו באר"הב כמובן...

Alias4Ever

New member
ALIAS

זו הסדרה השנייה של היוצר הגאון ג'יי (אלוהים) ג'יי... והיא...אם מותר לציין....ענקית לא פחות מלוסט...

סליחה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif היא ענקית הרבה יותר!

בוגדת שכמוך!!!

Alias4Ever

New member
תראה...

אתה מכיר אותי... ואתה גם יודע שלוסט ליד ALIAS היא כלום
אבל אני לא ממש יכולה להגיד את זה בפורום של לוסט (אופס איי טינק איי ג'אסט דיד) אני לא בוגדת...

Alias4Ever

New member
תשובות

ALIAS בעברית- "זהות בדויה" אולי עכשיו יותר מוכר
ואם לא זה הגיוני מאוד היא משודרת בישראל...לפני בערך חודשיים נגמרה העונה השנייה...ובסוף החודש צריכה להתחיל העונה השלישית... היא שודרה בטלעד והם דאגו להסתיר אותה טוב מאוד כך שאם לא שמעת עליה זה לא כזה מוזר...

Alias4Ever

New member
ו....

הממ על מה הסדרה.... בנדה הלפ מי היר... וול זה על סופר מרגלת (ג'ניפר גארנר האלילה) שגילתה שהיא עובדת בשביל הרעים ולא בשביל הCIA אז היא הצטרפה לCIA כדי להפיל את האירגון שבו היא עובדת ולדעתי אם בא לך לראות את זה כדאי שאני אפסיק פה... מומלץ ביותר...הסדרה הגאונית שיותר שנכתבה/שודרה/הופקה אי פעם..

אז לא ראית את העונה השנייה. ../images/Emo13.gif

מצטער, את בטח ראית את העונה הראשונה לפני שנה. אני צודק? כי העונה הראשונה נחשבת לאחת הגרועות בסדרה ע"י רבים. אבל העונה השנייה זה מעולה פחד. זה מתעלה על כל סדרה אחרת שאני מכיר (סמולוויל, 24, לוסט, CSIים למיניהם, פשוט הכל). העונה ה-2 של הסדרה היא העונה הכי גאונית שהייתה אי פעם. אני ממליץ לך מאוד לקרוא את הביקורת שלי על הסדרה, כי את ממש מפסידה.

Alias4Ever

New member
בנדה אל תעצבן אותי

גם פה אתה משמיץ
העונה הראשונה מצויינת פשוט העונה השנייה היא הרבה יותר יפה אבל אל תרד על העונה הראשונה כי אני ועוד הרבה אוהבים אותה היא בטח לא אהבה כי היא לא הבינה את העלילה...צריך לראות מההתחלה ולהיכנס לזה כדי להנות באמת

למעלה