עכשיו אחת נורמלית
ד דורד New member 27/5/07 #100 עמודדדד דוםםםם!! המסדר יחטיף את נשקו... החטףףףףףףףף 'שק! אני עדיין תוהה איפה יש מקום למשפט "המסדר יעבור לדום"?!
עמודדדד דוםםםם!! המסדר יחטיף את נשקו... החטףףףףףףףף 'שק! אני עדיין תוהה איפה יש מקום למשפט "המסדר יעבור לדום"?!
K kedeman New member 27/5/07 #103 חחח מסדר עילג המסדר יכתיף את נשקו זה בא מהמילה "כתף" זה נקרא ככה בגלל שמעלים את הנשק למצב שבו הוא צמוד לכתף
חחח מסדר עילג המסדר יכתיף את נשקו זה בא מהמילה "כתף" זה נקרא ככה בגלל שמעלים את הנשק למצב שבו הוא צמוד לכתף
ד דורד New member 27/5/07 #105 אני באמת עילג אני והשגיאות שלי אני מודה!! אני עילג... אני מפגר אני לא קורא ספרים ואני לא תמיד זוכר שמרכאות כותבים ב- כ' ולא ב- ח' אבל הכוונה היתה ברורה (לפחות למור ) מה אני אעשה... אני פשוט בזבוז זרע...
אני באמת עילג אני והשגיאות שלי אני מודה!! אני עילג... אני מפגר אני לא קורא ספרים ואני לא תמיד זוכר שמרכאות כותבים ב- כ' ולא ב- ח' אבל הכוונה היתה ברורה (לפחות למור ) מה אני אעשה... אני פשוט בזבוז זרע...
B Ben Dor New member 27/5/07 #109 חחח תודה מותק כה הוא יודע... אבל לא נראלי שעכשיו זה ממש מפריע לו... נפרדנו לפני שבוע ככה...
ד דורד New member 27/5/07 #114 קרה לך פעם שאמרת איזה משהו בצחוק... בציניות, או שפשוט ניסית להצחיק.. ולא הבינו מה מצחיק בזה ואז התחלת להסביר והרגשת דפוקה?! יפה... אז תמנעי ממני להסביר... ופשוט תזרמי
קרה לך פעם שאמרת איזה משהו בצחוק... בציניות, או שפשוט ניסית להצחיק.. ולא הבינו מה מצחיק בזה ואז התחלת להסביר והרגשת דפוקה?! יפה... אז תמנעי ממני להסביר... ופשוט תזרמי
T Taina12 New member 27/5/07 #122 יוו אני שונאת כשזה קורה תפסיקו להפרד כדי למנוע אי נעימויות כאלה!! סתם בנדור התגעגעתי לתחת הסקסי שלך! מה הלכת לאילת?? איך ברחת לי ככה??? איך השארת אותי לבד?!?!?!?!?!? עזבו העיקר שאני שפויה. קצת.
יוו אני שונאת כשזה קורה תפסיקו להפרד כדי למנוע אי נעימויות כאלה!! סתם בנדור התגעגעתי לתחת הסקסי שלך! מה הלכת לאילת?? איך ברחת לי ככה??? איך השארת אותי לבד?!?!?!?!?!? עזבו העיקר שאני שפויה. קצת.
B Ben Dor New member 28/5/07 #129 חחחחחחחחחחחחחח אמממ הייתי מיום שלישי עד שישי....בסוף איזה הצגה עשיתם?!... חחחחח אני עף פעם לא בורחת! ואת אף פעם לא לבד חחח
חחחחחחחחחחחחחח אמממ הייתי מיום שלישי עד שישי....בסוף איזה הצגה עשיתם?!... חחחחח אני עף פעם לא בורחת! ואת אף פעם לא לבד חחח
ק קונדסון החסון New member 27/5/07 #115 תמונה יפה../images/Emo3.gif../images/Emo8.gif../images/Emo140.gif../images/Emo24.gif
ד דורד New member 27/5/07 #101 100!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אללה התגובה ה- 100 בשרשור הזה (יותר נכון ה- 99) נראה לי שזה יותר כבוד מלכתוב "אני ראשון" כמו כל הטוקבקיסטים
100!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אללה התגובה ה- 100 בשרשור הזה (יותר נכון ה- 99) נראה לי שזה יותר כבוד מלכתוב "אני ראשון" כמו כל הטוקבקיסטים