ואם לא זה הגיוני מאוד היא משודרת בישראל...לפני בערך חודשיים נגמרה העונה השנייה...ובסוף החודש צריכה להתחיל העונה השלישית... היא שודרה בטלעד והם דאגו להסתיר אותה טוב מאוד כך שאם לא שמעת עליה זה לא כזה מוזר...
הממ על מה הסדרה.... בנדה הלפ מי היר... וול זה על סופר מרגלת (ג'ניפר גארנר האלילה) שגילתה שהיא עובדת בשביל הרעים ולא בשביל הCIA אז היא הצטרפה לCIA כדי להפיל את האירגון שבו היא עובדת ולדעתי אם בא לך לראות את זה כדאי שאני אפסיק פה... מומלץ ביותר...הסדרה הגאונית שיותר שנכתבה/שודרה/הופקה אי פעם..
מצטער, את בטח ראית את העונה הראשונה לפני שנה. אני צודק? כי העונה הראשונה נחשבת לאחת הגרועות בסדרה ע"י רבים. אבל העונה השנייה זה מעולה פחד. זה מתעלה על כל סדרה אחרת שאני מכיר (סמולוויל, 24, לוסט, CSIים למיניהם, פשוט הכל). העונה ה-2 של הסדרה היא העונה הכי גאונית שהייתה אי פעם. אני ממליץ לך מאוד לקרוא את הביקורת שלי על הסדרה, כי את ממש מפסידה.
העונה הראשונה מצויינת פשוט העונה השנייה היא הרבה יותר יפה אבל אל תרד על העונה הראשונה כי אני ועוד הרבה אוהבים אותה היא בטח לא אהבה כי היא לא הבינה את העלילה...צריך לראות מההתחלה ולהיכנס לזה כדי להנות באמת