לכבוד יום כיפור....

itay is back

New member
לכבוד יום כיפור....

בגלל שאני רוצה לטהר את הנשמה שלי אז אני צם וגם אני צריך לבקש סליחות אז בבקשה תסלחו לי, הנה הסליחות שלי: למור-סליחה שבהתחלה רבנו וקיללתי אותך, והעיקר שעכשיו הכל בסדר שירה-כנ"ל כמו מור, באמת סליחה. לירון-סליחה שרבנו אז קיללתי אותך. ליאת-סליחה שאז קראתי לך מיס עצבים, זה היה בצחוק... וכל מי שפגעתי בו איי פעם אז סליחה וצום קללל לכולםםםם

צום מועיל לכולם!

לא נראה לי שמישהו נפגע ממני אי פעם, אבל בכל זאת, אם קיים כזה אחד- אז סליחה... כנראה שאני "מיסטר רוגע" של הפורום, אולי אני צריך להחליף את הניק שלי.....

../images/Emo103.gif../images/Emo185.gifאני חייבת להודות...

שאני נפגעתי ממך קשותתתת!!! פשוט...אתה לא מבין...מהיום שאתה פה הפכתי להיות בולמית...כל היום אני מקיאה ובוכהה!!!! אני לא מאמינה שעשית לי את זה!!!גם איימת עליי עם סכין וגם אתה איתי בפורום עכשיו!@!!!נכנסתי לדכאונות עמוקים!!!אני לא יכולה יותר!!!!הלכתי להתאבד! חחח שחקנית טובה אני אה!?חח

סליחה לכל מי שפגעתי בו אי פעם..

למור- כפרעלייך סליחה כי אמממ אולי עשיתי לך משו(?
) לשירה- שכחי מזה.. את לא מקבלת סליחה..
לליאת- כל פעם שפגעתי בך.. אל תיפגעי ממני אני לא הבנאדם שנפגעים ממנו לאיתי- על זה שרבנו.. לנעמה- אממ נראה לי שהיה משהו איתך..anyway סליחה.. לליעד- לא זכור לי שהיה משהו.. בכל זאת סליחה.. למיסטר *לא זוכרת*- סליחה על זה שאני לא זוכרת את השם שלך.. למי ששכחתי סליחה מראש.. כנראה שלא היה לי איתכם כלום.. אז אני לא צריכה לבקש סליחה... לכולם צום קל ונעים וגמר חתימה טובה.. גם למי ששכחתי.. לאב יה..

../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif אנשיםםםםםם

גם לי יש כמה סליחות להגיד וכמו שאתם יודעים הייתה תקופה של פול ריבים וקללות והרבה אנשים נפגעו ובמקום לבקש כמה סליחות קטנות אני ייבקש אחת גדולה מכולם כי אם אני ישכח מישו *ואני תמיד שוכחת מישו חח* אז זה יעלה לי בעוד סליחה
אז ככה: כל מי שפגעתי בו אי פעם לא משנה איפה מתי כמה ואיך, באמת באמת שאני מצטערת.. מקווה שאתם סולחים ושיהיה לכם גמר חתימה טובה וצום קל! לאב יהההההה

Lopezit

New member
זה כולל גם אותי?../images/Emo3.gif

אם כן אז כנ"ל.. הגיע הזמן שנפתח דף חדש וכנ"ל לגבי כולם..

../images/Emo103.gif../images/Emo185.gifטוב אני אתנצל בדרך

קלה יותר...וזה נוגע לכולםםםם *העתק הדבר מההיסטורי שלי ושל לירון* אם הרבצתי, הלשנתי :-! , כעסתי >:eek: , שנאתי ]:-> , עצבנתי
, פצעתי :-X , שיקרתי
, העלבתי
, הכאבתי :'( , נשכתי *JOKINGLY* או רצחתי אותך אני הכי מצטער בעולם באמת מכל הלב *IN LOVE* אזזזז סליחה !! גמר חתימה טובה אהה וללירון יש לי סליחה מיוחדת-סליחה על זה שאירגנתי שכמה רוצחים יבואו אלייך וירצחו אותך היום בלילה...אבל אין מה לעשות כבר סיכמנו הכל=)

jlo9

New member
גם אני מבקשת סליחה מכולכם אם

פגעתי בכם בכל דרך שהיא!!!!!! אוהבת אותכם!!!
צום קל לכולכם וגמר חתימה טובה!

שיט אני הולכת למות אתמול בלילה..

שיטטטט בדיוק 10 חודשים לפני היומולדת של ג'ן.. ושירה סתם צחקתי אני סולחת ומבקשת סליחה..כדי שתנוחי על מישכבך בשלום.. אהה.. ובדיוק בשעה שלפני סוף הצום אירגנתי לך כמה אנשים לא סימפטיים במיוחד..הם ייתרמו את הכבד והלבלב שלך למישהו שבאמת צריך.. לאב יה תהני.. ולכל השאר צום קל ונעים..

למעלה