לכבוד החג

Walk On Water

New member
מוקדם מדי

שם: הילהD: מועצה: גלבווווווווווווע
תפקיד בתנועה: מד"צית אייסיקיו/מסנג'ר: פיכסה אייסיקיו. [email protected] צבע תחתונים/צלקת מעניינת: שחור, דה תמונה- השמאלית.

evya06

New member
למי שלא יודע

שם: אביתר (או פשוט אבייה) מועצה: עמק חפר תפקיד בתנועה: מדריך אייסיקיו/מסנג'ר: [email protected] צבע תחתונים/צלקת מעניינת: כחול תמונה :)

d a f n a s

New member
גם אני..

שם: דפנה סירוטה מועצה: חבל מודיעין אימפריה! תפקיד בתנועה: מש"צית ובקרוב מאד גרעינרית אייסיקיו: 322048132 צבע תחתונים: כחול תכלת צלקת מעניינת: יש לי בערך מליון אז עדיף שאני לא אתחיל... תמונה: לא כדאי לכם....

aa100000

New member
דפנה את פה? o_O

איזה מאגניב.. זוכרת אותי? אביחי..הייתי איתך בקבוצה במיונים.

shahar1989

New member
../images/Emo9.gif

שם: שחר מועצה: עמק חפר תפקיד בתנועה: מדמית.. בקרוב משצית אייסיקיו/מסנג'ר: [email protected] צבע תחתונים/צלקת מעניינת: במרפק... עפתי באיזה תופסת או משהו כזה על הכביש..
תמונה :)

אני ../images/Emo9.gif

שם: רוני מועצה: עמק חפר תפקיד בתנועה: מש"צית... עוד שלושה חודשים גרעינרית
אייסיקיו/מסנג'ר: [email protected] צבע תחתונים/צלקת מעניינת: סגולות ומאחורה יש מיקי מאוס תמונה :) אין לי כוח לחפש

א נ י ../images/Emo13.gif

שם:דיקלה מועצה:ר מ ת ה ג ו ל ן אימפריה! תפקיד בתנועה:משצית|שמאלה|בקרוב [יותר מידי] גרעינרית איסיקיו ומסנג'ר:343101273 [email protected] [איזה טיפשות לכתוב את זה כאן] צבע תחתונים:לבן עם פרחים תמונה:זוועתית...

Taina12

New member
טוב למה לא באמת!

שם: יעל פריגת:) 0פה לא צריך להסתבך עם כל הכינויים חסרי המשמעות שלי:)) מועצה: ברנר!! יהה תפקיד בתנועה:מד"צית:) אייסיקיו/מסנג'ר:אה כן צבע תחתונים/צלקת מעניינת: בטח כשאמרתי ברנר חשבתם על השיר הקליט ביותר של בית חלומותיי... אז הזכרון הכי חזק שלי מבית חלומותיי זה הצלקת שיש לי ברגל, כשהתגלשתי במגלשות מים ואחרי התגלשה ישר עוד אחת, נתקעה בי ואז בין האצבעות ברגליים נחתכתי ממשהו....זהו:) תמונה :) לשים תמונה יפה או תמונה מצחיקה? נשים גם וגם

דורד

New member
נבהלתי מהשרשרת שלך

זה נראה כאילו מישהו חורר אותך בכמה עשרות יריות אקדח

E l e n o r

New member
אני../images/Emo9.gif

שם: אלינור מועצה: מרום הגליל - סטייל לא רגיל!!
תפקיד בתנועה:מדמית..ומדריכה ז'
מסנג'ר:[email protected] צבע תחתונים/ צלקת מעניינת: תכלת וצלקת מתחת לאף אחרי שנתקעתי בעמוד..
תמונה:)

../images/Emo12.gif אלינור! היית בקבוצה איתי בסמינר י-יא!

גליייייייל אנחנו ממרום הגליל. גליל, גליל!

E l e n o r

New member
נכון!!

חחח אני זוכרת אותך
אללה מרום גלילל:p אההה חחחח עכשיו הבנתי את הכינוי שלך..!! חח גזר גמדי..חחח

למעלה