כמה סיבות מדוע טוב לשתות מים
מ מקסים 45 Well-known member 2/5/21 #2 נכתב ע"י שמלת תחרה1: כמה סיבות מדוע טוב לשתות מים צפה בקובץ המצורף 22047 לחץ כדי להרחיב... מי שמעוניין לרזות, מומלת לשתות על קיבה ריקה 2 כוסות מים עם חומץ תפוחים, או לימון לרוויה
נכתב ע"י שמלת תחרה1: כמה סיבות מדוע טוב לשתות מים צפה בקובץ המצורף 22047 לחץ כדי להרחיב... מי שמעוניין לרזות, מומלת לשתות על קיבה ריקה 2 כוסות מים עם חומץ תפוחים, או לימון לרוויה
אבי בן 1231 Well-known member 2/5/21 #3 נכתב ע"י מקסים 45: מי שמעוניין לרזות, מומלת לשתות על קיבה ריקה 2 כוסות מים עם חומץ תפוחים, או לימון לרוויה לחץ כדי להרחיב... מי שמעוניין לרזות חייב לעשות תרגיל אחד פשוט מספר פעמים ביום! להפנות את ראשו ימינה ושמאלה בכל פעם שמישהו מציע לו נישנוש מסויים או ממתק ואו עוגה.
נכתב ע"י מקסים 45: מי שמעוניין לרזות, מומלת לשתות על קיבה ריקה 2 כוסות מים עם חומץ תפוחים, או לימון לרוויה לחץ כדי להרחיב... מי שמעוניין לרזות חייב לעשות תרגיל אחד פשוט מספר פעמים ביום! להפנות את ראשו ימינה ושמאלה בכל פעם שמישהו מציע לו נישנוש מסויים או ממתק ואו עוגה.
שמלת תחרה1 Well-known member 2/5/21 #6 נכתב ע"י Harrington: מים, השמפניה של הטבע. תמיד חשוב ובוודאי בקיץ. לחץ כדי להרחיב... אכן כך.
קלייטון.ש Well-known member 2/5/21 #5 זו עצה טובה למי שנמצא כל הזמן קרוב לשירותים. אני כשאני צריך לצאת למקום רחוק ולא יודע אם יהיו שירותים זמינים, אני מפסיק לשתות שלושה ימים קודם.
זו עצה טובה למי שנמצא כל הזמן קרוב לשירותים. אני כשאני צריך לצאת למקום רחוק ולא יודע אם יהיו שירותים זמינים, אני מפסיק לשתות שלושה ימים קודם.
שמלת תחרה1 Well-known member 2/5/21 #7 נכתב ע"י קלייטון.ש: זו עצה טובה למי שנמצא כל הזמן קרוב לשירותים. אני כשאני צריך לצאת למקום רחוק ולא יודע אם יהיו שירותים זמינים, אני מפסיק לשתות שלושה ימים קודם. לחץ כדי להרחיב... 3 ימים? לא רע!
נכתב ע"י קלייטון.ש: זו עצה טובה למי שנמצא כל הזמן קרוב לשירותים. אני כשאני צריך לצאת למקום רחוק ולא יודע אם יהיו שירותים זמינים, אני מפסיק לשתות שלושה ימים קודם. לחץ כדי להרחיב... 3 ימים? לא רע!
GoldenEyes Well-known member 2/5/21 #8 נכתב ע"י קלייטון.ש: זו עצה טובה למי שנמצא כל הזמן קרוב לשירותים. אני כשאני צריך לצאת למקום רחוק ולא יודע אם יהיו שירותים זמינים, אני מפסיק לשתות שלושה ימים קודם. לחץ כדי להרחיב... לגמרי אני שותה המון מים קפה ומה שלא יהיה כל שעה משתין חבל שאנחנו לא גמלים
נכתב ע"י קלייטון.ש: זו עצה טובה למי שנמצא כל הזמן קרוב לשירותים. אני כשאני צריך לצאת למקום רחוק ולא יודע אם יהיו שירותים זמינים, אני מפסיק לשתות שלושה ימים קודם. לחץ כדי להרחיב... לגמרי אני שותה המון מים קפה ומה שלא יהיה כל שעה משתין חבל שאנחנו לא גמלים