לכבוד החג

תורי../images/Emo13.gif

שם:סער דינר מועצה:מטה אשר אימפריה תפקיד בתנועה: מש"צ ועוד כמה חודשים גרעינר אייסיקיו/מסנג'ר:330463959, [email protected] צבע תחתונים/צלקת מעניינת:כחול תמונה : אני אעלה תמונה יותר מאוחר אם אני אמצא יום טוב לכולם

אופיר ס

New member
אני:)

שם: אופיר סביר מועצה: רמת הגולן תפקיד בתנועה: מד"מית מסנג'ר: [email protected] צלקת: יש לי צלקת ממש מקושקשת על הדופן החיצונית של היד (ממש צמוד לתחילת כף היד) שקרתה בפעולה בכיתה ז', כשרצתי לכיוון הדלת ובמקום לדחוף ת'צד הנפתח, דחפתי ת'צד הלא נפתח- ופתחתי את היד... המון תפרים, מדריך על סף קריסת לחץ, וצלקת נחמדה.. :) תמונה:

a n a T O M y

New member
אני אולי דיי סמוייה

אבל זקנה אני לא
שם: תֹם מועצה: רמת הגולן :] תפקיד בתנועה: מד"חית, מתפקדת כמד"צית (אוי לבושה
), בקרוב מדמ"ית אייסיקיו: 179474733 (מסנג'ר ז"ל) צבע תחתונים: שחור לבן והתמונה בצד :] (אבל אני לא אוהבת, הפוזה הזאת מעוותת)

lady tay

New member
i'm in LOVE ../images/Emo99.gif

ועכשיו ברצינות...מי הסכים לך מחשוף שכזה הא??! ככה לימדתי אותך?! בושה...

חחחחחח תודה תודה :]

איזה מחשוף? זאת גופייה צנועה גברת תאיר. נו זה כי צילמתי את עצמי מלמעלה, תפסיקי :[ (ושלא נדבר עליך! :] )

lady tay

New member
../images/Emo8.gif כן מה לא רואים את הדימיון../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

a n a T O M y

New member
איך יראו אם לא שמת תמונה?....

חוץ מזה שהמצלמה משקרת, אחרת איך את יכולה להסתכל בתמונות שלך בלי להתאבד אה?
(סתםסתם, you know i love you don't you? )

הודעה חשובה

אני מצטרפת למה שמיכלצי אמרה לא רואים פה בקושי פנים מי שלא מעלה תמונה שלו אני אעלה תמונה שלו.[לא כדי לכם לדעת איזה תמונות יש לי...] האם זה ברור?

../images/Emo45.gif../images/Emo11.gif

והנה תמונה של סהר קושקוש ( S K S K) שמנעה ממכם לראות כמה מדהימה היא
. [הימנית כמובן]

אורירוש

New member
אממ..אני ../images/Emo13.gif

שם: אורי מועצה: אשכול תפקיד בתנועה: מד"צית..בקרוב מד"מית אייסיקיו/מסנג'ר: 199623794 צבע תחתונים/צלקת מעניינת: תחתונים כתומים. תמונה :) אני בפיזה.. יצא קצת עקום..אבל לא משנה

פוצפוצים פוצפוצים אהא אהא

שם: סאפ סאפיר סאפ סאפיר אהא אהא מועצה: גז גזר גז גזר אהא אהא תפקיד בתנועה: מד מדצ מד מדצ אהא אהא אייסיקיו/מסנג'ר: בקשו לבד בקשו לבד אהא אהא צבע תחתונים/צלקת מעניינת: שח שחור שח שחור אהא אהא תמונה :)

למעלה