לכבוד עונת הקניות

rak dan

New member
פולחן אישיות קים ג'ונג יפיופות ואג'נדה פוליטית ושמה משהא

דון משהא נכבדי, ברשותך נפתח מהסוף בשאלתית. למה ומדוע לבזבז אנרגיה, זמן, וכסף על אחת שהיא פחות מיפה. הטבע הוא שלימד אותנו לשמר אנרגיה. ולא לבזבז אותה לשוא שלא לצורך קיומי, על מכוערות בעליל.
קים ג'ונג-און בן ה-31 מנהיג קוריאה הצפונית משנת 2011. הוא דוגמא אנושית צעירה, חכמה, ומוצלחת. המוכיחה את צידקת הדרך המרכסיסטית סטלינסטית, להקיפך באשר תלך ביפות ביותר. אם ניקח בחשבון שהנ"ל למד והתחנך בבית הספר הבינלאומי Liebefeld Steinhölzli school, בית ספר פרטי קטן ליד העיר ברן, בשווייץ. שם היה על פי הדיווחים תלמיד בינוני למדי, שקט וחובב כדורסל, אוהד של ה"שיקגו בולס" האמריקאית. אז אין ספק שהגבינה השויצרית והשעונים שם, תיקתקו אותו בכיון הלא הנכון. בצדק תשאלו מה הבאת לנו לפה, את הפרחח הצפון קוריאני. רק נעדכן שיש לו חיבה מיוחדת לרקדניות יפות של ריקודי עם קוריאנים. אבל יש סיבה נוספת, כולה מדובר בפולחן אישיות ובאג'נדות פוליטיות.

משהא ידידנו, מעולם לא פיקפקתי בכישוריך ויכולתיך הפוליטיות הברוכות, להתחבב על הכל מכל, על יפות יותר וכאלה היפות פחות. כמו שנאמר תפוס ככל יכולתך מבין הרוקדים והמרקידים. נדמה לי שמאז ימיו העליזים של המנהיג הרומני הנערץ החבר ניקולאי צ'אוצ'אסקו. לא נחגגו בעולמנו טקסי ימי הולדת ציבוריים מפוארים כשלך. ובימנו אלה היחיד המשתווה לך, בפאר חגיגות פולחן האישיות וטקסי ימי הולדת, הוא הבריון השכונתי קים ג'ונג-און הצפון קוריאני, מטיל האימה האטומית.

מה כל זה אומר לנו ? שאג'נדה פוליטית של פולחן אישיות עצמי, ופעילות ציבורית למען מטרה זו המקדשת את האמצעים, להאדרת שמך ברבים. מחייבת אותך להשיג הסכמה כללית רחבה ואהדה של רב הציבור, מתוך התפשרות הכרחית ומחייבת בדבריך וסגנון כתיבתך בפורום, בכל נושא שעל סדר היום.

משהא11

New member
DON rak dOn, הטבע לימד גם שבגלל קנאת חינם נחרב בית המקדש

זמן רב ישבתי וחשבתי מדוע השתמשת בשמי על מנת לתאר את השקפותיך ומצבך בין הרוקדות והרוקדים. ואז טלפנתי לפסיכולוג העל שם ולבקשתו שלחתי לו את הכתבה שלך באימייל.
ותשובתו :-
הכותב נמצא בטראומה של קנאה חסרת גבולות. כנראה ששנים רבות הוא מנסה בכל דרך, ללא הצלחה, להתחבב ולהיות
כחלק מהחברה.
מאז שחברו הטוב "קים ג'ונג-און" החכם והמוצלח, הדוגמה !! סיים את לימודיו בשוויץ, חזר לקוריאה הצפונית ולא לקח את DON rak dOn איתו, הפך לשליט ולא הציע ש DON rak dOn ישמש כעוזרו - מצבו הורע. זקוק לעזרה ולטיפול.
שלחתי את המייל גם ל - "קים ג'ונג-און" - אני לא בטוח שהוא יקבל אותו.
מאחר ש"לא תופסים אדם בצערו" או בשעת משבר.......
החיים יפים, טוב לנו, אנחנו נהנים, נחייך ונמשיך הלאה.
ריקודים שמחים ובריאים
אורי גבעוני

rak dan

New member
משהא באמת שלא ידעתי שגדי ביטון רוקד עם בת זוג מכוערת

משהא יקירי, אנא ממך אל נא תהפכני ל-"פוציווט", במסגרת מאמציך להצטייר כממוש העירוני או הארצי, הבורא לעצמו תיאוריות ומציאות שאינה קיימת במקומותינו. אם מקורותיך הנאמנים ועיניך שטחו ומסרבות לראות, כיצד מתנהל בכללי עולמנו שסביבך ובפרט וגם בהרקדות. אז יש לי חדשות רעות בשבילך על חוקי הטבע האנושי.

רק דן טרם ראה מימיו מרקיד, שאינו בוחר לעצמו את ה- "שאפה התורנית" כבת הזוג לריקוד. יתרה מזאת, אם אינני טועה גם הרוקדים הטובים שביננו, מעדיפים ומרשים לעצמם לבחור את הבחירה הריקודית הנכונה המצויה והטבעית, ברוקדת נאה.
כמו שכתבתי לך: למה ומדוע לבזבז אנרגיה, זמן, וכסף על אחת שהיא פחות מיפה.

אפשר ליפות כל מציאות אמיתית, שאינה בהכרח תמיד נעימה ומחמיאה, הנייר מצידו סובל גם דברי חלקות ומילים יפות.

אני לא יכולה לקרוא את זה

מעולם לא טרחתי לכתוב פה על מישהי שהיא רוקדת עם גבר יפה או מכוער, או בעל מראה ממוצע.
הסיווג הזה שלכם פשוט משפיל, למה שלא תחפשו סקאלה אחרת לדרג נשים?

משהא11

New member
סיגל יקרה,סליחה.."שלכם"? אבל במדינה חופשית גם לשוביניסט מותר

אני מבינה את חופש הביטוי

לא ביקשתי שתפסיקו וודאי שלא מחקתי, אבל לי קשה לקרוא את ההתיחסויות האלה

משהא11

New member
סיגל יקרה חשוב שתדעי-רוב הגברים בישראל מזוהים עם DON rak dON

DON rak dOn הוא שוביניסט יחסית מתון לרבים אחרים ממגזקים ועדות שלא אפרט, שגדלו וחונכו בחברה בלתי שיוויונית
שרואה באישה מאדם נחות ועד חפץ.
נולדתי וגדלתי בעמק יזרעאל, בין ישובים ערבים, בתקופה שהישוב היהודי היה ביחסים שכנות טובים וסחרו הרבה ביניהם
ועד היום אני זוכר שזוג ערבים מכפר סמוך לנצרת מחמוד ונייפה היה עובד בקיבוץ. הם היו מגיעים כל בוקר כאשר נייפה הולכת ברגל כ - 8 ק"מ, ואחריה רוכב על החמור מחמוד. כינינו זאת שהיא בגשש שבודק אם אין מוקשים לפני שהגביר עובר על מנת
שהוא לא יפגע כי הרי נשים אפשר לקנות חופשי בשוק.
החל משנות החמישים ועד מלחמת יום כיפור ב - 1973 עיבדתי שטחים בנגב לפי תוכנית שבן גוריון טווה לכבוש את הנגב.
היו לי קבלנים עם טרקטורים וכלים חקלאיים שעבדו אצלי תמורת תשלום. באחד מביקוריי אצל שייך השייכים משבט אל אוזאייל שביתו התנשא על גבעה ליד קיבוץ בית קמה והיו לו - 20 נשים, ישבנו באוהל בצהריים על כבש צלוי בבור גחלים באדמה עם תוספות כשילדים מתרוצצים מסביב והנשים מביאות את האוכל אך לא נכנסות !! אסור לראות אותן.
שאלתי את השייך, כמה ילדים יש לך והוא אמר לי - 16. ראיתי הרבה יותר, ואז הוא הסביר לי. יש יותר 16 זה בנים אבל השאר הן בנות !!
הנשים והבנות זה רכוש ! קונים ומוכרים אני סופר אותם יחד עם הצאן, הפרות, הגמלים והחמורים. ס"ה הרכוש הכולל שלי הוא 180 ראשים.
תביני ש - DON rak dOn שהיה כבר נער מתבגר באותה תקופה - 1950 נשאר עדיין עם סטיגמות שתבועות במוחו.
ויש לו שותפים בהרקדות, גם מרקידים, ואפשר לחוש ולזהות אותם.
אז אומרים לי "ואתה לא אוהב או מחפש בחורות יפות וחטובות.
אז אני עונה. אני אוהב אוכל טוב ומוגש יפה על הצלחת, אולם תמיד אני מברר או מוודא שהחומרים המרכיבים את המזון
היפה והטעים היגיעו טריים, ללא חמרים מזיקים, בשר שטופל וקורר נכון ובלי רעלים. אני מעדיף סלט יקרות טריים מהשדה שפוכים בצלחת מבולגנת מאשר סלט מירקות שעמדו כמה ימים אך חתוכים יפה ומוגשים עם קישוטים ומשפרי טעם וריח.
ריקודים שמחים ובריאים
אורי גבעוני

לא כל אחד ידע להבחין באיכות
עיתונאי בכל מקרה אינו בדרן, אלא אדם שמדוח על מאורעות, חוקר לגלות את האמת

אליק 31

New member
אם לנתח את הנאמר לעיל, בין 3 האישים הנכבדים

הלא הם:
סיגל
משהא
רק דן,
הייתי אומר כהאי לישנא:

את רק דן מעצבנת העובדה שמשהא מצטייר כחסוד וכצדקן
ורק דן איננו אוהב סטייה מן האמת, ולו במקצת
הרי כל מי שעוקב אחרי נפתולי דרכיו של משהא, יגלה בקלות
כי משהא מעולם לא רקד עם בת זוג שאיננה מהדרגה של יפה ומעלה,
וכל הדיבורים שלו על נשים מוערכות בעיניו, הגם שאינן יפות
הינם הסוואה וסטייה מן האמת, אמירות שמעלות את חמתו של רק דן ובצדק.

רק דן, שובניסט אבל איש אמיץ, ללא גינוני פלפולים, לא רק אומר תמיד אמת
אלא גם נזעק בכל פעם שמישהו מנסה למרוח אותנו בחצאי אמיתות,
ובאמירות יפות ריקות מתוכן
רק דן, לפני כשבועיים, כאן, כתב בגלוי
כי הוא גאה בכל שלש בנות זוגו ב 3 ערבים שונים של השבוע
שכולן מצודדות ווחסודות, וכן, יפות.

ואת, סיגל, כאן נכתבו דברים לא מן הרצוי אלא מן המצוי
את, ברוב נדיבותך, כותבת על הרצוי, קרי:
שאין ולא צריך להיות הבדל כלשהו בין אשה נאה ואשה פחות נאה
(אגב, האנגלים המנומסים, לעולם לא ישתמשו במלה ugly, כדי לתאר אשה מכוערת
הם תמיד ישתמשו במלה: plain...)
אלא כי כולנה הינן בני אדם מוערכים, ע"פ אמות מידה של חכמה, תבונה, דעת, נימוסים, יושר, וכו'.

את צודקת:
לכן אני פעלתי כמצוותך ובחרתי בת זוג ישרה, כנה, חכמה, מנומסת, נחמדה.
ודרך אגב, היא גם יפה...

rak dan

New member
סיגל אני שובינסט גאה בחרתי ורקדתי עם היפה מכולן

סיגל חמדתי החרדתית המושפלת.
לפני כמה שנים, נפשנו באנטליה בהכל כלול, במלון סופר דלקוס פלוס . צוות הבידור היה בינלאומי ברמות. כל יום אחרי ההופעה שלהם, התקיים ליד הבריכה ערב ריקודי שנות ה-60 עם תזמורת וזמרים. צוות הבידור הגיע לירקוד ביחד עם האורחים. לא עשיתי חשבון לאף אחד, ניגשתי לחתיכה הכי משגעת, מהצוות והזמנתי אותה לירקוד איתי. שנינו נהנו מאוד לרקוד ביחד, בימים הבאים היא היתה מתייצבת בעצמה ליד השולחן שלנו, על מנת לרקוד איתי.

איך אמר דויד "הכי טוב" ! בחרתי בהכי טובה שהיתה שם לטעמי. לא גנבתי, לא רימיתי, לא קיפחתי אישה מאורחות המלון, לא פגעתי או העלבתי אחרת מצוות הבידור. זאת היתה הבחירה והברירה הכי טבעית שלי. לא מרגיש צורך להתנצל .

אם זה נחשב אצלכם לשוביניסטי, אני בהחלט מודה באשמה, כשוביניסט גאה.

שמע, ברור לי כשאתה עומד בין זרים

העיניים שלך ילכו בראש ובראשונה לאישה המצודדת, גם אני מסתכלת על החתיכים

אבל עם כל הניסיון בחיים, אתה כבר לא יודע שזה לא מבטיח כלום?
&nbsp
חוץ מזה, היתה לי אכזבה עמוקה הערב אבל מסיבה טובה, אתמול הייתי ביום חופש אז קצת התבלבלו לי הימים, אז הערב בעודי נוסעת ברכב חיפשתי וחיפשתי את התוכנית של אבנר נעים ברשת ג', איזו אכזבה. אח"כ נזכרתי שהיום יום ד'
אז קצת אכזבה, אבל מצד שני אתמול היה יום חופש ומחר מסתיים שבוע העבודה

noale noale

New member
נחלק זאת לשניים

הוצאת כללית:
- נעלי ריקוד עם בולמי זעזועים. בד"כ משתדלת להחליף פעם בשנה. אמנם הן "נראות חדשות" אך בולמי הזעזועים "נגמרים" מתישהו והרגלים מרגישות זאת היטב.
- בגדי ריקוד - לא משהו מיוחד אבל עדין - גופיה או חולצה מתאימה (קונה במיוחד dry fit) וגם מכנסי ריקוד בהתאם.
* בסעיפים הללו אני בהחלט בודקת מחירים ומבצעים - ההפרש בהוצאה יכול להיות משמעותי. אני אמנם לא קונה ביגוד להרקדה כל יום אבל עדיין

הוצאה "לכל פעם"
- טוב נו - אז דלק ובלאי רכב.. זה משהו שאם ההרקדה לא נורא רחוקה , ולא עולים נניח על כביש 6 - אנחנו פחות "מחשבים" כי זה נבלע בהוצאות היומיומיות
- משהו לאכול - גם זה קטן ו"זניח".. אם אני מכינה לי כריך או לוקחת פרי לזמן ההרקדה

noale noale

New member
אם המרקיד מציע תקרובת

שאיננה לרוחי מכל סיבה שהיא, לא אהסס להביא משהו שמתאים לי. ואם הוא נעלב - הרי שזו רק בעיה שלו

גם אני עוקבת אחר מבצעים

של ביגוד מנדף זיעה, בין אימונים במכון הכושר לריקוד בהרקדות ובלהקות אני צריכה כמות די מכובדת של חולצות וזוגות גרביים, וכמה זוגות מכנסיים
עד היום התאכזבתי ממותגים לא מוכרים, אז אני מעדיפה להשקיע במותגים מוכרים
&nbsp
על נעלי ריקוד ויתרתי כשהתחלתי להשתמש במדרסים (צפוף בנעל), לפני כמה חודשים עברתי מנעלי ריצה לנעלי אימון, יותר קלה וקל יותר להסתובב עליה

noale noale

New member
נעלי אימון?

מכיוון שנעלי ריקוד מפוצלות נחשבות פחות בריאות מבחינה אורטופדית, אשמח לשמוע (אפשרי ואולי רצוי בפרטי) למה כוונתך...
&nbsp
אם את אומרת שקל להסתובב עליה. אני לא מצליחה לרקוד בנעלי ריצה או ספורט בדיוק בגלל הסיבה הזו..
&nbsp

yampi

New member
יש מגוון של נעלי ריצה

יש בין השאר נעליים קלות ולא כבדות

למעלה