לכבוד עונת הקניות

לכבוד עונת הקניות

כמה מוציאים על ריקודי עם פרט לכניסה והוצאות נסיעה?
לכאורה בשביל לרקוד אני צריכה להביא את עצמי, אבל בואו נתודא כמה אנחנו משקיעים בנלוה? (ציוד, ביגוד, אוכל במהלך או אחרי)
עוקבים אחרי מבצעים שיכולים לשדרג את ההרקדה?

אני בסוף

משהא11

New member
סיגל, הבילוי האפקטיבי ביותר בתמורה הקטנה ביותר - ריקודי עם

למיטב שיפוטי אין בילוי שעבור 30 ש"ח מקבלי תמורה כה גבוהה.
מה אנחנו מקבלים בתמורה למחיר - 30 ש"ח ? אישתי נוסעת לקונצרט בתל אביב ומשלמת 30 ש"ח עבור קפה ועוגה עוד
טרם החל הקונצרט שנמשך שעתיים.
בהנחה שלכל בילוי צריך לנסוע ברכב, ובכל בילוי מנשנשים מקפה ועוגה ועד גלידות ונשנושים, נדבר על התמורה.
בין ארבע לחמש שעות (אין בשום בילוי אחר) מפגש חברתי נפלא ומפרגן, פתוח ומהנה עם ציבור חם ותומך באוירה טובה ביותר וכל זאת בליווית תנועה, שירה ומוזיקה מיטבית.
בערב אחד יש גם טיפול חברתי להגברת המורל, טיפול פסיכולוגי קבוצתי, פעילות גופנית מהטובות שאפשר, פיתוח קורדינציה, תמיכה בזיכרון ע"י לימוד ריקודים חדשים והצורך לזכור וגם מוזיקה, גם לזכור צעדים, גם קורדינציה ושיווי משקל,
ולבסוף גם שתיה קרה וחמה וכיבוד קל או יותר.
ריקודים שמחים ובריאים
אורי גבעוני

yampi

New member

לא צריך מיד להתגונן

שאלתי איזה עוד מוצרי צריכה אתם קונים כדי לשדרג את חוית הריקוד
&nbsp
לדוגמא בקיץ אני (שאצלינו זה עד דצמבר בערך) אני מעדיפה לרקוד עם ביגוד מנדף זיעה, הרבה יותר נעים ככה

אליק 31

New member
משהא ידידי, משת"פ של המרקידים? מקווה שגדי ביטון

איננו קורא את מה שכתבת...

משהא11

New member
אליק ידידי, צריך לדעת לקרוא ולפרש! ומה קורה שקוראים לא נכון?

אז כבר בתיכון הביא לנו המורה דוגמה טובה לקריאה ולפירוש.............
כתוב בתנ"ך - "עיניים להם ולא יראו" , "אוזניים להם ולא ישמעו".........
אז ילד אחד שהתבקש לקרוא את הפרק לפני הכיתה קרא כך:-
"עיניים להם ולא יראו אוזניים", "להם ולא ישמעו פה להם ולא",.............
המרקיד שוכר אולם, לוקח אחריות על קהל שמשלם ובא, משמיע מוזיקה, מלמד ריקודים ומביא שתיה וכיבוד קל. ודואג לתנאים מתאימים באולם, משטח, מיזוג, שרותי ועוד'. עבור זה אנו משלמים. בעבר הרחוק לא היו כמעט מרקידים שהתפרנסו מריקודים. רובם עבדו במשרות טובות יותר או פחות ולכן המחירים היו בהתאם.
היום יש לא מעט מרקידים שההרקדה היא מקור פרנסתם. וסכום שבין 25 ל - 30 ש"ח הוא סביר.
כל שאר האלמנטים שמניתי הם בחלקם יצירת חברותה של הרוקדים ופועל יוצא מהפעולה של ריקוד כפעילות גופנית עם הרבה שמחה שמקרינה על הנפש, משחררת הרבה אנדרנלין ותורמת לנפש בריאה בגוף בריא. כייף אמיתי.
ולבסוף ראוי שתדע שכל מה שכותבים מגיע לגדי שצוחק כל הדרך אל הבנק עם חיוך על פניו.
ריקודים שמחים ובריאים
אורי גבעוני

לכל המרקידים שאני מכירה

יש עוד עבודה פרט להרקדה, בין אם היא קשורה למקצועם כמרקידים (הפקה, הדרכה בעוד מסגרות, כוריאוגרפיה וכו') או מקצועות שאינם קשורים כגון עו"ד, מהנדסים, מורים וכו'

שירקוד

New member
מהם האכויות המיתיות הנחוצותשל מדריך מעבר לפיתויי תופינים

לידיעתך נקלענו להרקדגה של הנל וראינו שהוא לא רקדן מי יודע , הוא מנסה אבל למעשה הרבה רקדנים שם רוקדים היטיב ממנו.( כמובן לא כדי להעליב רק להבהרה)

אליק 31

New member
שירקוד, אם כוונתך לגדי, אני חולק עליך

עם כל הביקורת שיש לי על גדי ביטון ( ויש לי הרבה )
הרי כרקדן, הוא רקדן רפרזנטטיבי מאד:
הקומה הגבוהה,
החיוך המהמם
הרגליים הארוכות
הלסתות החזקות ( שמהוות מקור משיכה לכל אשה שמחפשת היכן לייצר פרי בטן משובח)
ועוד:
הכשרון הפנומנלי בתור כוריאוגרף, אין שני לו
מי שמנסים להתקרב אליו בכוריאוגרפיה הם :
שיקר, טוביה, רפי זיו, שלמה ממן
אבל גדי עולה על כולנה...

שירקוד

New member
איסתרא בלגינא קיש קיש קריא – ויקיפדיה he.wikipedia.org/wiki/

והמבין יבין

הוא לא כוריאוגרף

ולהשוות אותו לכוריאוגרף ברמתו של שלמה ממן זו זילות
גדי ביטון מחבר ריקודי עם, כוריאוגרפיה זה דבר מורכב יותר, צריך להרכיב תמונה, לאזן בין הרקדנים, למלא את כל הבמה, לפעמים לא כולם רוקדים את אותו הדבר
&nbsp
אין בכלל מה להשוות

אליק 31

New member
סיגל, קשה לי לקבל את עמדתך, אני, כצרכן של ריקודי עם

מה שחשוב לי הוא המצרך הסופי
המוגש לי בצורת ריקוד
ולי לא חשוב אם הריקוד חובר בידי כוריאוגרף מיוחס, שלמה, או בידי יחפן בדמותו של גדי.
אני שופט את שניהם על פי אותה אמת מידה.
את שלמה ממן אני שופט, למשל, על פי ריקוד הזוגות שלו: "הפצע שגרם האושר"
את גדי אני שופט לפי הריקוד שלו: "יהללו"..
בעיניי, שניהם בעלי שיעור קומה.

למה הדבר דומה?
לשני עיתונאים מחוננים, אחד לא למד בבית ספר
השני סיים פקולטה לעיתונאות.
את שניהם אנחנו שופטים על פי מידת ההנאה שהקריאה בפרי עטיהם גורמת לנו.

הריקודים ששלמה מחבר להרקדות

שונים לחלוטין מהריקודים שהוא מחבר ללהקות, במורכבות ורמת הקושי, וגם בדרישות מהרקדנים
&nbsp
גדי מחבר ריקודים, טובים מאוד לטעמי, אבל כוריאוגרף הוא לא. להרקדות זה בסדר גמור אבל אם תביא אותו לאחת הלהקות ששלמה מדריך גדי יצטרך ללמוד דברים חדשים

משהא11

New member
אליק ידידי, שאלה פילוסופית ? האם הכל על פי ההנאה שלנו ?

שני העיתונאים המחוננים כותבים, שניהם מאד מעניינים וכותבים ברהיטות, אחד בודק את כל אשר הוא כותב ורק לאחר מכן
מפרסם והשני כותב מה שבא לו ובבדיקה אפשר למצוא שרוב כתיבתו אינה האמת או המציאות. ואני כל כך נהנה מהכתיבה
שלו ומהתיאורים. האם כשמדובר בעיתונאי שמדווח כזבים ההנאה היא קנה המידה לשפיטה. זה אולי קנה מידה לסופר.
ומשהו נוסף הקרוב מאד לליבך.
במהלך חיי יצא לי להתחבר וגם לבלות עם נשים יפות וחטובות ואם נשים פחות יפות ופחות חטובות. לא התרשמתי שבילוי עם הפחות יפות וחטובות היה מהנה פחות לעתים אפילו הרבה יותר וגם מעניין וזורם יותר. אז למה אתה ורבים מאיתנו הגברים מחפשים כל הזמן רק נשים יפות וחתיכות שכל כך רחוקות וקשות להשגה ?????
אולי עכשיו רק דן יתעורר ????
ריקודים שמחים ובריאים
אורי גבעוני

אליק 31

New member
משהא ידידי, שאפו! איך הצלחת להשחיל לנושא משעמעם

את עניין הנשים היפות.
האם רק כדי לעורר את רק דן מתרדמתו הפורומית?
נחכה ונראה...

לעצם העניין, גברים חזקים ( במובן הרחב, לא השרירי ) מעדיפים נשים יפות.
זהו אינסטיקט של הישרדות מתקופת החיים במערות. אשה יפה סימלה פוטנציאל
להולדת ילדים בריאים וחזקים, שיכולים לשרוד בתנאי החיים הקשים.

מתברר שהאינסטינקט הזה ממשיך להתקיים עד עצם היום הזה, והוא הגיע גם לרחבת הריקודים
גם בלי כל קשר לאינסטינקט ההישרדות.

ואתן הנשים, נא לא להיעלב: הרי אתן עושות בדיוק את אותו הדבר.
היצר החייתי שבכן, יצר ההישרדות , תובע מכן למצוא את הגבר היפה, השרירי, החזק
כי הוא יכול להביא לעולם ילדים חזקים.
איך זה קשור לריקודים???

משהא11

New member
אליק ידידי הכל קשור. הריקודים הם חלק חשוב בחיינו, על כן ראוי

בסופו של דבר הכל נמדד על פי ערכים של תוצאה שנגזרת ממטרה. אנו בני האדם מציבים מטרות ושופטים את עצמינו על פי ההשגים החלקיים או השגת המטרה במלואה.
בריקודי עם משתפים פעולה גם מטרות של כל רוקד לעצמו וגם מטרות משותפות של החברה הרוקדת או חלקים ממנה. כל אחד על פי תפישת החיים שלו והיכולת לתת ולקבל ערכי חברה נפלאים.
מאחר שבריקודים יש קטע משמעותי של ריקוד בזוגות כמובן שעולה הנושא שאתה נגעת בו - בחירה - במגוון רחב של אופציות ומצבים משני המינים. וכמו בחיים גם כאן תיארת מצב של שיקול דעת חזותי בעיקרו, לקוח מימים עברו כאשר הנתונים היו שונים והחיים היו אחרים, בעיקר בכל הנוגע למעמד האישה בחברה שהייתה רכוש כמו הצאן או הפרה.
לי אין ספק שבחירה בנתונים שכתבת על יופי של נשים ושרירים של גברים נכונה בחלקה גם היום וזו הסיבה אולי שכל זוג
שלישי מתגרש מאחר שלא לקח בחשבון שיש הבדל ביין בילוי שבוע משגע באיי יוון לבין לחיות יחד - 24/7 במשך שנים, תחת קורת גג אחת, לגדל ילדים, ולהתמודד עם קשיי החיים.
ריקודים שמחים ובריאים
אורי גבעוני

למעלה